Ben, beni unuttum

Is anlaminda bir sorunsa net goruyorum.
Digerlerinde hissediyorum bir sekilde rol yapiyor. Anlamiyorum bu adam hasta mi elinde mi degil ?insan esine bunu yapar mi ?
En çok eşine yapar. Dediğim gibi siz onun savunma mekanizmalarını kırabilen kişisiniz. Aynı evin içinde olduğunuz için. Hep böyle olacak. Adamın cinsi belli. Sizin yerinizde olsam kendimle gurur duyduğum şeyleri asla kenara bırakmazdım böyle biri için. Ki yapmadım da. Şimdi ise çok mutluyum. Doğru olanı bulunca farkı anlıyor insan.

Nur topu gibi bir pismolojik şiddetin var. Hiic durma 1 yil beklemissin. Bence derhal ailenle konus boşanma islemlerine basla. Yoksa zamanla o senin üstüne basa basa yukselecek o merdivenlerden. Sen de o allahin cezasi icin gencligini guzelligini harcadığınla kalacaksin. Bence hemen bu haftasonu harekete gec.

Bu adam insanın ruhunu emer sömürür evlilik değil meydan savaşı gibi silahlarınız da psikolojiniz. İnsanlar mutlu olmak İçin evlenir aslında

Bu evlilikte mutsuzsun.. anlattıkların da geçerli sebepler. Bir hayatı paylaştığımız insan ile birşeyler uyuşmayabilir fakat sizde ki durum resmen yarışa girmiş gibisiniz. Konuşmayı veya aile terapisti öneririm. Boşanmak istediğini ve sebeplerini açıkça anlat,eğer düzeltmek istiyorsa aile terapistini öner. Senin de paikolojik destek alman şart besbelli ki bunalmışsın depresyona girmişsin ki hiç birşeyden keyif almıyorsun.. zor bir süreç,umarım atlatırsın yara almadan :)

Kusura bakmayın ama eş dediğiniz varlık fena halde hasta acilen tedavi görmeli boşayın ve uzaklaşın ondan kendinizi harcamayın yazık korkunç biri

Cok ilginc, konu sahibi derdini, problemini bu kadar guzel izah etmisken, ardindan "ee, sorun ne?" diye yorumlar gelmis. Okuma/dinleme becerilerini iyilestirmek lazim.

Konu sahibi, malesef evlilik icin basarisiz secim yapmissiniz. Tum hayatiniz boyu sizi yipratacaktir. Eger ki kendinize deger verecekseniz, er yada gec bosanacaksiniz bence.
"Herseyi ilk seferden dogru yapamadigimiz halde evliligide dogru yapamamamiz normal."

Sizi çok iyi anladım, bence mutluluğunuzu paylaşmayan eşe ihticınız yok...
Çok mutlu olmanızı diliyorum bundan sonra ki hayatınızda.

Konu sahibinin ilk mesajı ilk paragraftan ibaretti, "ek" diye gördüğünüz kısmı biz sorun nedir diye sorduktan sonra yazdı zaten.

Derdinizi ne kadar güzel tespit edip dile getirmişsiniz. Bi evlilikte eşin başarıyı kıskandığını kondurmak çok zordur. Siz güzel tespit etmişsinşz. Hayatta kimse için mutsuz olmaya mutsuzluğa alışmaya, katlanmaya değmez...

Cok tesekkur ederim. Aylarca konduramadim, baska seylere yordum. Ama bariz yapiyor artik. Kac gundur izliyorum esimi. O kadar kendi hayatiyla ilgili ki. Varsa yoksa "o"
Beni de evde olmasi gereken bir nesne olarak goruyor. Evde, kontrolu altinda en onemlisi arka planda olmam gerekli.

Katlanilir mi ? Bence de Hayir.
Ben bu adamin benle yarismasindan, hirsindan, beni esi degil rakip olarak gormesinden yoruldum.

Mutsuzum.
Gayet sakince ve tatlilikla psikologu onerdim. Sen git hasta olan sensin, benim ihtiyacim yok dedi. O an kafama dank etti. Dogru soyluyo dedim. Benim gitmem lazim cunku bu sorunlu adam beni de hasta ediyor. Surekli negatif negatif ruhumu bunaltiyor artik. Gidiyorum,cok da iyi geldi. Ama maalesef hayatimi hala bu negatiflikle geciriyorum. Bos yere. Sirf biriyle es oldum diye benligimi boyle katletme hakki olmamali. Evlenmemiz, ona beni hirpalama hakki mi verdi anlamiyorum.
Tavsiyeleriniz icin cok tesekkurler.
Umarim.

Tesekkur ederim. Ben ilk konuyu actigimda sorunu yazmak icin degil de icimi dokmek icin gelmistim. Arkadaslar sorun ne diyince ek kismini yazdim.
Yanlis secim yaptim. Kesinlikle.isin ilginc tarafi bu evlilikte kendi bir sorun gormuyor.
Her gecen gun bu adamla yasamak bana daha zor geliyor

D Deniz-yildizi2 Gerçekten hitap gücün çok iyi. Kendini az, öz ama çok net, çok güzel ifade ediyorsun.

Eşin keşke burayı okusa diyeceğim de, algıda bu kadar seçici olan bir adam, bunca kadın böyle düşünüyorsa yanlış bende demek yerine, sorunlarımızı niye millete anlatıyorsun diye olay çıkarır sanırım.

Acaba son kez ona bir yazı mı yazsan? Bize anlattığın gibi anlatıp, evliliğiniz öncesinde nasıl güzel bir ilişkinizin olduğunu, ama şimdi tüm örnekleriyle sizi nasıl aşağıya çektiğini gösterdikten sonra, beraber yardım almayacaksak, bana tek çıkış yolu kalıyor artık mı desen?

Samsonn cok tesekkur ederim. Senin tavsiyelerin de psikologumun tavsiyleri ile paralel. O da ayni seyi soyledi,insanin bazen kendini en iyi ifade etme seklinin yazmak oldugunu soyledi. Ben de yazdim. Hic bir sey degismedi, sadece beni sucluyorsun dedi. Ki yazdiklarimda onu suclayan tek bir kelime dahi yoktu.

Lütfen sırf biriyle evlendiniz diye onun sizi dibe cekmesine izin vermeyin..

Paylasılmadıktan sonra pek cok duygunun anlamı kalmıyor..
Siz her paylasmak istediginizde bir duvarla karsılasmıssınız.

Yıkın artık o duvarı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…