- 12 Eylül 2015
- 55
- 54
- 8
- Konu Sahibi Kimseevlenmesin
-
Herkese merhaba,
Buraya aylar once konu acmistim evliligimle ilgili. O zaman cogunuz bosanmam yonunde fikirlerinizi beyan etmistiniz. O donemden bu yana hayatimda cok bir degisiklik olmadi aslinda. Sadece bu aralar kendimi artik bosanmaya daha yakin hissediyorum.
Bir yandan tek basima bir hayatin hayalini kurup, bir yandan da alisik oldugum duzeni bozmaktan ve sonrasinda yasayacagim zorluklardan cok korkuyorum. Sunu da biliyorum bir sure cok uzulecegim ama sonra yine huzurlu hissedecegim kendimi yani bosandiktan sonra. Ama emek emek kurdugum evi bozmak cok agrima gidiyor. Dusundukce boguldugumu hissediyorum. Hic bir harekette de bulunamiyorum. Kapana kisilmis gibiyim. Basindan boyle seyler gecen ya da bu sekilde hissedeniniz var miydi? Nasil atlattiniz bu durumu, neler yaptiniz, kendinizi nasil sakinlestirebildiniz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkurler...
Evlenmeden evvel 4 yil universite ve sonrasinda 4 yil calisma hayatinda bekar yasadim ama bilemiyorum iste sanirim duygusal bakiyorum su an ve kendi kendime daha da sıkıntı yukluyorum sanirimİnsanın olgunlaşması için yalnız yaşaması, sorumluluk duygusunu pekiştiriyor diye düşünüyorum. Yıllarca yalnız yaşadım sonra ailemin yanına geldim şimdide çok rahatım fakat yalnız yaşamak daha bir güzel yaŞöyle düşün, evde artık kavga olmicak bacaklarını uzatıp, bir elinde kitabın diğer elinde keyif kahven varken o kitabın her satırını zevkle okuyacaksın. Artık aklında nolcak acaba bugün, kavga gürültü asık surat gibi kaygıların son bulucak. Tamamiyle kendi hayatına endeksli bir yaşam alanın olucak. Ayy ne bilim emek dediğimiz şeylerden, vazgeçemediğimiz için acı çekmiyor muyuz ? Hani değse sırtında ki kamburdan kurtul yepyeni bir hayata merhaba demen dileğiyle.
Evlenmeden evvel be
Evlenmeden evvel 4 yil universite ve sonrasinda 4 yil calisma hayatinda bekar yasadim ama bilemiyorum iste sanirim duygusal bakiyorum su an ve kendi kendime daha da sıkıntı yukluyorum sanirim
Hep su ornek aklima geliyor yalniz yasadigim donemle ilgili. Kahkahama insanlar doner bakardi. Simdi gulumsuyorum sadece.Yalnız yaşadığın dönemde nasıldın ? Bence korkuyorsun gibime geliyor
Hep su ornek aklima geliyor yalniz yasadigim donemle ilgili. Kahkahama insanlar doner bakardi. Simdi gulumsuyorum sadece.
Hep su ornek aklima geliyor yalniz yasadigim donemle ilgili. Kahkahama insanlar doner bakardi. Simdi gulumsuyorum sadece.
Herkese merhaba,
Buraya aylar once konu acmistim evliligimle ilgili. O zaman cogunuz bosanmam yonunde fikirlerinizi beyan etmistiniz. O donemden bu yana hayatimda cok bir degisiklik olmadi aslinda. Sadece bu aralar kendimi artik bosanmaya daha yakin hissediyorum.
Bir yandan tek basima bir hayatin hayalini kurup, bir yandan da alisik oldugum duzeni bozmaktan ve sonrasinda yasayacagim zorluklardan cok korkuyorum. Sunu da biliyorum bir sure cok uzulecegim ama sonra yine huzurlu hissedecegim kendimi yani bosandiktan sonra. Ama emek emek kurdugum evi bozmak cok agrima gidiyor. Dusundukce boguldugumu hissediyorum. Hic bir harekette de bulunamiyorum. Kapana kisilmis gibiyim. Basindan boyle seyler gecen ya da bu sekilde hissedeniniz var miydi? Nasil atlattiniz bu durumu, neler yaptiniz, kendinizi nasil sakinlestirebildiniz?
Yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkurler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?