İyide böyle Bi durumda gündüz zaman olmuyor çocugum durmuyorsa akşam uyudugu zamanlarda yaparım yemek gündüz de 2 dk da ısıtıp yedirmesi kalır benimki 19 aylık gündüz ona zaman ayırıyorum diye onun yiyecegi yemekleri akşamdan yapar kapalı kap kavanoz vs de saklarım gün içinde de ısıtır yediririm yani Bi çocugu aç bırakacak kadar ne yaşıyor olabilir herşeyin Bi çözümü var tek elle aylarca yemek yaptığımı biliyorum çocugum kucaktan inmiyor diye bana konu sahibinin sıkıntısı zorluk vs degil de içinden gelmiyor enerji düşüklüğü gibi geldi aksi halde anne bu yeri gelir uykusundan bir iki saat feda eder o çocuga gece yarısı yemegi pişirir
Bir yaşında bir oğlum var ona asla düzgün bakamıyorum acıkıyor ağlıyor bişeyler hazırlayana kadar on saat geçiyor , sürekli emmek istiyor haliyle kilosu düştü bayatatile gittik geldik geleli 3 gün oldu hala mutfak alışverişi yapamadım üzerinde inanılmaz bir ağırlık var .kucağımdan bi dakka bıraksam çığlık çığlığa ağlamaya başlıyor hiç bir şey yapamıyorum sesim yükseliyor sinir krizleri geçiriyorum . Çok bunaldım çok .
Konu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .5. üyelik ve aynı konuları açmaya başlayınca artık tüm hesapları tek hesapta birleştirmenin zamanı geldi diye düşündük. Uyduruk adresler ile hesaplar açtığınız için unutup unutup yeniden üye oluyorsunuz.
Oha bu o dimi şuan siz söyleyince anladımKonu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
Konu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
cocuk 1 yasinda imis。lohusa degilhay allah.. bu sanırım loğusa depresyonu olarak geçen bunalımlı dönem.. geçici bir süreç ama destek almanız lazım, eşiniz de yok sanırım..
Ya bunca üşengeçlik normal değil. Ben de üşenirim bazen ama hayatın akışını etkilemez çok şükür. Yani günlerce makinede çamaşır ya da çocuğa bir makarna haşlayamamak normal bir üşenme sayılmamalı. Doktora görünmeli konu sahibiKonu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
İyi niyetli düşünemiyorum. Kadının çocuk bakası yok gibi . Bakmayacakları çocukları yapmasalar ne güzel olur. İçim sızladı çocuğa.Çok üzgünüm ama aile bakanlığı çocuklar için adım atmalı. Ruhen iyi durumda değil, yanında bir yardımcı yok. Bebek olayı o kadar zor ki biz de hemen annelere sarıldık. Biraz kafa dinlemeli diyeceğim ama tatile gidip gelmiş sanırım yok olmuyor kafayı boşaltamamış. Ayrıca böyle bir durum tatille filan düzelmez.
Konu fake olabilir mi ? Sürekli bizimle dalga gwçmek için konu açıyor sankiÇok üzgünüm ama aile bakanlığı çocuklar için adım atmalı. Ruhen iyi durumda değil, yanında bir yardımcı yok. Bebek olayı o kadar zor ki biz de hemen annelere sarıldık. Biraz kafa dinlemeli diyeceğim ama tatile gidip gelmiş sanırım yok olmuyor kafayı boşaltamamış. Ayrıca böyle bir durum tatille filan düzelmez.
Başka şeylere üşenilmiyor maşallah. Korunmaya da üşeniliyor lakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?