Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
Konu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
Bebeğin çamaşırları da kalıyordur günlerce makinede.Isminizi görünce yanlis mi hatırlıyorum bilmem ama makinada bekleyen çamaşırlar geldi aklima .hadi o çamaşır bebek farkli yahu.
Tam yazdim göndermeden sizin yazdığınizi gördüm. Acaba yanlış kişimi demiştim ama doğruymuş
Evet geçmiş konularında yazıyor inanılmaz
Ya 2 ay öncede 10 aylikken bebeği icin yazmis , üşeniyor yine,çocuğa kiziyorum.filan diye. Aslinda.temelinde kötü anneyim diyor aslinda bir adim atsa belki kendide istiyor ama güç bulamiyor sanirimsürekli anneliğini suçluyor bi âdim atabilse , eşi ,annesi ve kardeşi keşke kendine getirseBebeğin çamaşırları da kalıyordur günlerce makinede.
Yaz günleri sık sık yıkanmasi gerekir çocuğun. Hiçbirini yaptığını sanmıyorum.
Konu bu değil ama 1 ay sonra bir yaşına girecek oğlum. Domates salçasınu da denedik. Tuzu çok az katdam veya katmasam bizim yemeklerimizden yiyebilir mi?Hayır da ben şunu anlamıyorum benim oğlum şuan 2.5 yaşında . 1 yaşındayken ona özel yemek yapmayı bırakmıştım normal biz ne yiyorsak onu yiyordu sadece tuza dikkat ediyordum birde şekere . Sadece öğlen özel çorba yapardım . Bunlar evde ne yiyorlar aç mı yaşıyorlar anlamadım ki çocuk neden böyle
Tabiki de yiyebilir neden yemesin ki ? Aksine benim oğlum kendine özel birşey yapılınca yemezdi . Sürekli sadece sofradaki yemeklerden isterdi . Ben normal yedirdim o zaman daha iştahlı yemeye başladı ve yemek sorunumuz çözüldü .Konu bu değil ama 1 ay sonra bir yaşına girecek oğlum. Domates salçasınu da denedik. Tuzu çok az katdam veya katmasam bizim yemeklerimizden yiyebilir mi?
Yazik yaa el kadar cocugu ac birakmissiniz acliktan agliyor. Ne demeknustumde qgirlik var alisveris yapamadım. Şoyle mesejlari sosyal hizmetler gelip cocugu alabilse keşke. Tekrar anne baba bakacak durumda olunca psikolojik olaral oyle versinlerBir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
Berbat bir anne gercekten eskinkonulari da ikuyun fikir edini4sinizBerbat bir anne değilsiniz, normal bir insansınız. Tükenmişsiniz. Yardım almalısınız. Eşiniz ya da aileden birileri, yakın arkadaş vb. kısa süre destek olsa toparlarsınız. Kan değerlerinize de baktırın
Kimseye böyle söylemek istemem haddim değil ama baktım konuda yazılanlara çok üzüldüm umarım bebiş için her şey yoluna girerBerbat bir anne gercekten eskinkonulari da ikuyun fikir edini4siniz
1. Çocuğa muhteşem bakmış 2. ile zirveye oynasam demiş herhalde...Hamile mi
Konu bu değil ama 1 ay sonra bir yaşına girecek oğlum. Domates salçasınu da denedik. Tuzu çok az katdam veya katmasam bizim yemeklerimizden yiyebilir mi?
Ben 1 2 haftalık yoğurdu kullanıyorum yaBenim bebem de bir yaşını yeni geçti. Üçüncü bebegim. İlk cocugumda çok dikkat ederdim aman tuzlu yemesin hergun yoğurt mayalardim taze taze. Balıkli sebze çorbaları yapardımsonuç olarak şu an okul kantininde ne bulsa yiyor ortaokul öğrencisi şimdi üçüncü cocugumda saldım çayıra modundayim. Az önce kendimiz için yaptığım biber dolmasının içini ve yanına dolapta dört gün önce mayaladigim yoğurdu bulamaç yaptım bir güzel yedi ben zaten kendimize de çok tuzlu yapmam kaya tuzu kullanırım yumurtayı vs organik almaya çalışırım şu an biz ne yersek oda onu yiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?