- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Peygamber efendimizin de sünnetindendir, seven sevdiğine sevdiğini söylesin :)
Zaten çok çekingen biriyim. Bir de Laia'nın arkadaşının düştüğü durumu okudum ya, artık hiç cesaret edemem herhalde :)
Gerçi en kötü ihtimalle okul bitip yollarımız ayrıldığında söylicem.
İçimde kalmasın. İş işten geçse de bilsin diyorum :)
Oy içim.şişti söyle utangacim böyle cekingenim yahu ben hiç bi arkadaşımla bukadar samimi olmadım utanmasi mi kalmış. Adamın içinde aşk yoksa bariz cıvık bi'adam demektir, sen de sevgilim diye tanitsa da ses cikarmiyosun zaten adam yarın ben birine aşık oldum kanka derse sasirmayacagim. Sen seviyosun diye mi bu samimiyetine izin veriyosun yoksa diğer arkadaşlarının da böyle davranmasına izin verir misin? Vermem dersen bi'dur de artık onca ay geçmiş adam da hala ses soluk yok bariz memnun halinden.
tecrübelerime dayanarak söylüyorum ona karşı duygularını açıkça söyleme tatlım.en yakın arkadaşımın başına geldi işyerinde bu. çocuk kıskandığını bile açık açık belli ediyordu trip atıyordu.sinemaya bile götürdü kızı bir de utangaç görünüyordu biz de yazık sen söyle dedik, sonrasında hiç iyi şeyler olmadı ben seni arkadaş olarak görüyorum falan saçmaladı ve gidip bunu diğe r arkadaşlarına hep birlikte sinemaya gidileceği bi zamanda ya x beni yanlış anlıyor artık aynı ortamda bulunmicam diye kızı rencide etti etrafına . herkes uzun bir süre kızın platonık yaklaştığını düşündü bu da arkadaşımı çok üzdü en yakınındaydım ve birebir şahit oldum yaşadıklarına..
zaten reddedilmeyecegini ein ol hissettirmişsin kendisine çekindiği hiçbirşey yokken senin ona bir adım atman halinde reddedildiğinde sen de üzülmeyecek misin ? şimdi bazı arkadaşlar senden bekliyordur diyorlar niye böyle düğşünüyorlar çünkü onun reddedilmekten korktuğunu falan düşünüyorlar iyiniyetle peki senin için de aynı şey geçerli değil mi? sende en az onun kadar haytta bence benden çok daha fazla değerlisin yapacğını yapmışsın saçınla oynama kıvamına gelmiş adam daha nasıl bir adım atabilirsin ki .. üzer seni bu insan
o zaman sert çık.. ya kazanırsın ya kaybedersin ama bu şekilde yaşanmaz.. mesela elini saçına mı götürdü, çek elini saçımdan de.. gören bizi sevgili sanıyor, kimseyle görüşemiyorum çok yan yana görünmeyelim de.. hatta "benden hoşlanan biri var, sanırım kabul edeceğim çok çekici" diye oltayı at.. kaçan kovalanırmış, bu şekilde bir ömür sürer adamın keyfi yerinde..
Valla dostum, okurken acikcasi sasirdim. Yani ben sunu hic mi hic anlamiyorum, adam hoslaniyor, kizin da hoslandigini biliyor, niye boyle sacmalamis? Gercek bir gerizekali, poposu kalkti herhalde. Kendi kaybetmis, en guzel mutlu olmak varken, sacmalamis.
Baloon cum ve diger kizlar, ben de bu herifi cozemedim. 2 secenek var diyorum:
1. Utangac
2. Pi.in teki. Nasilsa Baloon mesafe koymuyor diye yakin yakin takiliyor ama adim atmaya niyeti yok, halinden memnun. Nasil bir insan bilemiyorum.
