- 6 Şubat 2018
- 263
- 620
- 18
- Konu Sahibi Deniz-yildizi2
-
Bariz basarili olmanızı istemiyor ve bunu belli ediyor bilmiyorum düzelir mi ama ona inat daha da çok çalışın daha başarılı olun bu onu kudurtacaktir zaten .
Yardim etmek icin okumustum
Bu adama ayak uydurmak icin anormallesmeli miyim
Ona hic bir sey demesem de bu tavri devam ediyor. Simdiye kadar hic biseyine karismis degilim ki
Hic bisey anlatamiyorum ona. Mutlu oldugumu soyleyemiyorum. Cunku eminim negatiflik bulup beni uzecek
Evet tabii konusmaz miyim. Hem de cok konustum.
Niye yapiyosun dedim. Ben senin sevdigin seylerle mutlu olamiyorum diyor. Ben mi mutsuz olayim diyor.
En azindan benim yaptigim seylere sabir gosterebilirsin dedim.
Ona islak kek yapiyosam kendime yulafli kurabiye yaptigimda buna sacmalik demesinden biktim usandim.. Tamam dedi defalarca.. Sonra basa sardik. Ben onu kisitliyomusum. O da fikrini ozgurce ifade edebilmeliymis. Egoistmisim. Kendi yaptiklarima kotu denmesine tahammul edemiyomusum. Yani 1 yil boyunca yaptigim her seye istisnasiz sacmalik demesine tepki gostermem beni egoist yapti.
Yani kisir donguye girdim. Ben ne desem aynilarini bana diyor.
Evet tabii konusmaz miyim. Hem de cok konustum.
Niye yapiyosun dedim. Ben senin sevdigin seylerle mutlu olamiyorum diyor. Ben mi mutsuz olayim diyor.
En azindan benim yaptigim seylere sabir gosterebilirsin dedim.
Ona islak kek yapiyosam kendime yulafli kurabiye yaptigimda buna sacmalik demesinden biktim usandim.. Tamam dedi defalarca.. Sonra basa sardik. Ben onu kisitliyomusum. O da fikrini ozgurce ifade edebilmeliymis. Egoistmisim. Kendi yaptiklarima kotu denmesine tahammul edemiyomusum. Yani 1 yil boyunca yaptigim her seye istisnasiz sacmalik demesine tepki gostermem beni egoist yapti.
Yani kisir donguye girdim. Ben ne desem aynilarini bana diyor.
Ben yardimci olmak icin yazdim.Hepimizin fark etmedigi olaylara yanlis yaklastigimiz yerler olabilir.
Ben de boyle bir yon var mi anlamak icin yazdim.Varsa duzeltilir diye sizin iyiliginiz icin.
Siz bir sey yapmadiginiz halde boyle davraniyorsa diyecek bir sey yok.
Burası dini bir sohbet alanı değil. Ben de dinimi okuduğunun altında anlam aramaya bile gerek duymadan yüzeysel ezberlemelerle tartışmaya açabilecek yoklukta bir insan değilim. Siz sürülmeye devam edin lütfen ama hiç olmazsa cehaletinizle gençleri kötü etkilemeyin.Bunu ben söylemiyorum benim dinim söylüyor ha senin dinden haberin yoksa onu bilemem. Ayette de geçiyor eşleriniz sizin tarlanız gibidir istediğiniz gibi biçim diyor biraz düşün bakalım ne demek istiyor. Dinimi küçük düşürmene hakkın yok
Arkadaş Bakara Süresinden alıntı yapmış ama daha okuduğunu bile tam anlayamamış. Hizmetçilik deyince aklına neler geldiyse artık cinsellikle ilgili ayeti örnek göstermiş.ooo dini mesaj en sevdiğim.
yine gel emi..
Erkegin gorevi kadina maddi manevi yetmek ama kadin istemezse cocugunu bile emzirmek zorunda degil haberin var mi? O zmn sut annesi tutulur dince konusacaksak..Ev isi bilmem ne soyle dursun.Çünkü o senin eşin ve bunlar görevin. Ha sevmediği birine yapmak istemiyorsa severek biriyle evlenmeli insan. Ama severek evlenipte evlendikten sonra düşman olan insanlarda var onun için dikkatli seçmeli eşini. Kadının görevi evine ve eşine bakmak erkeğin görevinde kadına ve evine maddi olarak bakmak
en mantıklı karar bu olur, sizi daha fazla ezmesine izin vermeyinBurda okuyorum hanimlar fiziksel siddete maruz kaliyor bu adam benim ruhuma siddet uyguluyor.
Bosanmayi dusunuyorum.
Hayır bunlar kadının görevi değil mecbur değil. Feministlik olarak algılamayın zira feministlik bu değil. Kadın gönülden yapmalı bazi seyleri ama eli ayagi tutuyorsa erkek de ustlenmeli. Evi kadına dışarıyı erkeğe yüklemek ilkel bir zihniyet. Kusura bakmayın siz görev olarak yapmaya devam edin. Ayrıca insan severek evlenmeli evet ama hayat bu evlendikten sonra asıl tanıyor insanlar birbirlerini. Bir ömürden söz ediyoruz. Boşanmak da cok dogal bir olay. erkek ya da kadın fark etmez karşıdakine köle gibi davranamazsiniz.Çünkü o senin eşin ve bunlar görevin. Ha sevmediği birine yapmak istemiyorsa severek biriyle evlenmeli insan. Ama severek evlenipte evlendikten sonra düşman olan insanlarda var onun için dikkatli seçmeli eşini. Kadının görevi evine ve eşine bakmak erkeğin görevinde kadına ve evine maddi olarak bakmak
en mantıklı karar bu olur, sizi daha fazla ezmesine izin vermeyin
bu gidişle terapi alan sen olacaksın yok yere hem deBosanmaktan baska yol goremedim
Ben hep mutsuz mu olacagim. Alttan alsam olmadi tartissam olmadi. Terapist aklima gelen diger bir cozum. Asla kabul etmedi.
sizi kıskanıyor ve çekemiyor gibi duruyor.bu davranışlar çekememezliği işaret ediyor.Eşiniz olsa bile erkekler kadın üstün olduğunda hazmedemiyorlar genelde
Bir doktor üye vardı burda eşi Yurdışına,kurslara,heryere gidiyor kızın parasını sömürüyor birde kızı begenmiyrodu.Bence kendinize biraz zaman verin eşinizi terapi almaya ikna edin sizinle beraber.Evliliğinizi kurtarmaya çalışın.Olmadı boşanma o zamana kalsın.Inanin bi kendime bakiyorum, bi ona.
Kendi oyununu oynuyor, ailesiyle uzun uzun vakit geciriyor ki benim icin hic sorun degil ( ama benim vakit gecirmem problem tabii), kendi sporuna gidiyor, dil kursuna gidiyor.
Ben coktukce adam genclesiyor.
Olumlu tarafi ne bileyim, simdi siz sorunca dusunuyorum. Bulamiyorum. Etrafina cok nazik, sevecen. Bana gelince anlattigim gibi.
Bie doktor üye vardı burda eşi Yurdışına,kurslara,heryere gidiyor kızın parasını sömürüyor birde kızı begenmiyrodu.Bence kendinize biraz zaman verin eşinizi terapi almaya ikna edin sizinle beraber.Evliliğinizi kurtarmaya çalışın.Olmadı boşanma o zamana kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?