Sevgilimden ayırdı ablam beni. Onsuz nefes dahi alamıyorum.Neden ölüyorsun, problem ne?
Canım ben ezelden beri bu tür rap şarkılar dinlerim. Mutlu olduğumda bile. peki bana neler yapmamı önerirsiniz ?Bu tur sarkilar dinlemeye devam edersen tabii ki kurtulamazsin. Biraz farkli birseyler yapin kendiniz icin.
Sevgilimden ayırdı ablam beni. Onsuz nefes dahi alamıyorum.
22. Çünkü o sana uygun değil dedi. ona daha görmeden sapık dedi. hatta sana tecavüz bile edebilir dedi. 1 kez bile yüzünü bile görmediği, sadece fotoğrafını gördüğü insana.. benim ölümün kıyısına yaklaştığım günler sevgilim çıktı karşıma, onun sayesinde hayata tutundum. ama şimdi o gitti elimden. benim daha yaşamaya ne lüzumum var ? çok kötüyümkaç yaşındasınız ? ablanız neden böyle bir şey yaptı ?
O gereksiz biri değil benim için. o benim yaşama sebebim. ölümün kıyısına gelmişken elimden tutan tek insanHa tamam o zaman ölebilirsin. Sevgiliden ayrılmak ölüm gibi bişey. Yaşayan ölüsün böyle de zaten. Hem bir sevgili kolay mı bulunuyor, bir daha hayatına hiç kimse giremez ki. Sevgili dediğin bir kere olur, insan bir kere sever. Ondan da ayrılırsan çöpsün öl gitsin...
Şaka yapıyorum tabi ki. Dünyanın sonu değil. Ne ilişkiler bitiyor ne sevgililer mazide kalıyor. Bir gereksiz adamın arkasında bu kadar üzülmek normal değil.
O gereksiz biri değil benim için. o benim yaşama sebebim. ölümün kıyısına gelmişken elimden tutan tek insan
Evet başlıkta da belirttiğim gibi. O kadar büyük birşey yaşadım ki unutmam mümkün değil, ölüyorum hergün.. iştahım kesildi yemek yemeyi yarıda bırakıyorum. hergün ağlıyorum. bakın şu dinlediklerim şarkılarave mahfoluyorum işte bu şarkılar iyi geliyor. ölüyorum. ve en acısı bu kadar acı çektiğimi sevdiklerime de yansıtıyorum. peki ben nasıl kurtulabilirim ? ne yaparım da iyi gelir bana ? Kollarımı görmeniz lazım heryer çizik dolu. Kendime zarar veriyorum. intiharın eşiğinden dönüyorum lütfen yardım edin ben ölüyorum [/QUO ayrılmadan önce neden ablala tanıştırmadın svgilini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?