Ben artık vazgeçtim

Bu konuyu görünce yazmadan geçemedim çünkü sanki bir an kendimi gördüm gibi oldu bende bundan tam 6 yıl önce en yakın arkadaşıma aşık oldum ve öyle görmek istediğimdendi belkide ama gerçekten onunda beni sevdiğini hissediyordum çünkü ister istemez yakın olduğumuzdan her saniye birlikteydik herkes sevgili olduğumuzu düşünüyordu bize sevgili misiniz diye sorarlardı birbirimize bakar gülerdik falan yani baya gariptik bana bir yığın güzel söz söylerdi daha aklıma gelmeyen bir çok şey ama 1 senenin sonunda en son dayanamayıp arkadaşlığımızın bitmesini dahi göze alarak söyledim ve karşılıksız olduğunu beni arkadaşı olarak gördüğünü öğrendim sonuca gelecek olursak ile o dahada beter....4 yıl hiç konuşmadık öyle bir boşluk ve acıydı ki hayatımda hem en yakın arkadaşımın yokluğu hemde beni sevmediğini bilmem....ve son 2 yıldırda biraz biraz konuşuyoruz ama tabiki eskisinden eser yok bana gelecek olursak hala onu gördüğüm yerde bile gözlerim doluyor.unutamadım yani olmuyor çıkmıyor aklımdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok üzüldüm durumuna
Ben de senin gibiyim aynen. Ben sevdiğim için mi yanlış anlıyorum acaba diyorum. Ama dediğin gibi ben de hissediyorum. Bunlar arkadaşa yapılacak şeyler değil. ki zaten öyle olsa diğerlerine de yapardı diyorum . Ama sonuçta bundan emin olamam
Bu sonuca ben de katlanamam Sadece uzaktan görüp, ya da bir iki muhabbet ettiğim biri olsa yine bi cesaret söylerim. Ama yakın arkadaş kısmı çok sıkıntı. Konuşma devam etse bile hiçbir şey eskisi gibi olmaz biliyorum.
Çok zor durum çook

çok üzüldüm canım ya. çok şaşırtıcı gerçekten.

dışarıdan tarafsız bir göz olarak da baktığında senden hoşlanıyor gibi miydi?

ne biliyim klasik belirtiler vardır hani görünce gözlerinin içi parlar, gözünün içine bakar, yanından olmak seni görmek ister falan. böyle miydi?

ve sonra arkadaş olarak mı görüyorum dedi.:44:

insanların duygularını anlamak emin olmak zor bu da her iki taraf için açılma durumunu zorlaştırıyor.

Canım inan oda öyle davranıyordu diyorum ya 7/24 birlikteydik çok zaman geçtiği için tabiki her an ve an aklımda değil ama şöyle bir örnek vereyim sana bir gün ben buna hani öyle çokta büyük olmayan bir sebepten saçma bir şekilde küsmüştüm ve ne yaptıysa barışmamıştım o gün gecenin bir yarısı arayıp bana söylediği sözler'sen olmayınca günler geçmiyor seni çok özledim ismini söylemeyi bile özledim' demişti ve belki sanada oluyordur bana hala oluyor sanki sana bakıyormuş gibi hissediyorsun Yada sana herkesten daha anlamlı bakıyormuş gibi ama bu her zaman böyle olmayabiliyor yani bence arkadaşlığınıda kaybetmek istemiyorsan kesinlikle söylememelisinin yoksa hayatın boyunca benim gibi keşke söylemeseydim diye seneler sonra bile sırf arkadaşlığını kaybettiğin için bile olsa acı çekersin

Evet aynen öyleydi canım dışarıdan herkes bizi sevgili sanıyordu ve dediğim gibi her dakika birlikteydik zaten sürekli bana baktığını farkederdim ve anlamlı bakıyor gibi hissederdim ama yinede sonuç hüsran oldu işte biraz bunca şeyin üzerine arkadaş olarak görüyorum dedi

Canım balonun eski konularını okudun mu? Bu biraz farklı bi durum sanki var bişeyler.

Canım balonun eski konularını okudun mu? Bu biraz farklı bi durum sanki var bişeyler.

Tamamını okumadım canım ama işte dediğim gibi sadece paylaşmak istedim ben çünkü ciddi anlamda bizde 1 yıl boyunca sevgili gibiydik

Tamamını okumadım canım ama işte dediğim gibi sadece paylaşmak istedim ben çünkü ciddi anlamda bizde 1 yıl boyunca sevgili gibiydik

Şimdi bir daha bakınca ciddi anlamda şöyle söyleyebilirim yazdığı her cümle benimde günlüğümde yazılı ciddi bir benzerlik gördüğüm için yazdım yani zaten aynı hisleri bende daha önce günlüğüme yazmıştım okudukça o kadar tanıdık geliyor ki

canım şu adamın egosunu şişirme..çok isteseydi bi şekilde senden daha çok adım atardı..
soğuk dur ve cool ol gerçekten seviyosa düşer üstüne değilse bu adamla ciddi düşünsen de ilgisizlikten hasta eder seni..
şımartma derim..insin biraz poposu..
mesela benim eşim dedi bana: senden önce çok hoşlanan oldu benden, ilgilerine karşılık verdim ama evlenmeyi düşünmediğim için peşlerinden koşmadım, senle ciddi düşündüüğüm için okadar nazını çektim..
gibi...yani erkekler böyle..severler ilgiyi..ama sadece ciddiyseler peşinden koşarlar, değilse uğraştırırlar..
hepsinin köklerine kibrit suyu...

Son düzenleme:

Ne diyim hayırlısı.

Aynen katılıyorum sana seven erkek bir şekilde açılıyor çünkü

Sağ ol canım, senin yaşadıkların olucak hep aklımın köşesinde. Sağ ol yorumların için.

Ne diyim hayırlısı.

Amin canım hayırlısıı

İstesem de ilgili davranamıyorum
Adam çok ilgili alakalı, ben bildiğin odun

Baloon konu noldu?

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Yav, ne oldu son durum ne??:26:
Öldük meraktan şurda.

Baloon naptın merak edenlerdenim bende
GAliba gelişme olmadıkça buraya yazmakta istemiyorsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…