Doğru düşünüyorsun :) Gelişme olmadıkça yazmayayım dedim.
Tepki topluyorum sonra hiçbir öneriye yanaşmıyorum diye :)
Ama aynı tas aynı hamam
Gelişme bekleyenlere güzel bir haberim yok.
Ama artık çok daha yakın. Galiba böyle yakın olmak hoşuna gidiyor sadece.
Uyandığı gibi arıyor. Kahvaltı yapalım, oraya buraya gidelim diye.
Sürekli ama sürekli yanımda.
Arkadaşlarla bir yerde oturuyorsak ve o benim yanıma denk gelmemişse, türlü türlü bahanelerle yanıma geçiyor.
Ya da direkt "baloon sen geç böyle" diyip yer veriyor, o da yanıma oturuyor.
İlla temas edicek bir de.
Ojelerimle oynar, saçlarımla oynar, yanağımı sıkar. Kolu omzumda oturur hep.
Yolda yürürken ya eli kolumdadır hep, ya da omzumdadır.
Artık o kadar yakınız ki, onla ilgili her şeyi bana soruyorlar. Biliyorum da. Ev arkadaşının haberi olmuyor, benim oluyor.
Arkadaş gurubu olarak otururken bile, biz genelde ikili muhabbet ediyoruz.
Sürekli de mesajlaştığımız için, arkadaşlarımızdan ayrı bir sürü konumuz var.
O konularla ilgili bir laf geçiyor. Biz birbirimize bakıp gülüyoruz diğerleri bakıyor anlamsız anlamsız.
Futbol aşığı adam benimle maç varken mesajlaşıyor. Hatta berabersek ben sıkılcam diye maç izlemiyor.
Her yaptığının hesabını veriyor.
Ama bu durum ilerlemicek bunu hissediyorum artık.
Biz böyle arkadaştan öte, sevgiliden bi tık geride olcaz herhalde yollarımız ayrılana kadar.
yorumları okumadım belki öneren olmuştur neden önce sen açılmıyorsun? belki ilk hareketi senden bekliyordur.
Önermezler mi, önerdiler sağ olsunlar da yapamıyorum ben.
Yakın arkadaşız ve bu yüzden açılmak çok zor geliyor bana. Cesaret edemem
Gelişme bekleyenlere güzel bir haberim yok.
Ama artık çok daha yakın. Galiba böyle yakın olmak hoşuna gidiyor sadece.
Uyandığı gibi arıyor. Kahvaltı yapalım, oraya buraya gidelim diye.
Sürekli ama sürekli yanımda.
Arkadaşlarla bir yerde oturuyorsak ve o benim yanıma denk gelmemişse, türlü türlü bahanelerle yanıma geçiyor.
Ya da direkt "baloon sen geç böyle" diyip yer veriyor, o da yanıma oturuyor.
İlla temas edicek bir de.
Ojelerimle oynar, saçlarımla oynar, yanağımı sıkar. Kolu omzumda oturur hep.
Yolda yürürken ya eli kolumdadır hep, ya da omzumdadır.
Artık o kadar yakınız ki, onla ilgili her şeyi bana soruyorlar. Biliyorum da. Ev arkadaşının haberi olmuyor, benim oluyor.
Arkadaş gurubu olarak otururken bile, biz genelde ikili muhabbet ediyoruz.
Sürekli de mesajlaştığımız için, arkadaşlarımızdan ayrı bir sürü konumuz var.
O konularla ilgili bir laf geçiyor. Biz birbirimize bakıp gülüyoruz diğerleri bakıyor anlamsız anlamsız.
Futbol aşığı adam benimle maç varken mesajlaşıyor. Hatta berabersek ben sıkılcam diye maç izlemiyor.
Her yaptığının hesabını veriyor.
Ama bu durum ilerlemicek bunu hissediyorum artık.
Biz böyle arkadaştan öte, sevgiliden bi tık geride olcaz herhalde yollarımız ayrılana kadar.
bence oda senin gibi düşünüyor arkadaşsınız diye çekiniyor. çünkü anlattıklarına bakılırsa siz baya birbirine aşıksınız
iyi de bu arkadaşlık değil ki, siz sevgilisiniz zaten
sadece şu şarkıdaki gibi, "istersen adını hiç koymayalım, nazarlardan korusun diye allahım" modundasınız bencee
Konunuzu takip ediyorum ne zamandır yazayim dedim. Benim aklimdan gecen şeyi söyleyim. Siz zaten sevgili gibisiniz belki de o da kendince böyle görüyor ve adini koymaya bile gerek duymuyor.
