- 31 Temmuz 2024
- 30
- 63
- 3
- Konu Sahibi lalalupsiii
Merhabala sevgili Kadınlar
buraya bunu yazmayı ve sizlerle paylaşmayı doğru bulduğum için bu başlık adı altında şunu söylemek istiyorum ki ben başardım, boşandım. Bunu bir başarı olarak görmeyebilirsiniz ama bu kararı vermek bile benim için büyük bir başarıydı. Eski eşimin düzelmesini, beni sevmesini bana değer vermesini beklemek, ya da içten içe konfor alanımdan çıkmak istemememe rağmen boşanmayı dillendirip bir türlü harekete geçemeyişlerimi her şeyi içimde ve zihnimde bitirip kabul ettim. Sonrasında yaşadığım duygu tam anlamıyla şuydu “kararlılık” ben ilk kez kendimden bu kadar emin ve kararlıydım. Tabiki çok zor oldu, çok üzülüp ağladım ama kendime ve eski eşim tekrar deneyelim dediğinde ona da söylediğim gibi “ kendi yolumda yürümek istiyorum ve kendimi yeniden inşa etmek istiyorum” dedim. Öyle de oluyor. Hayattan, hayatın getirdiklerinden ve getireceklerinden korkarak pasif şekilde oturduğum yerden bir şeylerin değişmesini beklemek yerine kendi hayatımın iplerini elime aldım ve inanır mısınız buna ben bile inanamıyorum. İçim çok rahat. Güzel küçük bir evdeyim, yalnızım. İyi bir yerde işe başladım ve evladım da yanımda. Buraya başardım yazmak, size bunları anlatmak benim çok değerliydi. Eğer yaşadığım sorunlara benzer şeyler yaşayan kadınlarımız varsa lütfen hayatı kucaklamaktan korkmayın yaşamak çok güzelmiş. Sadece bir karar verin ve arkasında durun. Sonrası zaten hallolacak. Sağlıkla kalın canım Kadınlar