E bir daha bu numarayı yemezsiniz zaten. Paramı alırlar diye çalışmamak olmaz. Alın hesap açın kimseye de vermeyin işte.Beni kandırdı bütün banka hesaplarımı vergi geliyor diye kapattırdı kendi hesabına koydu evde durmasın çalınır diye ben o kadar saf Mısım
Olur mu çalışıyım da paramı elimden alsın diye ailesi dört gözle bekliyor inada girmiyorum ben bunlar böyle benim paramla askere gitti paramı altınlarımı aldılar bankaya koydular bana vermezler
Var tabi tazminat altınlar benim kanunen benimPara senin olduğuna dair kanıtın varsa suç duyurusunda bulunursun tipis tipis vermek zorunda kalırlar.
Mutlaka öyle ama Allah akıl diye de birşey vermişAllah öyle emretti kendi oldu
Kadın hamile ne diyorsunuz? Ya kadın cinnet geçirme numarası yaparken, adam gerçekten cinnet geçirir o şişleri kadına karşı kullanırsa? Cinnet öyle bir anda gelmiyor ama ya sen ne diyorsun diye üzerine yürür gözü dönerse?Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Eşim karı gibi diyorsun bi tek sana mı sesi çıkıyor? Örgü al eline ve örerken de bana 200 lira para bırak alışverişe çıkıcam ihtiyaçlarım var de yok derse laf yaparsa da bi anda çıkar ipleri şişten bağır çığır hatta bana bak benim tepemi attırma artık sabrım kalmadı gözüm dönüyor zaten bi cinnete bakar iki sıkımlık canın de tırssın bi hanzo. Bir daha kimse ne evime ne bana karışacak anladın mı eğer babanın sözünü dinleyeceksen çek git babanla yaşa burası benim evim aksini iddia eden çıksın karşıma! Falan de pasif olma. Çok sinir oldum kocana.
Evi terkedemiyorsan boşanamıyorsan da delirmiş gibi davran.
Kendisi adamın sırtında sopa kırmış fayda etmemiş yani panik yapmayın sorun yokKadın hamile ne diyorsunuz? Ya kadın cinnet geçirme numarası yaparken, adam gerçekten cinnet geçirir o şişleri kadına karşı kullanırsa? Cinnet öyle bir anda gelmiyor ama ya sen ne diyorsun diye üzerine yürür gözü dönerse?
Aslında çok şirin biriyimdir hdsfgjBen senden çok korkuyorum.
Pratik zekanı takdir etmekle birlikte senin gibi biri gerçekte hayatımda olsun hiç istemezdim :))
Empati kurunca canileştim birden sorryKiiiz icinden ne cikti oyle birden seninhelal sana
Benim elimde avucumda olan bütün parayı alıp bana iki kazak çok gören cimrinin TEK’i bu insanlar sorun çözecek neyi çözeceksin nişanlıyken yalvardım ben babama ayır beni diye beni onun yanında dövmeye yürüdü hamile kaldım ki ondan başka hiç kimsem Yok pişman değilim o çocuk allah kucağıma almayı nasip etsin ailesi kendisi ben tiskindim bunlardan zaten taa en basından beri böyle ayaklarımın üzerinde durmayı biliyorum ama arkamda kimse Yok cebimde de para tazminatımı biriktirdiğimi herseyimi elimden aldı çünkü
Empati kurunca canileştim birden sorry
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?