Ben, beni unuttum

Bariz basarili olmanızı istemiyor ve bunu belli ediyor bilmiyorum düzelir mi ama ona inat daha da çok çalışın daha başarılı olun bu onu kudurtacaktir zaten .

Basarili olsam da kulp takiyor. O vakti olsa kendi de yaparmis. Vakit dedigi de ben ondan bir saat once geliyorum. Yemek yapana kadar zaten bir suru vakit geciyor. Topla ev isi derken. Bana zaman mi kaliyor. Kendi yiyip kalkiyor. Ama benim cok vaktim var e bi zahmet basarili olayim. Kafa bu.

Ben yardimci olmak icin yazdim.Hepimizin fark etmedigi olaylara yanlis yaklastigimiz yerler olabilir.

Ben de boyle bir yon var mi anlamak icin yazdim.Varsa duzeltilir diye sizin iyiliginiz icin.

Siz bir sey yapmadiginiz halde boyle davraniyorsa diyecek bir sey yok.

Aynalama yansitma..yapiyor..projeksiyon.
Narsist, projeksiyon, gaslighting hakkinda arastirmalar yap..
Zaten odak noktayi kendisinden cekiyor..senin verdigin tepkilerle seni sucluyor...hep boyle yapiyordur zaten.. Huylari bu yani hicbirzaman hakli cikaramazsin kendini.
Seni kisitlayan ve egoist kendisi.. Ama kendi oldugu seylerle seni sucluyor.. Ozguven ozsaygi ozsevgi cok onemli...gun gelir kucuk bir catlagini bulur sizar onun zehiri daha cok icine... Uzaklas esinden...zihnen en azindan ..sonra bedenen..kac hatta.
Yaralarini ona gosterme sirlarini korkularini anlatma..gun gelir sana karsi kullanir yoksa

bence bozulmayın. bu ciddi tonu hafifletin, dalgaya alın. aşkım saçmalık diye sana kek yaptım sen onu ye ben yulaf yiyim at gibi hahaha filan diyin. yani kendinizle de dalga geçin. (yanlış anlamayın ben de yulaflı kurabiye severim)
madem sorun oluyor farklılıklarınızı konuşmayın. meseleleri ciddi düzlemden çekin. anca böyle hafifler ve rahatlar. şebekliğe vurun. napalım, kadınlar çekiyor işte yine her yükü.. arabuluculuk yapmalısınız. alttan almak bu demek.

Farkindayim. Cok tesekkur ederim. Ben de anlamadim ne yapacagimi inan bilmiyorum. Ne ileriye gidiyorum ne geriye.kaldim oyle.

Burası dini bir sohbet alanı değil. Ben de dinimi okuduğunun altında anlam aramaya bile gerek duymadan yüzeysel ezberlemelerle tartışmaya açabilecek yoklukta bir insan değilim. Siz sürülmeye devam edin lütfen ama hiç olmazsa cehaletinizle gençleri kötü etkilemeyin.

Erkegin gorevi kadina maddi manevi yetmek ama kadin istemezse cocugunu bile emzirmek zorunda degil haberin var mi? O zmn sut annesi tutulur dince konusacaksak..Ev isi bilmem ne soyle dursun.

Hayır bunlar kadının görevi değil mecbur değil. Feministlik olarak algılamayın zira feministlik bu değil. Kadın gönülden yapmalı bazi seyleri ama eli ayagi tutuyorsa erkek de ustlenmeli. Evi kadına dışarıyı erkeğe yüklemek ilkel bir zihniyet. Kusura bakmayın siz görev olarak yapmaya devam edin. Ayrıca insan severek evlenmeli evet ama hayat bu evlendikten sonra asıl tanıyor insanlar birbirlerini. Bir ömürden söz ediyoruz. Boşanmak da cok dogal bir olay. erkek ya da kadın fark etmez karşıdakine köle gibi davranamazsiniz.

sizi kıskanıyor ve çekemiyor gibi duruyor.bu davranışlar çekememezliği işaret ediyor.Eşiniz olsa bile erkekler kadın üstün olduğunda hazmedemiyorlar genelde

Kiskaniyor gibi gorunuyor. Esim bu benim. Insan nasil esini kiskanir ben inanamiyorum.
Kendi ustun elbette, yemek yaparim aferin der. Eline saglik duymadim daha.
Annesi benim yanimda surekli baska kizlari over. Iste bilmem kimin gelinin hizmeti soyle iyiymis boyle iyiymis. Cunku es=hizmetci. Yanlis kisiyle evlenmis benim esim. Ben de.

Bir doktor üye vardı burda eşi Yurdışına,kurslara,heryere gidiyor kızın parasını sömürüyor birde kızı begenmiyrodu.Bence kendinize biraz zaman verin eşinizi terapi almaya ikna edin sizinle beraber.Evliliğinizi kurtarmaya çalışın.Olmadı boşanma o zamana kalsın.

Terapiye nasil ikna edecegim hic bilmiyorum. Son cozum yolum oldugunu yine soylicem. Buna da tamam demezse bosanmayi goze aliyor demektir.

Bu yaşadığınız sorunları pek çok kadın yaşıyor, emin olun.

Erkeklik işte. Yenmek istiyor, kontrol altında tutmak istiyor.

Mutlaka terapiye başlayın. Yavaş yavaş içinizdeki düğümler çözülecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…