Ben 1 2 haftalık yoğurdu kullanıyorum ya
4 günşük yoğurdu kötü bişi gibi diyinceküçük kavanozlarda yapıyoeum. Mini mini. Ekşimiyor da
Yapmamam mı lazım
Aman bizimki de en geç 3 günlük dedi ama anaların öyle bir vakti yokYani doktor hergun taze mayalamami söylüyorben büyük kavonozda yapıp bitene kadar yediriyorum biterken ekşi oluyor biraz yiyor yinede
Konu bu değil ama 1 ay sonra bir yaşına girecek oğlum. Domates salçasınu da denedik. Tuzu çok az katdam veya katmasam bizim yemeklerimizden yiyebilir mi?
Benim oğlan da 9 aylıkken kuru fasulye pilav yiyordu bizimle aynıSaf doğal kaya tuzu kullanın yiyebilir ondan. Ben 1 yaşından itibaren ne yediysek onu yedirdim. Hatta 1 yaşından önce de bizden istediğinde verdim. Çok tuzlu yemeyiz normalde de. Market tuzu kendiniz için de kullanmayın. Bi tık az tuzlu yaparsınız kendiniz tabağa eklersiniz Kaya tuzu olursa sorun yok.
Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
Ne yapacak ben bakamiyorum elim kolum kalkmiyor biraz da siz de dursun diye komşuya birakip eve dönüp yatacak mi?Belki bakarlar ama çok yanliş.
Yaşli insanlar enerjileri cocuga yetmez, el cocugunun sorumluluğu daha agir olur hem.
Konu sahibi calismiyor da anladigim kadariyla, bir zahmet alisverisi eşi yapsin ya da online siparis versin yemegini de yapsin. Vitamin vs kullanin konu sahibi
İyide geçen konusunda yazmış ki kocası gündüz evde gece çalışıyormuş bu durumda pek de Yanlız değiller yani . Adam sabahtan akşama kadar uyumuyordur ki sabah yatıyor öğlene vs kalkıyordur bir şekilde yapılır İstese . Ayrıca da çocuk günde 2 uyku yapıyordur şuan birinci uykuda yemeği yapsın 2. Uykuda kendi de biraz uzansın . Biz nasıl yaptık insan değilmiydik? İsteyince oluyor ama bu kadın istemiyor sorun buYani kalıcı bir çözüm değil ama en azından bir süre bebeğe bakmak için olmasa bile belki yemek konusunu çözecek biri olur.
Bir iş yükü bile omuzlardan kalksa insan nefes alır
Nickini ben bile tanıyordum. Bir kere başka bir konuda çamaşır meselesini hatırlattığımızda demişti ki siz de şunu hala unutmadınız.Bende diyorum üye adı tanıdık alıntılarda farklı nick var. Birde farklı hesaplardan açıyormuş konuları pes
Unutmak mümkün mü?Nickini ben bile tanıyordum. Bir kere başka bir konuda çamaşır meselesini hatırlattığımızda demişti ki siz de şunu hala unutmadınız.
Ben bile hatırlıyorsam gerçekten travmatik bir olayı vardır. Demek ki habire yüzüne vuruyoruz diye yeni hesap açıp durmuş kendine.Unutmak mümkün mü?
Sitede aramalara kalpazan yaz bak, çok kullanılan bir kelimeymiş. Bizim cahilliğimiz herhalde.Kadın kalpazanmis, ondan habire doğurup küflü tencerede yiyo
İlk çocuğum alerjikti o kadar rahat olamadık ama kızım elhamdülillah iyiydi ve çok hevesliydi. Ne yediysek yedi odaBenim oğlan da 9 aylıkken kuru fasulye pilav yiyordu bizimle aynı
Kalpazan sahte para basan değil mi ya?Sitede aramalara kalpazan yaz bak, çok kullanılan bir kelimeymiş. Bizim cahilliğimiz herhalde.
Benim oğlum da kendini büyük adam zannediyorduİlk çocuğum alerjikti o kadar rahat olamadık ama kızım elhamdülillah iyiydi ve çok hevesliydi. Ne yediysek yedi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?