Neredeyse aynı durum çok yakın arkadaşımın başına geldi, sonunda çok üzüldü.
Sonunu görebilsem keşke, üzülmeye bile razı durumdayım.
Hadi o zaman ne duruyorsun?
Duygularımı belli etmek istemiyorum.
Karşılık alamazsam küçük düşmüş hissederim . ( o belki küçük düşmüş görmez ama ben öyle hissederim)
Sonunu görmekten kastım o değildi.
Seviyorsa artık açılsın ya da sevmiyorsa birini bulsun da "baloon benim sevgilim var artık " desin bana.
Yolumuz beraber mi olacak yoksa ayrı mı bunu belli etsin bana . İsteğim bu yönde.
belli etsin etsin de adam etmiyor iste. sorun da bu. sizi kullaniyor siz de bekliyorsunuz. neyi bekliyorsunuz daha. sen beni yanlis anladin dese dicek bi seyim yok diyorsunuz. butun gun herifle el ele diz dizesiniz. diycek hic mi lafiniz yok yani?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
reddedilmeyi gururuna yediremeyecegin için yapamıyorsun yani... ilginçmiş.
Bana ne kadar arkadaşça gelmese de "ben sana hep arkadaşça davrandım. Sen bu yakınlığı yanlış anlamışsın" derse bana, ne diyebilirim ki ?
hangi arkadas arkadasiyla sarmas dolas oturur allah askina. el ele tutusan kac tane arkadas gordunuz. ayni masada otururken baskasina sarılmiyor da niye size sarılıyor. size oyle bi sey dedigi an cemkirecek o kadar konu var ki. ama cok pasif kaliyorsunuz. ve bu adam bundan yuz buluyor.
Ben bunu defalarca defalarca yazdım.
Reddedilip, küçük düşmek tabi ki çok gurur kırıcı bir şey . Başka birine söylerken de çekinirim bu yüzden.
Ama bir zamanlar yakın arkadaşın olan biri tarafından reddedilmek ayrı bir şey.
Bu adamla neredeyse bütün arkadaşlarımız ortak. Benim ona görmemem, onunla aynı ortamda olmamam lazım eğer ki reddedilirsem.
Arkadaşlarımız ortakken, her şeyi beraber yapıyorken bunu yapmam da çok zor. Anca kendimi eve kapamam ya da yalnız takılmam gerek.
Size fazla korkak geliyorumdur, "aşık insan nasıl gurur yapar" diye eleştiriyorsunuzdur, olabilir tabi.
Ama benim ona duygularımı anlatabilme gibi bi durumum olsa, ne kendimi kahrederim, ne buraya hayatımı, olan biteni yazarım, ne de burada bunca insanın vaktini alırım.
çok zor bir durumdasınız ya.ne olacağı belli değil, aklınızda soru işaretleri var ve birini seviyorsunuz ama aranızda olmasını istediğiniz gibi şeyler olmuyor.
..bence ilk siz söylemeyin derim çünkü karşınızdaki insan hem size çok ilgi gösteriyor hem de hiçbir adım atmıyor size karşı; demek ki sizi seviyorsa bile bir sebepten dolayı sevgili olmak istemiyor.sevgili olmak istese söylerdi bence, tamam siz de sevdiğiniz halde söyleyemiyorsunuz ama karşınızdaki kişi size o kadar yakın davranmakta bir sakınca görmediğine göre çekingen bir insan falan değildir heralde.
belki o da aynen böyle düşünüyordur
Bunlar okudukça kafam daha çok karışıyor.
Ben hiç öyle p.çn teki diye bakmamıştım olaya. Neticede arkadaşım ve tanıdığım kadarıyla da çok düzgün biri.
He erkektir, belli olmaz, böyle davranmak her erkeğin hoşuna gider belki ama, bunu bana yapmaz diyordum hep.
Bi kızla takılacaksa, dünden razı olan bir sürü kız var çevresinde. Gidip de arkadaşını seçmezdi diye düşünüyordum.
Geçmiş zamanlı cümleler kuruyorum çünkü artık bu duruma anlam veremiyorum. Belki de sizin düşündüğünüz gibidir.
Önceden bunu yazanlara "yok o bana öyle şey yapmaz" diyordum ama diyemiyorum artık.
Birine aşık oldum diye ortaya çıkması inanın daha iyi benim için bu şartlar altında.
En azından adam beni sevmiyormuş diyip, bir süre salaklığıma yanar unuturum.
Ama bu durum çok sinir bozucu. Bir tepki göstersem sorgulasam, "sen beni yanlış anlamışsın ya" dese hiçbir şey diyemem.
hangi arkadas arkadasiyla sarmas dolas oturur allah askina. el ele tutusan kac tane arkadas gordunuz. ayni masada otururken baskasina sarılmiyor da niye size sarılıyor. size oyle bi sey dedigi an cemkirecek o kadar konu var ki. ama cok pasif kaliyorsunuz. ve bu adam bundan yuz buluyor.
Bitirdim kızlar.
Bundan sonra diğer arkadaşlarım nasıl davranıyorsa, o da öyle davranabilecek bana
Ben bıktım, pes ettim.
iyi bir tercih.. diğerleri gibi davran bakalım ortaya çıkar zaten bi süre sonra sana gerçekten ilgisi mi var yoksa arkadaş mı
Bitirdim kızlar.
Bundan sonra diğer arkadaşlarım nasıl davranıyorsa, o da öyle davranabilecek bana
Ben bıktım, pes ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?