- 4 Mayıs 2014
- 77
- 2
- 28
Açılmamamın en büyük sebebi yakın arkadaş olmamız. Çünkü ben onu çok iyi tanıyorum, düşüncelerini söyleme konusunda ne kadar rahat bir insan olduğunu biliyorum.
Bu kadar zaman söylemediyse, yoktur bir şey diye düşünüyorum.
Söyleyip reddedilirsem gururumu kaybederim diye düşünmüyorum.
Ama ister istemez hep aynı ortamda olacağım biri olduğu için söyleyemiyorum.
Eğer ki reddedilirsem aynı ortamda bulunmak istemem çünkü.
Bu konuyu görünce yazmadan geçemedim çünkü sanki bir an kendimi gördüm gibi oldu bende bundan tam 6 yıl önce en yakın arkadaşıma aşık oldum ve öyle görmek istediğimdendi belkide ama gerçekten onunda beni sevdiğini hissediyordum çünkü ister istemez yakın olduğumuzdan her saniye birlikteydik herkes sevgili olduğumuzu düşünüyordu bize sevgili misiniz diye sorarlardı birbirimize bakar gülerdik falan yani baya gariptik bana bir yığın güzel söz söylerdi daha aklıma gelmeyen bir çok şey ama 1 senenin sonunda en son dayanamayıp arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak söyledim ve karşılıksız olduğunu beni arkadaşı olarak gördüğünü öğrendim sonuca gelecek olursak ile o dahada beter....4 yıl hiç konuşmadık öyle bir boşluk ve acıydı ki hayatımda hem en yakın arkadaşımın yokluğu hemde beni sevmediğini bilmem....ve son 2 yıldırda biraz biraz konuşuyoruz ama tabiki eskisinden eser yok bana gelecek olursak hala onu gördüğüm yerde bile gözlerim doluyor.unutamadım yani olmuyor çıkmıyor aklımdan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bu konuyu görünce yazmadan geçemedim çünkü sanki bir an kendimi gördüm gibi oldu bende bundan tam 6 yıl önce en yakın arkadaşıma aşık oldum ve öyle görmek istediğimdendi belkide ama gerçekten onunda beni sevdiğini hissediyordum çünkü ister istemez yakın olduğumuzdan her saniye birlikteydik herkes sevgili olduğumuzu düşünüyordu bize sevgili misiniz diye sorarlardı birbirimize bakar gülerdik falan yani baya gariptik bana bir yığın güzel söz söylerdi daha aklıma gelmeyen bir çok şey ama 1 senenin sonunda en son dayanamayıp arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak söyledim ve karşılıksız olduğunu beni arkadaşı olarak gördüğünü öğrendim sonuca gelecek olursak ile o dahada beter....4 yıl hiç konuşmadık öyle bir boşluk ve acıydı ki hayatımda hem en yakın arkadaşımın yokluğu hemde beni sevmediğini bilmem....ve son 2 yıldırda biraz biraz konuşuyoruz ama tabiki eskisinden eser yok bana gelecek olursak hala onu gördüğüm yerde bile gözlerim doluyor.unutamadım yani olmuyor çıkmıyor aklımdan
Çok üzüldüm durumuna
Ben de senin gibiyim aynen. Ben sevdiğim için mi yanlış anlıyorum acaba diyorum. Ama dediğin gibi ben de hissediyorum. Bunlar arkadaşa yapılacak şeyler değil. ki zaten öyle olsa diğerlerine de yapardı diyorum . Ama sonuçta bundan emin olamam
Bu sonuca ben de katlanamamSadece uzaktan görüp, ya da bir iki muhabbet ettiğim biri olsa yine bi cesaret söylerim. Ama yakın arkadaş kısmı çok sıkıntı. Konuşma devam etse bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz biliyorum.
Çok zor durum çook
Evet aynen öyleydi canım dışarıdan herkes bizi sevgili sanıyordu ve dediğim gibi her dakika birlikteydik zaten sürekli bana baktığını farkederdim ve anlamlı bakıyor gibi hissederdim ama yinede sonuç hüsran oldu işte biraz bunca şeyin üzerine arkadaş olarak görüyorum dediçok üzüldüm canım ya. çok şaşırtıcı gerçekten.
dışarıdan tarafsız bir göz olarak da baktığında senden hoşlanıyor gibi miydi?
ne biliyim klasik belirtiler vardır hani görünce gözlerinin içi parlar, gözünün içine bakar, yanından olmak seni görmek ister falan. böyle miydi?
ve sonra arkadaş olarak mı görüyorum dedi.:44:
insanların duygularını anlamak emin olmak zor bu da her iki taraf için açılma durumunu zorlaştırıyor.
Evet aynen öyleydi canım dışarıdan herkes bizi sevgili sanıyordu ve dediğim gibi her dakika birlikteydik zaten sürekli bana baktığını farkederdim ve anlamlı bakıyor gibi hissederdim ama yinede sonuç hüsran oldu işte biraz bunca şeyin üzerine arkadaş olarak görüyorum dedi
Canım balonun eski konularını okudun mu? Bu biraz farklı bi durum sanki var bişeyler.
