Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftada sosyal medya üzerinden tanıdığın biri ile buluşuyorsun.
O da yetmiyor ilk görüşte aşk adı altında hiç tanımadığın adam ile aşk yaşıyorsun. Evlilik görüşmesi oluyor.
İlk günden hesap veriyorsun, sonra o seni arabasına alıp öpmeye yelteniyor.
Sende kendini çok değerli sanıyorsun.
Yani yoklukta mısın pardon ?
Bu ne hız![]()
frenler patladıysa demek ki![]()
okeyBen bişey yapmadım o öptü ben itekledim...öptü dediysem sehvetle değil öptü cekti yani !!! o yaklaştı bana ok
ben bu kk'da ki ahlak bekçilerine anlam veremiyorum.
ilk gün öptüyse ne olmuş namusuna mı laf geliyor hayırdır yani?
arkadaşım çok güzel hisler yaşıyorsun bu hisleri yaşadığın için mutlu ol içinden öpmek geliyorsa öpersin bu kadar basit.
aşk hesap kitap işi değil ki 3 ay sonra 5 ay sonra öptürürüz diye plan yapalım.
yok abicim cogu kadının duyguları körelmiş ben artık bunu anlıyorum.
he he normal he.. böbreklerine falan dikkat et, ara ara yokla yerlerindeler mi..
Müge anlı takipçisiniz galiba...
Aşık adı altında ilişki yaşıyorsun olacaktı."Ask adi altinda ask yasamak" mi???
konu sahibi bencede cok hizli davranmissiniz
Aşk yaşıyorsunuz o öpüp çektiğinde sende şehvetle öpseydin bence olmamışBen bişey yapmadım o öptü ben itekledim...öptü dediysem sehvetle değil öptü cekti yani !!! o yaklaştı bana ok
Aşk yaşıyorsunuz o öpüp çektiğinde sende şehvetle öpseydin bence olmamış![]()
Bencedefrenler patladıysa demek ki![]()
Seni ilgilendirmez dediğin kısmı, cümle aleme konu açıp anlattığının farkında mısın ?Bu kısmı seni ilgilendirmez
1 haftada sosyal medya üzerinden tanıdığın biri ile buluşuyorsun.
O da yetmiyor ilk görüşte aşk adı altında hiç tanımadığın adam ile aşk yaşıyorsun. Evlilik görüşmesi oluyor.
İlk günden hesap veriyorsun, sonra o seni arabasına alıp öpmeye yelteniyor.
Sende kendini çok değerli sanıyorsun.
Yani yoklukta mısın pardon ?
Bu ne hız![]()
ilk gördügün adamı öptün yani burdakiler hemen yazmıs bende kocamla ilk gün öpüstüm diye bence yanlıs ilk günden erkek icin kendi degerini düsürmüssün binde bir cıkar ama zor cıkar yarın sana derse sen benle ilk bulusmada öpüstün milletle kim bilir ne yaptın derseSelam Kızlaaar ,
Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..
iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..
Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi
Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi
Sizce yaşadıklarım normal mi ???![]()