- 15 Şubat 2013
- 25.637
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.384
- 798
Kalpazanlik derken??İşi kalpazanlığa vurmuşsunuz. Bir çocuğun karnını doyurmak nekadar zor olabilir bu çarşaf değil koy kenara iki gün beklesin.. bir an önce tahlil yaptırın psikolojik destek alın. Yazık günah o yavruya
Tembelliğe kendini salmışlığa denir bizim burdaKalpazanlik derken??
Bizim burda da sahte para basana derler, ondan şaşırdım.Tembelliğe kendini salmışlığa denir bizim burda
Yöreden yöreye değişiyor işteBizim burda da sahte para basana derler, ondan şaşırdım.
Eş yoksa nasi habire çocuk yapiyoİyi niyetle yorum yazanlar: konu sahibi ilkine iyi bakıyor gibi ikinciye hamileymiş. Allah ım nasıl insanlar var. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama tatile gidiyorum. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama ikinci çocuğu yapacak vakit var. Tamam
Ben psikolojik durumundan ötürü abarttığını düşünmüştüm çünkü bir dönem ben de tek başıma bunalıma girmiştim hiçbir şey yapmak istemiyordu canım. Bakamıyorum diye ağlıyordum, sonra kendime gelince aslında gayet iyi idare ettiğimi fark etmiştim. O da öyle sandım ama eski konularına göre değil sanırım.İyi niyetle yorum yazanlar: konu sahibi ilkine iyi bakıyor gibi ikinciye hamileymiş. Allah ım nasıl insanlar var. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama tatile gidiyorum. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama ikinci çocuğu yapacak vakit var. Tamam
Hamilemiymis birde aman Allahim simdi fenalik gecirecem masallah o isi yaparken hic yorgun degil demekkiİyi niyetle yorum yazanlar: konu sahibi ilkine iyi bakıyor gibi ikinciye hamileymiş. Allah ım nasıl insanlar var. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama tatile gidiyorum. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama ikinci çocuğu yapacak vakit var. Tamam
Bebeğinin karnını bile doyurmayan kadının çamaşır asmaması çok da şey gelmedi banaKonu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
Her şekilde şu an aç bir bebek var yaniİyi niyetle yorum yazanlar: konu sahibi ilkine iyi bakıyor gibi ikinciye hamileymiş. Allah ım nasıl insanlar var. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama tatile gidiyorum. 3 gündür alışveriş yapamıyorum çocuk aç ama ikinci çocuğu yapacak vakit var. Tamam
Ona da üşeniyor galibaKonu sahibi cevap vermiyo ki hiç biseye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?