Ben, beni unuttum

Canim rafine sekeri ve paketlenmis gidalari birakinca ne gibi degisiklikler oldu sende bunu merak ediyrm.Bende birakmak istyrm ama cok zor geliyor.Bi de bu adam sevgiliyken nasil bu bencilligini ve huysuzlugunu gostermedi sasirdim.

Ben de saskinim.

anlatayim canim.
Once saglik anlaminda degisiklikler oldu. Onceden hic saglikli beslenmezdim. Diyet yapmayi saglikli beslenme zannederdim. Sekerim sinirda cikardi, karacigerde yaglanma. Onlar gecti. Kan degerlerim duzeldi. Yillardir erimeyen gobegim eridi. Selulitlerim azaldi. Kendimi daha iyi daha zinde hissediyorum. Resmen bedenim tazelendi.

Tesekkurler canim onca derdinin arasinda sordum ama.Insallah bu adamda duzelirde psikolojik olarakta cok iyi hissedersin.Evlilik kotu olunca insan hicbir seyden zevk almiyor seni anliyorum enerjin dusuyor.Senin icin dua etcem.

Tesekkurler canim onca derdinin arasinda sordum ama.Insallah bu adamda duzelirde psikolojik olarakta cok iyi hissedersin.Evlilik kotu olunca insan hicbir seyden zevk almiyor seni anliyorum enerjin dusuyor.Senin icin dua etcem.

Hic onemli degil iyi ki sordun canim. Ay cok tesekkur ederim. Insallah sonum hayirli olur.

Ben 1,5 yılın sonunda boşanmaya karar verdim. İnatçı, dediğim dedik, sürekli yarış içinde olma halleri... değişeceğine de inanmıyorum seviyorum diyordu ama ben de sevgi hissetmiyodum. Ya bana ya da ona yanlış öğretmişler sevgiyi. İnsan sevdigini niye üzer niye sürekli bencillik yapar ki.. yaşlarınız kaç bu arada?

Ya çeeen 19 yaşında hayatı mı çözdün bakim büyüdün de geyşalık dersi mi veriyoçunn ablalarına? Sen millete fetva vereceğine kendi ailene bir bak allasen kocan çocuğunu elaleme vermeye çalışıyor, insan yerine konmuyorsun. Önce kendi hayatını bir hallet de millete öyle akıl ver. Ergen yaşta evlenir çocuk yaparsanız böyle gereksiz gereksiz konuşuyorsunuz işte.

Eşinizin kişiliği gelişmemiş. Anladığım kadarıyla maddi olarak ona bağlı değilsiniz. Bu dünyaya 1 kere geldik. Bi erkek için hayatından vazgeçme. Boşan. Üzgünün ama asla anlamayacak sizi, üzülen hep siz olacaksınız. Ne gerek var ki?? Hayatını ona harcatma.

Derdi neymis tuhaf

1 yildir degismiyor. Ilk baslarda boyle degildi her gun yeni bir sey eklendi. Beni sevmiyor zannetmiyorum.
Ben 29 esim 32 yasinda.

Çok tanıdık bir erkek profili. Dünyanın yüzde yetmişi kadar tanıdık. Genelde böyleler. Kendi boş kafalılıklarını meşrulaştırıp kadında aşağılık psikolojisi yaratmaya çalışıyorlar. Bence boşanmalısınız. Ya ama ben şunu anlamıyorum. Yani konu böyle insanlarla evliliğe nasıl geliyor? Hiç mi anlamıyorsunuz? Nasıl bu kadar değişebiliyor insanlar ya da siz mi gözünüzü kapatıyorsunuz? Eminim bundan önceki pek çok başarınızda da muhaliflik yaparak belli etmiştir kendini çünkü. Neyse. Bence de boşanın. Boşanmak için illa dayak yemek ya da aldatılmak gerekmiyor. Bunu ahıra bağlasan oradaki öküzlere ayak uyduruverir. Evde bakılmaz bu.

Baya asikti. Bilmiyorum insan 2 yil kandirir mi. Cok iyi oynadi ya da sevgisi bitti.
Sevgisi bitmiş canım. Bu çok net. Başta senin ortalama biri olacağını ya da senden daha iyi yere geleceğini düşünmüş ama sen daha azimli çıkmışsın. On erkekten ikisi kaldırabilir bunu. Hırsı yüzünden sevgiyi de görmüyor artık gözü. Emin olabilirsin.

Ya ben anlamadim ki. Gercekten gozum kor degil. Cok sevecen,nazik ve anlayisliydi. Beni dinlerdi planlar yapardik.
Etrafimdaki herkes bize imrenirdi. Yani ben inanamiyorum. Ve mesela bu adam simdi etrafina cok nazik. Hic okuz degil. Sadece onun bu yuzunu gormek icin boyle bir yakinlik gerekiyormus. Inanin anlasaydim asla evlenmezdim ki evlilige de hic merakli bir insan degildim. Hatta evlenmem diye dusunurken cikti karsima.

İşte sayfamızın nazar boncuğu. Olmazsa olmazımız en “dindar” kardeşimiz. Sizler de olmasanız hiç tadımız olmayacak vesselam.

Acaba diyorum. Biz evlenmeden once ben isimde bu asamada degildim. Daha yuksek lisansa yeni baslamistim. Cok iyiydi bana karsi. Ne zaman ki benim hayatimda iyi seyler olmaya basladi. Resmen degisti. Kendime bakmama tahammulu yok. Beslenme seklimden bile rahatsiz oluyor. Ders calisinca ben sıkıldım diyor. Yani inanamiyorum benim alanim hakkinda konusmamdan bile rahatsiz oluyor. Oyle alakasiz seyler soyleyip inatlasiyor ki. Her seyime muhalif.

Dışarı karşı iyi olur çünkü evde onun çamaşırını eline alan sizsiniz. Dışarı karşı maskelerini düşürmek zorunda değil ama evde tuvaletininin sifonunu siz duyuyorsunuz. Size karşı gardını alamıyor. Bu şeffaflık onu sinirlendiriyor. İnsanlar maske takabilecekleri kişilere karşı nazik olurlar. İstedikleri yüzlerini gösterip prim yapabilmek için. İlk zamanlarda size yaptığı gibi.

Çok iyi anlıyorum derken boşa konuşmuyorum:) şu an nişanlıyım geçmişe değinmek istemem ben öyle söyleyeyim gerisini kafanızda canlandırın. Size narsist kişilik bozukluğu her pisliği yaptırabilir diyeyim özetle. Yani inanın boşanmazsanız başka konularda da canınızı sıkmak için bahane arayacaktır. Ailesinde çocukluğunda kesinlikle uyumsuzluklar, üzüntülü bir mazi var. Net. Kendisi buralara belki daha zor gelmiş, sizin de sürünmenizi istedi belki de. İnsanoğlu böyle zalimdir.

Herkes benim cok sansli oldugumu dusunuyor disardan. Ortamda baskalari varsa melek ama eve gelelim baslar. Neden sunu dedin neden bunu dedin. Fikrini soyleme sus.
En basiti ya en basiti ailem bana dogumgunumde surpriz hazirlamis. Ben zaten yalnizim cok mutlu oldum bu surprize. Eve geldik. Neye mutlusun bu kadar anan baban bi zahmet yapsinlar dedi. Cunku ben mutlu olmustum. Bi sekilde bozmali..

Durun tahmin edeyim. Hayatınızda bir sorun olduğunda gözlerinin içi gülüyordur. Keyifli uyuyordur o gece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…