Siz deseniz ki biz sevgili gibi duruyoruz boyle yankis anlayacaklar deseniz size EE öyle değil miyiz diyecek. Bu yakinligi siz de seçiyorsunuz zaten. Ama derseniz ki ya hep ya hic söyleyin. Hee derse ki ya ben seni arkadaş olarak görüyorum kendinizi de daha fazla kullandirtmayin.
Sen bi tepki vermedikçe bu iş böyle gidecek.
Kaybedecek neyin var? Böyle belirsizlik, adı konmamışlık daha kötü değil mi? Asıl böyle giderse kaybettiğin bir şey olacak; zaman.
Bir an önce harekete geç bence.
Havada aşk kokusu var gerek yok ki söylemenize zaten sevgilisiniz
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence sakın açılma hayatım.. zaten sen ona o kadar yakın davranıyorsun ki ya da onun sana yakın davranmasına okadar fazla izin veriyorsun ki teklif etse rededilmeyeceğini biliyor zaten buna rağmen ne arkadasın kalıyor ne de sevgilin oluyor orta da gitmeyi seçiyor.yarın başka bir kızla da görebilirsin sana karşı sorumlulugu yok çünkü bunları üniversitedeyken çok gördük. olan sana olur sana yakın olmasına da izin verme artık kendin için
Yarın söyle hayatı ertelemeye deymez. HayAt çok kısa geç kalma ona sevdiğini söyle
iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bir emin olabilsem hislerinden rahat edicem de yok işte :)
İşte ben de bundan korkuyorum. Yarın öbür gün birini bulsa ağzımı açıp tek söz söylemeye hakkım olmaz.
Bazen bıkıyorum. Yakınlaştığı zaman inatla kendimi çekiyorum, yer değiştiriyorum. Ama böyle severken de zor oluyor. Bir gülüyor ben eriyorum hemen salak gibi
tecrübelerime dayanarak söylüyorum ona karşı duygularını açıkça söyleme tatlım.en yakın arkadaşımın başına geldi işyerinde bu. çocuk kıskandığını bile açık açık belli ediyordu trip atıyordu.sinemaya bile götürdü kızı bir de utangaç görünüyordu biz de yazık sen söyle dedik, sonrasında hiç iyi şeyler olmadı ben seni arkadaş olarak görüyorum falan saçmaladı ve gidip bunu diğe r arkadaşlarına hep birlikte sinemaya gidileceği bi zamanda ya x beni yanlış anlıyor artık aynı ortamda bulunmicam diye kızı rencide etti etrafına . herkes uzun bir süre kızın platonık yaklaştığını düşündü bu da arkadaşımı çok üzdü en yakınındaydım ve birebir şahit oldum yaşadıklarına..
zaten reddedilmeyecegini ein ol hissettirmişsin kendisine çekindiği hiçbirşey yokken senin ona bir adım atman halinde reddedildiğinde sen de üzülmeyecek misin ? şimdi bazı arkadaşlar senden bekliyordur diyorlar niye böyle düğşünüyorlar çünkü onun reddedilmekten korktuğunu falan düşünüyorlar iyiniyetle peki senin için de aynı şey geçerli değil mi? sende en az onun kadar haytta bence benden çok daha fazla değerlisin yapacğını yapmışsın saçınla oynama kıvamına gelmiş adam daha nasıl bir adım atabilirsin ki .. üzer seni bu insan
anladım canım arkadaşların öyle diyorsa birebir gördükleri için daha iyi bir gözlem yapmışlardır. ama o arkadaşımla beraber bizde çok etkilendik çünkü bariz kıza ilgi gösterip sonrasında hiçbirşey yapmamış gibi kenara çekildi, bian da o çocuk canlandı gözümde. ne karar vericeksen de hakkında hayırlısı olsun bir gelişme olursa paylaşırsın takip ediyor olacagım seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?