• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN AŞIK OLDUM LA LA LALA :)

Çok normal!

3. buluşmanızda çocuk da yapmış olursunuz.:KK67:

O smile işaretinde şiddet uyguluyorsun kendine bak yorum yapacaksan adam gibi yap yorumunu edepsiz..sana ne isters çocuk yaparım ister başka bir şey.. dalga geç diye konu açmadım ben ok:KK67:

:)

Kadınlara şiddete karşıyım. Ben onu alkış smileyi sandım , üzgünsmileyedeplihatunsmileyi.

:) güldürüyon insanı

Sen bugün kaç kişiyi güldürdün acaba cicim :) Çok tatlısın bence. ilişkinizi onaylıyorum.

Bu aşk degil, bir an önce evlenme isteği.
Ömründe 1 kere gördüğün adamla evlenme hayalleri kurman doğru degil.
Birde sanki buraya dügün davetiyesi bırakmışsın da tebrik bekler gibi bir halin var.

Bizde esimle sosyal medyada tanıştık 6 ay snra evlendik:-)

Hiç normal değil yaşadıkların. Yasin kaç, onun yaşı kaç. ADAM gerçekten askermi?Daha ikinci buluşmada öpmek ne.?
İnternet ten
Tanismak sıkıntı.

Bu ne hız halanın kocasına kadar ulaşmış konu. Bana o ekleme yollayan tipler çok itici geliyor. Bir arkadaşlık sitesine tanışırsın neyse o ekleme ne belki karşı tarafın erkek arkadaşı var.
Orduya çar çöp birilerini almazlar diyorsun da. Eski erkek arkadaşım üsteğmendi, 2 yıl önce öz kızına tecavüz eden bir ordu mensubunu kendi elleri ile tutukladı. Hatta dövdüğü için disipline verildi. Üzerinde ki kıyafet düzgün insan oluğu anlamına gelmiyor, sicili temizdir o kadar.
Sen yine de fazla kaptırma kendini üzülürsün sonra. Tanışmanız normal de sonraı pek normal gelmedi bana.
Eski erkek arkadaşının eline yüreğine saglik

Hıza bak .....dıkkatlı ol derım

Hiç normal değil yaş:-)adıkların. Yasin kaç, onun yaşı kaç. ADAM gerçekten askermi?Daha ikinci buluşmada öpmek ne.?
İnternet ten
Tanismak sıkıntı.

Niye sıkıntı olsun ki biz esimle nette tanıştık 6 ay snra evlendik 5 senelik evliyiz 3bucuk yasnda oğlumuz var.tabi ilk buluşmada öpüşmedik

Neyi abaza ya bunun kardesin kuzenlerin felan yapmiyormu bunu nasil disarda birini görüp begeniyorsa sanalda begenip ekleyemezmi? bu erkeklerde ne yapsa hata ya
Kardeşim yok. Kuzenlerim yapsa da bu onların sorunu yani onlar yapıyor diye ben bunu kendimce doğru mu bulacağım? Benim görüşüm bu size ne oluyor, neden bu kadar savunmaya geçtiniz?

Bu ne hız ya? Sanki biriyle tanışsamda hemen yaşamadıklarımı yaşasam diye beklemişsiniz gibi. Enişten falan niye araştırıyor hemen, önce sen Bi tanıda

Selam Kızlaaar ,

Hemen konuma girmek istiyorum...Geçen hafta sosyal medyadan biri istek göndermiş kabul ettim normalde direk silerdim... Sonra mesajlaşmaya başladık.. askermiş doğuda görev yapıyormuş benim yaşadığım şehirde izindeydi ama ertesi gün gidecekti doğuya..
Konuşmaya başladık falan çok tatlı geldi samimi geldi..
Yakın arkadaşımın cesaret vermesiyle buluşma teklifini kabul ettim çocuğun..

iş çıkışı buluştuk oturduk tatlı yedik çay içtik hayatımda geçirdiğim en güzel 3-4 saatti.. Baya bildiğiniz aşık oldum beennn:KK200::nazar::KK37:
oda beni çok beğendiğini söyledi ben doğuda çok yoruldum yemek temizlik iş stresi evlenmek istiyorum ama seni görünce de mutlu olabileceğime inandım dedi...Ben de hayırlısı ben de evlenmek istiyorum zaten dedim..
Önce tanıyalım birbirimizi diye karar aldık..

Sonra ertesi gün oldu ben arkadaşımla buluşacaktım haber verdim arkadaşımla buluşacağım diye oda hemen geldi evden aldı beni arkadaşımın yanına bıraktı falan baya değerli hissettim kendimi:KK60::nazar:

Vedalaşmadan öncede öptü beni itekledim yapma dedim sunu içimden geldi epey bi göremeyeceğim seni dedi:mad:

Sizce yaşadıklarım normal mi ???:nazar:
Biz de speedy gonzalestik hemmen tutuluvermistik belli olmuyo o isler.
Ama birden guvenmemeye calis yapabiliyosan biraz saglam adimlarla git

Askeriyeden mal zor çıkar.Genelde hep düzgün insanlardır.Maşallah seçicilikte zirvedir askeriye. Sonuç olarak bence anormal bi durum yok öpmek istemesi biraz saçma ama onuda kekoluğuna veriyorum art niyetli olduğunu hiiiiiççççç sanmıyorum.O yüzden sadece nazar değmesin demek istiyorum başkada ne diyim zaten:D

Ya allah aşkına böyle konumu olur böyle aşk mi olur tobe tobe :KK48:

Acele etme bu aşk dediğin biraz zaman alıyor...

tamam kaçırma ama hız da yapma.

Halanın kocası 2 gün tanıdığın adamı mı araştırdı?
Vallahi ben enişteme bunu söylesem abartmıyorum ağzına geleni sayardı.
2 günde ne araştıması noluyor sana diye. ilginç

Back
X