Ben berbat bi anneyim

Az vaktim vardı konu sahibi geçmiş mesajlarına baktım. Ve tek hissettiğim sinir!

Kusura bakma ne geçmiş travmalar, ne yaşanılanlar, ne zart ne zurt. Sen TEMBEL bir insansın. Hepimizin geçmişinde ne travmalar var. Ben ne insanlar tanıyorum işim gereği dudağın uçuklar travmalara. Ama 1 yaşında süt bebesini aç bırakıp birde utanmadan foruma yazanı ilk defa görüyorum.
Ezelden beri tembelmişsin de kıvırıyorsun. Bobokton sonro kondomo golomoyorom diye.

Gelelim delirdiğim kısma.
Bir evde bebek varken sen nasıl böyle vurdumduymaz takılabilirsin?
En çok delirdiğim 2 yer oldu.
10 aylık bebeği sarsarak yerinden alıyormuş farketmemiş ay kıyamam tatlım sana!!!
Sen o çocuğa naptın da eşin gelip senden alacak kadar dayanamadı? NASIL AĞLADI O YAVRU NASIL KORKTU DA BABASI DİĞER ODADAN GELDİ!!!!
Bide demiş bende ağlıyor babasında duruyor. Napsın bebek senin gibi sorumsuz, bağıran hırpalayan anneyi!!!!

Ne demek 10 aylık çocuğa bağırmak hırpalamak. Sarsmışım diyor bide farketmemiş sanki oy kuzum!
Çocuk bağlanacak anne bulamamış ki tabi koyduğun yerde durmaz.
4.5 senedir anneyim. 4.5 senedir tuvalette çocuklarla işiyorum ben. Bugün kızım kucağıma oturdu meme diye. Napayım döveyim mi?!!
Ha sanma ki sesi yükselmeyen ponçik anneyim. Gün içinde çok bağırdığım oluyor. Yapmayın durun yeter kardeşine vurma, abine oyuncak fırlatma, ay yeteeer, valla gelirsem döverim,,,, diye çok oluyor. Ama 10 aylık bebekken en fazla offf diyordum!

Diğer delirdiğim yerlerden biri
Bi çay koyup 3 saat koltukta yatman. Evde bebek varken bir anne nasıl 3 saat yatabilir.????
Ben 3 saat yatarsam çocuklarım ya rezil olur. Yada başlarına bişey gelir. Çok net bu. Hiç bişey gelmese de mutsuzluktan kıvranırlar. Çocuk bu anneyle oyun ister, paylaşım ister SEVGİ İSTER!!!

E merhametsiz, e vicdansız.
Sen nasıl insanım diye aynaya baktın mı?
Elindeki yavru aç susuz kalıyor sen nasıl nefes alıyorsun ya!!!!!!

O çocuk resmen ihmal ediliyor.
Annesi de kendi ağzıyla yazmış zaten. İnşallah burda aile bakanlığından biri vardır da görür bu mesajları. Tansiyonum fırladı. Terbiyemi bozmak istemiyorum. Aslında çok güzel bozarım da hesapla uğraşmak istemiyorum.

Sizin yaptığınız ihmaldir ve sosyal hizmetlere bildirilmesi gereken bir konudur. Şiddet de var işin içinde üstelik. Bir de ikinci çocuk. Derslerimizde sizin gibileri vaka olarak işliyoruz yeri geliyor, öyle berbat anneyim diye buraya dökülüp, sonra aynen devam etmelik bir mevzu değil bu hanımefendi. Gidin bir psikiyatr ile görüşün.

Allahım ağzına sağlık arkadaşım ya

Kusura bakmayın ama çocuğumun düzeni, yemesi içmesi bozulmasın diye bir pazar gezmesine bile 1-2 gün hazırlık yaparak çıkıyoruz. Siz tatile gidecek cesareti bulmuşsunuz ama bir markete gidememişsiniz. Gerçekten tuhaf!

Çocuğum aç kalacak kadar düzen bozacaksam tatili batsın, evden bile çıkmam!

