Ben artık çok yoruldum ve boşanmak istiyorum ?

Yemez de gelmez de nursuz öyle böyle tiskiniyorum ki valla İnan otursun evde git ye parayı diyor seytan

Korunurken mi oldu?

Ona bile sevinmedi adam ben biliyordum dedi çocuğu devlet hastanesine götürdüler babası da tepemizde tabi ayrılır mı hiç en son çocuğu gördüğümde 6 haftalık dı tanıdık Mış babasının devlet hastanesi de düşünün o kadar tanıdık 2 dk baktı kalbi atıyor tamam olay bu bunu eşime söylediğimde gene küfür yedim

Karı gibi ne demek yahu. Siz kendinize kıymet vermiyorsunuz ki başkası versin.

Ya bunun dayanılacak bir tarafı yok ailesi de kendide garip kıskanç bunlar iki bacı var bunlarda it gibi kıskanclar bunlar

Daha çok taze bir evlilik ve bu kadar büyük bir bıkkınlık üstelikte hamilesin bence bu aşamada yapman gereken hiç bir şeyi umursama kafana takma sadece doğacak bebeğine odaklan bi şey istedin almadılarmı, almıyolarsa almasınlar kocanmı küsüyo sende küs konuşma bebeğin bi doğsun hayırlısı ile bi kucağına al ondan sonra hayatına mutlu olabileceğin şekilde yön ver sen kendine güvendikten sonra arkanda kimsenin olmasına gerek yok zaten

Ben bugüne kadar tektim zaten bugünden sonra da tek yasarım ben çocuk olsun ben bunu sildiğim gibi gidersem aile mi de silmek zorunda kalacam ama İnan gitçek yerim olsa durmam

Eline geçen parayı kenara at. Biriktir. Yapabilirsen çalış doğuma kadar. Elinde birikmişin olunca basar gidersin. Bu süreçte de onu tamamen görmezden gelmeye çalış, sadece bebeğine yoğunlaş.

Olur mu çalışıyım da paramı elimden alsın diye ailesi dört gözle bekliyor inada girmiyorum ben bunlar böyle benim paramla askere gitti paramı altınlarımı aldılar bankaya koydular bana vermezler

Beni kandırdı bütün banka hesaplarımı vergi geliyor diye kapattırdı kendi hesabına koydu evde durmasın çalınır diye ben o kadar saf Mısım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…