- 6 Şubat 2018
- 263
- 620
- 18
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Lütfen sırf biriyle evlendiniz diye onun sizi dibe cekmesine izin vermeyin..
Paylasılmadıktan sonra pek cok duygunun anlamı kalmıyor..
Siz her paylasmak istediginizde bir duvarla karsılasmıssınız.
Yıkın artık o duvarı..
Cok guzel dedniz
Hic bir sey paylasamiyorum.
Ben de cok agir gribim,evde dinleniyorum. Kilimi kipirdatacak halim yok. Mutfaga gidip kendime bir nane limon kaynatamadim. Mesaj atmis. Bugun spor cantasini evde unutmus. Birakabilir misin yazmis. Bu hasta halimle ben mutfaga gidemiyorum otobusle ona spor cantasini goturcem. Altinda arabasi da var. Bu kadar olur mu ? Es degil boyle bir seyi arkadasiniz yapar mi?
Gecmis olsun farkinda olmasi lazim nasilsin iyi oldun mu biraz demesi lazim.
Ben soyliyim kotuyseniz doktora gidin gecmis olsun
Cok tesekkur ederim. Belki inanmazsiniz sizin su mesajinizdaki samimiyet, benim esimin nasilsin iyi misin mesajinda yok.
Nasilsin, iyi misin(!) yazmis. Hemen ardindan spor cantami unutmusum,getirir misin
Hava da alirsin demis.
Bir menfaati varsa benden kilifina uyduruyor.
Ben mi anormalim sizce? Yataktan kalkamiyorum spor cantami getir ne demek ya? Cok bencil. Hayatin merkezinde o var.
Baska boyutu da insan esi hastalaninca spora gider mi ya, her gun gidiyor. Bir gun ertelese ne olur ?
Birbiriniz tanimissiniz sevmissiniz nasil bu hale geldiniz anlamadim.
Doldurmak istemem ama bir gun gitmese de olur dicem is ve stres bunaliyor mu dicem ama hastasiniz sonucta.
Kendinize iyi bakin esiniz iyi bakiyor spor falan yapiyor.
Ne diyecegimi bilemedim
Neden boyle davraniyor gormedigimiz bir sey mi var ya da esiniz size kendini farkli mi gosterdi evlenmeden once??
Kendine cok iyi bakiyor. Ben aynaya bakiyorum solmusum. Ona bakiyorum adam genclesiyor. Mutlu,keyifli.
Hic doldurmuyorsunuz. Her sey ortada.
Aslinda soyle biz 2 yil ciktik. O donem hayatim biraz belirsizdi. O donem cok nazik,anlayisli,paylasimciydi. Tipki suan disariya oldugu gibi. Gercekten. Bir seyden eminim ki asla biriyle duzelir evlenince umuduyla evlenmedim.
Soyle dusunuyorum. Evlendikten sonra islerim yoluna girmeyi basladi. Iyi gelismeler yasadim. O zaman degisim basladi. Sanirim evlenmeden once ona muhtac oldugumu onun gerisinde kaldigimi ve kalacagimi dusunurek kendini tatmin ediyordu.
Keske keske diyorum o zaman biraz belli etseymis ya da ben o zaman biraz ilerleseymisim ki o da bu yuzunu aciga cikarsaymis.
Bazilari bile bile lades diyor sonra yakiniyor.Sizin ki oyle degil sizin elinizde degilmis.Kaybetme korkusu yasasa duzelir mi acaba hissettirdiniz mi bu korkuyu?
Yani bilmiyorum. Bosanmayi daha agzima almadim. Sanirim beni kaybedecegine ihtimal vermiyor. Cunku ona gore yaptiklarinda sorun yok.
Ya aslinda ben artik sadece bencilliginden yaptigini da dusunmuyorum. Hastalik ondan yapiyor da diyemiyorum. Bence sevgisi de yok. Aklim almiyor surda arkadasim hastalansa ben kiyamam ya.
Bencillikten ote sevgisizlik var. (
Bosanmayi agziniza almasaniz da tavirlarinizla belli etseniz insan oglu nankor sizin yoklugunuzda kaybediceklerini gorse iyi olabilir.
Araniz nasil peki su siralar diyalog olarak??
Normal olmaya calisiyorum. Sakin kalmaya calisiyorum. Bizim evde genelde o kendi hayatini, isini anlatir. Ben dinlerim. Beni pek dinlemez ben de anlatmiyorum. Seninle bisey paylasamiyorum dedigimde de sen anlatmiyosun ben ne yapiyim der.
Ben bisey anlatcak olursam elestiriye baslayip tartismayla geciriyoruz gunu. O yuzden artik bisey anlatasim da gelmiyor. Gercekten katlanamiyorum. Kendimi biraz iy hissettigimde bosanmak istedigimi soylicem.
Insan surekli elestirilecekse anlatmak istemez tabi uzuldum.
Siz de aynisini yapin desem tartisirsiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun Allah yardimciniz olsun o kaybeder.
sevgililik döneminde hiç mi fark edemedin aşağılık kompleksi olduğunu kendine güvenmediğini?Amin. Insallah. Cok sagolun.
Gecen gun tezine baktim oylesine ya. Su sayfayi anlayamadim gibi bisey dedim. Hani direkt yanlis var da demiyorum. Beyefendi hassas ya. Kiyameti kopardi. Nasil alip okurmusum ben onun tezini.
Elestirilmek bir yana daha yardim amacli fikrimi soyleyince olay cikariyor.
sevgililik döneminde hiç mi fark edemedin aşağılık kompleksi olduğunu kendine güvenmediğini?
hem sana ve başarılarına- başarısızlıklarına hem de başka insanların başarı-başarısızlıklarına tepkisi nasıl oluyordu?
Öncelikle geçmiş olsun, bi an önce saglınıza kavusursunuz insallah :) Suan icinde bulundugunuz durumu az cok tahmin edebiliyorum, sevgi beklediginiz birinden sevgiyi göremeyince daha cok yıpranıyorsunuz. Umarım mesele bosanmaya kadar gelmeden esiniz kendine gelir ve ne yapıyorum ben diye düsünür. Allah yardımcınız olsun, güclü olun icinizdeki gücün farkına varın. Bu güne kadar yasadıgınız tüm acılarınızı düsünün, o günler gecti bu günler de gececek
çok itici bir karakteri varmış.Hic ya hic. Simdi bu olaylar olduktan sonra oyle ayrintili dusunuyorum ki. Yok inanin yok.
Mesela suan arkadasi basarili olsun yuzune cok iyi. Ama ben artik anliyorum icten ice sinirleniyor.
Bi de sevgililik donemimizde benim bi basarim yoktu. Yuksek lisansa yeni baslamistim daha. Yani benden ondeydi o zaman. Disardan gorenler bana sen cok sanslisin seni cok seven bi esin olacak diyodu. Cildirmamam elde degil.
çok itici bir karakteri varmış.
çantasını götürmeyeceksin spor salonuna değil mi?
size fiziksel zarar vermeyeceğinden eminseniz bundan sonra hizmetini yapmayın.Yok asla. Hizmetcisiyim sanki. Bi de hava alirsin demis. Valla mesaja baktikca sinir oluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?