Ballon cum, daha once iliskisi olmus mu , kimseyle cikmis mi biliyor musun? Eger birazcik bu islerden anliyorsa, senin reddetmeyecegini anlamasi gerekirdi ve adim atmaliydi. Ama pek tecrubesi yoksa, belki de sen adim atmalisin.
universitede çok yakın olduğumuz erkek arkadaşlarımız ziyarete geldiğinde sarıldılar diye kızla konuşmadı , işyerinde erkeklerle konuşuyor diye uyardı doğum gününde onun için çok önemli olduğunu bildiği bir hediye aldı, herkes çıkıyolar gözüyle bakıyordu artık. ama kız açılınca işten çıkmayı düşündüğünü bile söyledi. ben ona kanka gözüyle bakıyorum dedi. sanki kız peşinden koşuyor da rahatsız ediyor gibi işten çıkmak istiyorum diye yaydı etrafına. kısacası egosunu tatmin etti gitti. şuanda da evli ş.r.f.z
Oy içim.şişti söyle utangacim böyle cekingenim yahu ben hiç bi arkadaşımla bukadar samimi olmadım utanmasi mi kalmış. Adamın içinde aşk yoksa bariz cıvık bi'adam demektir, sen de sevgilim diye tanitsa da ses cikarmiyosun zaten adam yarın ben birine aşık oldum kanka derse sasirmayacagim. Sen seviyosun diye mi bu samimiyetine izin veriyosun yoksa diğer arkadaşlarının da böyle davranmasına izin verir misin? Vermem dersen bi'dur de artık onca ay geçmiş adam da hala ses soluk yok bariz memnun halinden.
Aynen.Elimi tuttu,saçımı çekti,uyanınca aradı vs...Yani neyi bekliyor bu adam ben anlamadım.Bugün yarın cidden başkasıyla olsa ben de şaşırmayacağım.
o zaman sert çık.. ya kazanırsın ya kaybedersin ama bu şekilde yaşanmaz.. mesela elini saçına mı götürdü, çek elini saçımdan de.. gören bizi sevgili sanıyor, kimseyle görüşemiyorum çok yan yana görünmeyelim de.. hatta "benden hoşlanan biri var, sanırım kabul edeceğim çok çekici" diye oltayı at.. kaçan kovalanırmış, bu şekilde bir ömür sürer adamın keyfi yerinde..
Hani sevgili gibiyiz diyorsun ya bu durumu ortadan kaldirmalisin oncelikle. Sana sevgili gibi davranirsa kendini geri cek ve fazla bir araya gelmemeye calis. Biraz soguk ve uzak davran ki O da birseyleri farketsin, sana karsi hisleri varsa bu davranislarin ayirt etmesini saglayacaktir. Bunlardan cozum cikmazsa sanki sana biri teklif etmis biri varmis gibi yapabilirsin, birsey hissediyorsa tepkisiyle belli eder. Ama iyice emin olmadan direk duygularini acma bana kalirsa.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Balon inşallah ben yanılırım ama böyle devam ederse çok üzüleceksin.
Ayni fikirdeyim.
bence bu adam ortamlarda sevgilim var imajiyla dolaniyor guzelce.opuyor, sariliyor.kendi ic dunyansini tatmin ediyor ama yakin zaman sonra ben birine asik oldum deyip ortaya cikmasi cok olagan.
ilk basta cok sevimli bulurken su an okurken konu sahibi adina üzülüyorum ben.kullanildigini düşünüyorum malesef.
Balon inşallah ben yanılırım ama böyle devam ederse çok üzüleceksin.
Ayni fikirdeyim.
bence bu adam ortamlarda sevgilim var imajiyla dolaniyor guzelce.opuyor, sariliyor.kendi ic dunyansini tatmin ediyor ama yakin zaman sonra ben birine asik oldum deyip ortaya cikmasi cok olagan.
ilk basta cok sevimli bulurken su an okurken konu sahibi adina üzülüyorum ben.kullanildigini düşünüyorum malesef.
Ben hala kararsizim. Cocuk efendi mi p.c mi bir turlu anlayamadim cunku.
Bazen diyorum gercekten efendi ve utangac, nasilsa el ele goz gozeyiz, teklife gerek yok sevgiliyiz iste diyip geciyor bu cocuk, cok tatli.
Bazen de sizin dediginiz gibi uyanik ve cakal bir tip oldugunu dusunuyorum.
Bilemedim yani.
Baloon sekerim, bence belirsizlikten artik usandigin icin biz neyiz demelisin bir an once. Verdigi cevaptan ve tavirlarindan efendi, utangac mi yoksa cakal mi oldugunu anlayalim artik derim. Simdi bir seyler yapmazsan, daha acabalarla ne kadar yasayacaksin?
madem sevgili degilsiniz neden sana dokunmasina izin veriyorsun biraz agir ol neden senden hoslandigini soylemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?