Elbette yapılabilir. Gerekirse gece 1 saat geç uyuyup ertesi gün için hazırlık falan yapılır. Ama herkes bir değil işte. Belki bir komşusu yardım maksatlı birkaç kez gelse o da fikir verir. Ne bileyim en azından komşum gelecek diye insan yapmayacağı şeyi bile kalkar yapar herhalde

Aylardır böyle maalesef yapmıyor çünkü yapmak istemiyor

Agzina Eline saglik ah icim icimi yiyor sabahtan beri terbiyemi bozmamak icin. Allahim nolur kurtar su bebegi bu kadindan. Bide 2.ciye hamileymis hanimefendi cok yorgun üseniyor ama sevismeye vakti var usenmiyor ona zevk aliyor.

3 gündür alışveriş yapamadım ne demek? Sinir krizi geçiriyorum ne demek? Çocuk aç aç! O bebeğin sorma hakkımı vardı doğarken. Doğurdugunuz gibi bakacaksınız ipek gibi. Elim kolum kalkmıyor ne demek? O cocuk napsın sizin keyfinizi mi beklesin. Utanmadan yazmışsınız bir de. Kaldırmıyorsa bünyeniz tatile gitmeyeceksiniz. 1 yaşında cocugun nesini doyuramıyorsunuz? Kavur kıymayı at iki çeşit sebze ekle biraz su yağ bitti gitti işte ne demek saatler sürüyor sanki baklava açacak. Kaldıracaksınız kabanızı oturmayacaksınız gün içinde gerekirse. Allahım kimler anne oluyor ya deliricem

Agzina Eline saglik ah icim icimi yiyor sabahtan beri terbiyemi bozmamak icin. Allahim nolur kurtar su bebegi bu kadindan. Bide 2.ciye hamileymis hanimefendi cok yorgun üseniyor ama sevismeye vakti var usenmiyor ona zevk aliyor.

Üyeliği kapatmış. Ama sanıyor ki silindi yazılanlar

Şuan saat 12 ben yarının yemeğini hazırlıyorum sabaha pişirmek kalsın diye. Çünkü dışarı çıkıcaz. Dışarda her türlü yiyoruz ama eve gelince aç olurlarsa yemek hazır olsun diye. Dün gece sabaha kadar 1 saat anca uyudum. Bugün bütün gün ayakta diş çıkaran bebe kucağımda gezdim. Ölüyorum uykudan ama mutfaktayım. Mükemmel olduğumdan mı hayır. Mecbur olduğumdan. Allahtan aldığım emanetin görevi olduğundan. Anne olduğumdan. Burda ne konular ne kişiler gördük anne olamayan. O umut için kendini parçalayan. Engelli, yatağa bağlı, özel çocuk sahibi olan onca zorluk çeken anneler. Böyle sağlıklı kolay sahip olup bide böyle olunca ben çıldırıyorum. Yemin ederim çıldırıyorum başka kelime gelmiyor aklıma

Konu sahibi 3 aylık hamile. Onunda verdiği bir etki var. Ondan sanırım. Bir taraftan emzirirken hamile iken.

Üyelik iptali yapılmış oh içimize küçücük bebeğin derdini sal git çözüm ne ,ne yapacaksın tek cevap yok
Aynen oyle otizmli bi cocuk annesiyim gece saat kuruyorum gidip bakiyorum korktumu uyandimi uyuyormu ben o bebegi unutamam simdi uykuda gelmiyor nekadar vicdansiz insanlar var neden

Valla arkadaşım bu anlatıklarınız tamamen bir süreç öncelikle vitamin değerlerinize baktırın b 12 vitamin eksikliği inanilamaz ruhsal şeylere sebep oluyor bide sizinki yorgunluktan yetememe duygusuna kapılmış gibisiniz benim iki çoçuğim var biri iki yaşında biride bir yaşında ve ve anlatiginiz şeyleri bende çok sık yaşiyorum ama vitamin takviyesine başladım doktorumun tavsiyesiyle ve inanın çok iyi geldi sadece az sabır biraz daha direnin inaninki geçecek çocuğunuzun uyuduğu anlarda sizde bol bol dinlenin çoçuğunuzuda geçtimde öncelikle siz kendinize çok iyi bakınki verimli bir anne olabilesiniz. Unutmayın ki siz sağlıklı bir anne olursanız çoçuğinuz sağlıklı olacaktır

şu saat oldu bebeğin açlıktan ağladığı çıkmıyor hâlâ aklımdan. şikayet falan etsek dikkate alırlar mı acaba?

Sizin çocuklar aç kaldılar mı ? Tencereniz tezgahta küflendi mi ? Makinada 2 gün çamaşır kaldı mı ? Çocuklarınızı kollarından tutup sarstınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…