- 28 Ağustos 2024
- 237
- -54
- 11
- 25
- Konu Sahibi sevdayorgunu
-
Gün içinde 1saat uyuyor çalışmıyorum eşim asla çalıştırmaz çalışsamda çocuğumu kreşe güvenemem panik biriyim annemde bakarmı bakmazkı meçhul
Gittim canım onada gittim geçen ay 2kere pencerenin mermerinden indirildikten sonra gittim en az 6ay tedavi dedi ilaçları alıyorum anında istifa gün boyu hastayım bekarlığımda 60-70tane hap içip intihar etmiştim o yüzden şimdi hap içemiyorum
Eşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuzMerhaba arkadaşlar son zamanlarda temizlik takıntım oldu deli gibi temizlik yapmak istiyorum beynimin içinde ses susmuyor kalk temizle en ince ayrıntısına kadar diyor ama oğlumdan dolayı onu ihmal ederim diye yapamıyorum haliyle kafamda ki seslerde susmuyor rutin temizlikleri yapıyorum ama ev sanki temizlenmemiş hala kirliymiş gibi hissediyorum nasıl yenerim acaba ya beni mahvetti beynimde ki temizlik sesi
Evet boşanamıyorum çünküEşinizin 13 yıldır madde kullandığını ogrenmissiniz büyük ihtimalle bu yüzden kendinizi temizlige vermek istiyorsunuz
Sizin acil bi psikiyatriye gitmeniz gerekiyor çünkü adamın bonzai monzai die bişeyler kullandığını yazmışsınız bi yorumunuzda o evde nasıl kalıyorsunuz bebekle .siz dayak yemiştiniz kocanızdan, bitmişti her şey, çocuğunuz için bitirecektiniz patlayan dudağınızın fotoğraflarını kanıt olarak sunarak falan. noldu da barışıp bu konuya döndünüz?
Sürekli aylardır boşanmak istiyorum konuları açıyorsunuz
Esnaf eleman almış ne güzel onlar çalışıyor bu yövmiye verip evde duruyorEşiniz çalışmıyor mu? Her şeyi yüklenince tükeniyor insan haklısınız
Esnaf eleman almış ne güzel onlar çalışıyor bu yövmiye verip evde duruyor
Nolacak böyle peki ?Evet boşanamıyorum çünküne ailem ne maddiyatım hiç bişeym yok
İşin sonunda intihar ederim gibi duruyorNolacak böyle peki ?
Profesyonel yardım almanız lazım bakın evde küçük bi bebek var anne baba iyi durumda değilsiniz yazık etmeyin çocuğunuzaİşin sonunda intihar ederim gibi duruyor
Şu hayatta kalmamın tek sebebi oğlum zaten herşeyim o benim sırf onun için katlanıyorum bu dünyayaProfesyonel yardım almanız lazım bakın evde küçük bi bebek var anne baba iyi durumda değilsiniz yazık etmeyin çocuğunuza
Merak ettiğim bende mi sorun var bugün ki tartışmamızı yorumlarsanız anlayamıyorum artık yaProfesyonel yardım almanız lazım bakın evde küçük bi bebek var anne baba iyi durumda değilsiniz yazık etmeyin çocuğunuza
Bu şekilde de güzel bi hayat sunmuyorsunuz baba madde bagımlısı evde yatıp duruyor anne intihara meyilli piskoloji altüst temızlık hastası olmus normal mi sizce bu bi bebek için uygun bir ev ortamı mı ?Şu hayatta kalmamın tek sebebi oğlum zaten herşeyim o benim sırf onun için katlanıyorum bu dünyaya
Kocanıza öfkelisiniz temizlik bahaneniz sadeceMerak ettiğim bende mi sorun var bugün ki tartışmamızı yorumlarsanız anlayamıyorum artık ya
bunlar evet görünüşte güzel şeyler , ama konu sahibesinin bence maddiyattan çok duygusal eksikliği onu bu hala getirmişOlası ihtimaller:
Ben olsam napardım?
Dışarı çıkıp gezmene karışıyor mu? Zaten uyuyormuş. Dünyadan haberi olmaz. Çocuğunla çık. Gez. Dolaş. Hava al. Temizlik yapmak zorunda değilsin. Arkadaşlarınla otur. Çay iç. Kek börek ye.
Sana para veriyor mu? Veriyorsa, paran varsa market market gez. Açılırsın. Bir şeyler al, ye iç.
Boşanamam ama boşanmak istiyorum deyip dakka başı aynı konuları konuşacağına boşanmayacağını kabullen. Madem boşanamıyorsun, varsa adamın parası çatır çatır yemeye bak. Keyfine bak.
Kendini onunla eve kapatma.
Adam madde bagımlısı evde bebek varOlası ihtimaller:
Ben olsam napardım?
Dışarı çıkıp gezmene karışıyor mu? Zaten uyuyormuş. Dünyadan haberi olmaz. Çocuğunla çık. Gez. Dolaş. Hava al. Temizlik yapmak zorunda değilsin. Arkadaşlarınla otur. Çay iç. Kek börek ye.
Sana para veriyor mu? Veriyorsa, paran varsa market market gez. Açılırsın. Bir şeyler al, ye iç.
Boşanamam ama boşanmak istiyorum deyip dakka başı aynı konuları konuşacağına boşanmayacağını kabullen. Madem boşanamıyorsun, varsa adamın parası çatır çatır yemeye bak. Keyfine bak.
bunlar evet görünüşte güzel şeyler , ama konu sahibesinin bence maddiyattan çok duygusal eksikliği onu bu hala getirmiş
Maalesef saydıklarınızın hiç biri ruhunu , duygusal yıkımını kapatmaya yetmeyecektir.
İnsan yeri gelip bir eşine sarılıp ,
bir omzuna kafasını dayayıp hayatın yükünü paylaşmak istiyor
Hiç bişeye karışmaz geçen ayda araba aldı hediye etti ama gram sevinemedim çünkü diğer arkadaşın dediği gibi duygusal açlıkta olunca hiç bişey seni tatmin etmiyor maalesef ama dediğiniz şeyleri de yapmak aslında belkide ona buna noluyor beni umursamamış diyebilir aslında dünde sizin dediğiniz gibi yapayım dedim bu seferde bir kaza yapsam Allah korusun sen benden habersiz çıktın da şöyle böyle derse diye düşündümOlası ihtimaller:
Ben olsam napardım?
Maddeyi bırakmaya başladı belkide bütün siniri ondandır asla kabul etmiyor amaAdam madde bagımlısı evde bebek var
O kadar haklısnız ki maddiyatla alakalı hiç problemim yok çok şükür sadece duygusuz oluşu merhamettisizliği beni bitirdi bazen sarılıp saatlerce ağlayıp içimi boşaltmak istiyorumbunlar evet görünüşte güzel şeyler , ama konu sahibesinin bence maddiyattan çok duygusal eksikliği onu bu hala getirmiş
Maalesef saydıklarınızın hiç biri ruhunu , duygusal yıkımını kapatmaya yetmeyecektir.
İnsan yeri gelip bir eşine sarılıp ,
bir omzuna kafasını dayayıp hayatın yükünü paylaşmak istiyor
Ah keşke çatır çatır yiyebilsem ama aile yetişme tarzımdan bunu yapamıyorum nerde ucuz bişey var ona giderimOlası ihtimaller:
Ben olsam napardım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?