Ben artık çok yoruldum ve boşanmak istiyorum ?

Beni kandırdı bütün banka hesaplarımı vergi geliyor diye kapattırdı kendi hesabına koydu evde durmasın çalınır diye ben o kadar saf Mısım
E bir daha bu numarayı yemezsiniz zaten. Paramı alırlar diye çalışmamak olmaz. Alın hesap açın kimseye de vermeyin işte.

Olur mu çalışıyım da paramı elimden alsın diye ailesi dört gözle bekliyor inada girmiyorum ben bunlar böyle benim paramla askere gitti paramı altınlarımı aldılar bankaya koydular bana vermezler

Para senin olduğuna dair kanıtın varsa suç duyurusunda bulunursun tipis tipis vermek zorunda kalırlar.

Kadın hamile ne diyorsunuz? Ya kadın cinnet geçirme numarası yaparken, adam gerçekten cinnet geçirir o şişleri kadına karşı kullanırsa? Cinnet öyle bir anda gelmiyor ama ya sen ne diyorsun diye üzerine yürür gözü dönerse?

Yapar çok güzel yapar sen ne yaparsan aynısını yapar aman beni düşündüğümü var adam içerde müzik dinliyor ben burda ağlıyorum hiç gerek Yok o defolup gitsin ben ne için gitçem zaten lanet evi kendi evim gibi hiç görmedim

Ben senden çok korkuyorum.
Pratik zekanı takdir etmekle birlikte senin gibi biri gerçekte hayatımda olsun hiç istemezdim :))

Kiiiz icinden ne cikti oyle birden senin helal sana

Kendisi adamın sırtında sopa kırmış fayda etmemiş yani panik yapmayın sorun yok
Ayrıca fikir verdim diye eline şişi tutuşturup hadi hadi diye gaz vermedim sakin:)
Herkesin aklı fikri var buda benim uçlarda olan fikrim

Ben senden çok korkuyorum.
Pratik zekanı takdir etmekle birlikte senin gibi biri gerçekte hayatımda olsun hiç istemezdim :))
Aslında çok şirin biriyimdir hdsfgj
Belki de tanışıyoruzdur diyomuşum

Neden almasına izin verdiniz

Yaşınız doğruysa çocuk yaşta değilsiniz. Konuyu okurken 20-22 diye düşündüm açıkcası. Genelde hayat tecrübeleri daha az olan insanlar, daha çok hata yapıyor. Ellerinizle bütün birikiminizi vermeniz gibi.
Sizdeki sorun daha evlilik oturmadan, evinize, yeni aileye, evliliğe, eşinizle yaşamaya alışmadan hamile kalmış olmanız. Aileniz de destek olmayacağı için çaresiz ve kapana kısılmış gibi hissediyorsunuz muhtemelen.
Biraz kendi içinize dönün. İşe girsem paramı alırlar diyorsunuz, girin ve vermeyin. Yada baktınız baş edemiyorsunuz bir kısmını verin. Yeniden banka hesabınız olsun. Tazminatınız ve altınlarınızı boşanırken alırsınız zaten. Buna çok takılmayın. Siz kendinizi bebeğinize ve yeni hayatınıza hazırlayın. Bu süreçte evlilik yoluna da girebilir dusuk ihtimal de olsa, ama en azından kendinizi kısılmış hissetmez ve hayatınız için bir adım atmış olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…