Bosanin neden caresizmis gibi katlaniyorsunuzBen artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın karı gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Kadin siginma evleri var mor cati var.hayat birilerini idare etmek icin cok kisa.degmezÇaresizim bana sahip çıkan bir ailem Yok ailem var ama boşanırsam kabul etmezler
Bu kadar kısa sürede üstelik anlaşamıyor kendini çocuk niye ?Ben artık o kadar yoruldum ki nefret etmekten tiksinmekten yoruldum 5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim ama ben boşanmak istiyorum gidecek bir yerim olsa durmam iki dakika da ceker giderim artık bıktım önce görümce derdi vardı dışlanma vardı ki hala öyle kocam seviyor diye susuyordum ama artık kocama bile dayanamıyorum ben istemiyorum açık açık iğreniyorum artık hem cimriliklerinden bıktım babasının her halta karışmamasından bıktım kocamın karı gibi olmasından bıktım artık ne zaman alış verişe gitsem kavga çıkartıyor ki para gitmesin bir kere pesimden koşmaz benim çocuğum var demez ben çok pişmanım KESK’e zaman geri aksa evlenmeseydim milletin içinde küfür etmesinden bıktım iki yüzlü olmasından bıktım yüzünü göresim yok
Bu kadar kısa sürede üstelik anlaşamıyorken çocuk niye ?
Güzel tavsiye ama karşısındaki gerçek bir manyaksa o şişlerle büyük bir facia da yaşanabilir..Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Bu mantığı da hiç anlamıyorum doğrusuÇocuk benim herseyim çünkü
Benim babam beni dovmeye yürüdü annemde karşıma geçip konuşma tarzın yanlıştı dediBabanızın yanında dövmeye kalktı ve babanız hiçbir şey demedi, öyle mi?
Kalk git ablacım sığınma evine, kadın dayanışma örgütlerine, bu böyle olmaz.
Eh, çocuğun nasıl bir dünyaya geleceği, nasıl bir babaya sahip olacağı, psikolojisi kimin umurunda? Aman siz yalnız kalmayın.Çocuk benim herseyim çünkü
Eh, çocuğun nasıl bir dünyaya geleceği, nasıl bir babaya sahip olacağı, psikolojisi kimin umurunda? Aman siz yalnız kalmayın.
Evet yazarken bunu da düşündüm aslındaGüzel tavsiye ama karşısındaki gerçek bir manyaksa o şişlerle büyük bir facia da yaşanabilir..
Evet yazarken bunu da düşündüm aslında
Ona da konu sahibi karar verecek eşim nazlı mazlı falan diyince tırsacak bi tip gibi geldi çünkü kendisi alıştırmış adamı pışpışlamaya ilk adımı atmaya o yüzden adam yer mi bilmiyorum cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?