Tamamını okumadım canım ama işte dediğim gibi sadece paylaşmak istedim ben çünkü ciddi anlamda bizde 1 yıl boyunca sevgili gibiydik
Eski konularımı okuyanlar hatırlayacaktır. Ben yakın bir arkadaşımı çok seviyorum.
Onun da bana ilgisi olduğunu düşündüm bunca zaman. Yaptığı her şeyi de burda gelip size anlattım.
İltifatlar, saçımla oynamalar, elimi tutmalar, başkalarına sevgilim diye tanıtıp, sabaha kadar mesajlaşmalar ve daha pek çok şey...
Ama görüyorum ki olay aylardır bundan ibaret.
Çocuk belki de gerçekten sadece yakın davranmak hoşuna gittiği için böyle davranıyor.
Bugün yine saatlerce onunlaydım. Öncesinde arkadaşlarımız vardı yanımızda.
Kitap aldık arkadaşımla. Onunkini taşımadı, benimkini elimden zorla aldı taşıdı bütün gün.
Sonrasında arkadaşlarımız gitti, beni eve göndermedi kaldık baş başa.
O an fark ettim ki biz resmen sevgili gibiyiz.
Yine oturduk baş başa, konuşurken hep saçımla oynadı. Karşısına oturdum, yanına oturttu.
Bugüne kadar hep "aman açılacaksa soğuk davranarak korkutup, vazgeçirmeyeyim" diye ne yapsa gayet olumlu yaklaştım, ne dese "he" dedim.
Ama bu kadar zaman geçti ortada hiçbir şey yok. Keyfi pek yerinde beyefendinin.
Benim de sinirlerim bozuldu bu duruma.
Seviyorsa bu kadar ay söyleseydi. He madem söylemiyor ya da sevmiyor; o zaman da bana anca arkadaşça davranabilir, böyle sevgili gibi değil.
He hala seviyor muyum, hem de çok
Ama en doğrusu vazgeçmek sanırım. Olmayacak duaya amin diyorum aylardır
Şimdi bir daha bakınca ciddi anlamda şöyle söyleyebilirim yazdığı her cümle benimde günlüğümde yazılı ciddi bir benzerlik gördüğüm için yazdım yani zaten aynı hisleri bende daha önce günlüğüme yazmıştım okudukça o kadar tanıdık geliyor ki
canım şu adamın egosunu şişirme..çok isteseydi bi şekilde senden daha çok adım atardı..
soğuk dur ve cool ol gerçekten seviyosa düşer üstüne değilse bu adamla ciddi düşünsen de ilgisizlikten hasta eder seni..
şımartma derim..insin biraz poposu..
mesela benim eşim dedi bana: senden önce çok hoşlanan oldu benden, ilgilerine karşılık verdim ama evlenmeyi düşünmediğim için peşlerinden koşmadım, senle ciddi düşündüüğüm için okadar nazını çektim..
gibi...yani erkekler böyle..severler ilgiyi..ama sadece ciddiyseler peşinden koşarlar, değilse uğraştırırlar..
hepsinin köklerine kibrit suyu...
Şimdi bir daha bakınca ciddi anlamda şöyle söyleyebilirim yazdığı her cümle benimde günlüğümde yazılı ciddi bir benzerlik gördüğüm için yazdım yani zaten aynı hisleri bende daha önce günlüğüme yazmıştım okudukça o kadar tanıdık geliyor ki
Ne diyim hayırlısı.
canım şu adamın egosunu şişirme..çok isteseydi bi şekilde senden daha çok adım atardı..
soğuk dur ve cool ol gerçekten seviyosa düşer üstüne değilse bu adamla ciddi düşünsen de ilgisizlikten hasta eder seni..
şımartma derim..insin biraz poposu..
mesela benim eşim dedi bana: senden önce çok hoşlanan oldu benden, ilgilerine karşılık verdim ama evlenmeyi düşünmediğim için peşlerinden koşmadım, senle ciddi düşündüüğüm için okadar nazını çektim..
gibi...yani erkekler böyle..severler ilgiyi..ama sadece ciddiyseler peşinden koşarlar, değilse uğraştırırlar..
hepsinin köklerine kibrit suyu...
Sağ ol canım, senin yaşadıkların olucak hep aklımın köşesinde. Sağ ol
Önemli değil canım umarım benzemez sonuda benimkine sadece belki bir faydası olur diye anlattım sonu mutlu biter belkide bilemeyiz ☺️
Önemli değil canım umarım benzemez sonuda benimkine sadece belki bir faydası olur diye anlattım sonu mutlu biter belkide bilemeyiz ☺️
Baloon naptın merak edenlerdenim bende
GAliba gelişme olmadıkça buraya yazmakta istemiyorsun:26:
Yav, ne oldu son durum ne??:26:
Öldük meraktan şurda.
Baloon konu noldu?
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?