- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
bu ufacık ilçede birbirimizi kötüleyeceğiz.öyle mi?ve buradaki avukatları da tanırım.ben istemiyorum çekişmeli boşanma.nasıl evlendiysek öyle, yoksa çekişmicemSakin olmak iyi bir seydir,daha mantikli dusunebilirsiniz bu sayede. Kontrolu elden birakmazsiniz. Acin davanizi,anlasmali bosanacaksiniz diye bir kural yok. Nafakanizi isteyin,kabul ederse ne ala. Etmezse de dava surer gider,hakim ne takdir ederse o olur
Ruh kaşarlanması iyiymiş. Lügatıma ekledim, helal et.Ben ona ruhun kaşarlanması diyorum.
Bende de var.
tükenmedim.hatta beynim berrak ama kendimi tanıyamıyorum.sanırım kocamla böyle şeyler olunca, hani insan gurbette nasıl sessiz ve uysal olur; ben de arkam olmayınca uyum moduna geçiyorum sanırımTükenmişlik sendromu bence. Bende benzer bir haldeyim. Eskiden herşeyden etkilenir, hemen gözlerim dolardı. Çok kırılgandım. Hemen kafaya takardım. Herşeye müdahil olurdum. Şimdi gözümün önünde yer yerinden oynasa da tepkisiz kalıyorum. Tepkisizlik kanıma işledi resmen. Yıldım çünkü bazı şeylerden. Tabi bu sendromu Meryem Uzerli yaşayınca ay çok ciciş diyenler, biz yaşayınca terlikle ağzımıza vurmak istiyor ama neyse..Bezdum daaa...
davayı ben mi açıyım?ben özelime girmek istemiyorum mahkemede.ben sadece şunu demek istiorum biz birbirimize uygun değiliz.anlaşamıyoruz.detay isticek muhtemelen.ben detaylara girmek istemiyorum.çekişmeli boşanın o halde..
ille anlaşamadığın adamla anlaşmalı boşanmak lazım değil.
boşanmak istedikten sonra..
Ufacik ilcede birbirinizi kotulemenize gerek yok. Avukatinizi da ayni ilceden secmenize gerek yok. Baska bir avukat bulun, herhalde bulacaginiz avukat kapi kapi dolasip sizin bosanma detaylarinizi anlatmaz. Anlatirsa da baroya bir sikayete bakar. Bence siz bosanmamak icin kendinize senaryolar turetiyorsunuz.bu ufacık ilçede birbirimizi kötüleyeceğiz.öyle mi?ve buradaki avukatları da tanırım.ben istemiyorum çekişmeli boşanma.nasıl evlendiysek öyle, yoksa çekişmicem
davayı ben mi açıyım?ben özelime girmek istemiyorum mahkemede.ben sadece şunu demek istiorum biz birbirimize uygun değiliz.anlaşamıyoruz.detay isticek muhtemelen.ben detaylara girmek istemiyorum.
ya nasıl anlatsam benim yaptığım iş dolayısıyla avukatlar vs beni çok iyi tanır.ve iş arkadaşlarımı da tanır.daha işten çıkışta bir avukat abiyle selamlaştım.işyerine bir sürü avukat gelir ve gider, zaten burda kaç avukat var ki, düğün davetiyelerini dahi getirirler.yani o derece biribirimizi tanırız.Ufacik ilcede birbirinizi kotulemenize gerek yok. Avukatinizi da ayni ilceden secmenize gerek yok. Baska bir avukat bulun, herhalde bulacaginiz avukat kapi kapi dolasip sizin bosanma detaylarinizi anlatmaz. Anlatirsa da baroya bir sikayete bakar. Bence siz bosanmamak icin kendinize senaryolar turetiyorsunuz.
mesleğimi söylesem beni anlardınız ama buradan detay veremiyorume siz açın o açsın ne farkeder?
ve evet boşanmak isteyen açar zaten davayı.
detay ne alaka? anlaşamıyoruz. bu kadar. çekişmeli demek özelinizi ortaya dökmek demek değil.
E olsun,kime ne sizin evliliginizden bosanmanizdan sorunlarinizdan? Avukatlar sizinki gibi binlerce dava gormustur,unlu bir cift degilsiniz ki magazin malzemesi olasiniz. Beni de baro baskanindan adliyedeki mubasirine kadar herkes tanirdi,actim davayi bosandim. Hem de buyuksehir diye adlandirilan ama kocaman bir koy olan Bursada. Siz de yapabilirsiniz. Nolacak yani istemediginiz ve size siddet uygulayan bir adamla evli kalmaya devam mi edeceksiniz sirf avukatlar sizi tanir diye?ya nasıl anlatsam benim yaptığım iş dolayısıyla avukatlar vs beni çok iyi tanır.ve iş arkadaşlarımı da tanır.daha işten çıkışta bir avukat abiyle selamlaştım.işyerine bir sürü avukat gelir ve gider, zaten burda kaç avukat var ki, düğün davetiyelerini dahi getirirler.yani o derece biribirimizi tanırız.
işte beni de herkes tanıyor.hatta işimle ilgili konularda hukuki birimlerle yazışmalar da yapan benim ve beni de herkes tanıyor.E olsun,kime ne sizin evliliginizden bosanmanizdan sorunlarinizdan? Avukatlar sizinki gibi binlerce dava gormustur,unlu bir cift degilsiniz ki magazin malzemesi olasiniz. Beni de baro baskanindan adliyedeki mubasirine kadar herkes tanirdi,actim davayi bosandim. Hem de buyuksehir diye adlandirilan ama kocaman bir koy olan Bursada. Siz de yapabilirsiniz. Nolacak yani istemediginiz ve size siddet uygulayan bir adamla evli kalmaya devam mi edeceksiniz sirf avukatlar sizi tanir diye?
E tanisinlar nolacak ki. Sonrasinda zaten tayin ister gidersiniz oradan. Bu kadar dusunecek bir sey yok,kendinizi dusunseniz hemen aksiyon alirsiniz zaten. O tanir bu tanirla hayat gecmiyorişte beni de herkes tanıyor.hatta işimle ilgili konularda hukuki birimlerle yazışmalar da yapan benim ve beni de herkes tanıyor.
ruhen ve bedenen anlaşamıyoruz, kişilik çatışması var dersiniz.davayı ben mi açıyım?ben özelime girmek istemiyorum mahkemede.ben sadece şunu demek istiorum biz birbirimize uygun değiliz.anlaşamıyoruz.detay isticek muhtemelen.ben detaylara girmek istemiyorum.
bilmiyorum gerçekten bilmiyorum...iş çevremi direkt etkileyecek bişi buE olsun,kime ne sizin evliliginizden bosanmanizdan sorunlarinizdan? Avukatlar sizinki gibi binlerce dava gormustur,unlu bir cift degilsiniz ki magazin malzemesi olasiniz. Beni de baro baskanindan adliyedeki mubasirine kadar herkes tanirdi,actim davayi bosandim. Hem de buyuksehir diye adlandirilan ama kocaman bir koy olan Bursada. Siz de yapabilirsiniz. Nolacak yani istemediginiz ve size siddet uygulayan bir adamla evli kalmaya devam mi edeceksiniz sirf avukatlar sizi tanir diye?
kısacası ben anlaşmalı boşanmak istiyorumE tanisinlar nolacak ki. Sonrasinda zaten tayin ister gidersiniz oradan. Bu kadar dusunecek bir sey yok,kendinizi dusunseniz hemen aksiyon alirsiniz zaten. O tanir bu tanirla hayat gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?