- 29 Mayıs 2021
- 14.270
- 92.917
- 548
- 36
2.5 yaşında çocuk böyle zor büyüttük bende öyle sizde öyleymişsiniz. Peki çocuğunuz aç kaldı mı açlıktan zayıfladı mı ? Çocuğunuzu tutup sarstınız mı ? 2. Çocuğunuza hamile misiniz ? Böyle sorular varsa daha sevişip çocuk yapacak gücü nereden buluyor ben kendimi yerde kazıyorum bazenSiz kötü bir anne değilsiniz. Siz sadece bunalmış bir annesiniz, benim kızım 2.5 yaşında bende yapayalnız büyüttüm dört duvar arasında, o sıkışmışlığı iyi bilirim.
Kadınlar anne olunca sadece anne olmaları bekleniyor, diğer bütün kimliklerimiz siliniyor.
Hepimiz insanız güzel kardeşim, sen asla kötü bir anne değilsin, sadece bir dönemden geçiyorsun. Yapma şansın varsa destek al, bu günler geçici
Daha birinin depresyonundan çıkmadan bir tane daha...
Bu o muydu ya of. Evi b.k götürüyordu. Bir insan kendine bakamazken neden çocuk yapar kiKonu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
Ay evet küflü tencereler,pislik içinde ev. Biri yetmez iki tane çocuk çok bakabileceklermis gibi.Konu sahibinin genel sorunu tam olarak üşengeçlik bence. Makinenin içinde günlerce bekleyen çamaşırı unutamıyorum halen .
Tüm Türkiye‘de bu anlamda kullanılıyor sjsjsjsjBizim burda da sahte para basana derler, ondan şaşırdım.
Çocuğu sarsmak mı? Böyle bir durum mu olmuş? Çocuğum aç kaldı zayıfladı derken suçluluk duygusuyla abarttığını düşündüm. Bir anne bebeğini o radde aç bırakabilir mi? İkinci bebeğe mi hamileymiş?2.5 yaşında çocuk böyle zor büyüttük bende öyle sizde öyleymişsiniz. Peki çocuğunuz aç kaldı mı açlıktan zayıfladı mı ? Çocuğunuzu tutup sarstınız mı ? 2. Çocuğunuza hamile misiniz ? Böyle sorular varsa daha sevişip çocuk yapacak gücü nereden buluyor ben kendimi yerde kazıyorum bazen
Kadinlar anne olunca sadece anne olmalari beklenmiyor; dunyaya bir cocuk getirilmişse, o cocugun sorumlulugunu goze almışsınız demektir.Kadınlar anne olunca sadece anne olmaları bekleniyor, diğer bütün kimliklerimiz siliniyor.
Evinde 2 gün makinada çamaşır kalıyor tencereleri küfleniyorÇocuğu sarsmak mı? Böyle bir durum mu olmuş? Çocuğum aç kaldı zayıfladı derken suçluluk duygusuyla abarttığını düşündüm. Bir anne bebeğini o radde aç bırakabilir mi? İkinci bebeğe mi hamileymiş?
Şok üstüne şok yaşıyorum. Ben kendimden pay biçtim kızım öyle bir dönemdeki makarna ve patates kızartmasından başka bir şeyi asla yediremiyorum, ameliyatlı halimle kaç menü çıkarıp deniyorum olmuyor.
En son bu çocuk bunlardan ne vitamin alacak kesin zayıflayacak değerleri düşecek diye ağlamıştım. İnsan evladı olunca küçük bir durumu bile abartır diye düşünmüştüm
Ben bunu çok daha farklı bir anlamda söyledim. En azından kendi adıma konuşayım anne olduktan sonra sadece anne oldum. 2.5 yıl boyunca bir kere bile yarım saatliğine arkadaşımla kahve içemedim. Hep karşılığında sen annesin buna hakkın yok mesajı aldım. Kadınlar aynı zamanda anne, eş, kadın, arkadaş, çalışan olmaya devam edebilmeliler.Kadinlar anne olunca sadece anne olmalari beklenmiyor; dunyaya bir cocuk getirilmişse, o cocugun sorumlulugunu goze almışsınız demektir.
O cocugun beşeri ihtiyaclarinin giderilmekle yukumlu olduğunu unutmamasi ve ihmal etmemesi isteniyor. Kendisi yapamiyorsa yardim alabilir.
Kadin anne olunca butun kimliklerinin silinmemesi kendi elinde, toplumca kendimizde olan eksiklikleri başkalarına yuklemeye bayiliyoruz.
Sadece kendisi degil eşi de normal degil.
Hadi makineyi, çamaşırı anlarım bir şekilde ama tencere küflenmesini anlayamayacağım. Bu çok uç bir nokta. Üyenin eşi nerelerde?Evinde 2 gün makinada çamaşır kalıyor tencereleri küfleniyor
Bende onu merak ediyorum bilgim yok o durumdanHadi makineyi, çamaşırı anlarım bir şekilde ama tencere küflenmesini anlayamayacağım. Bu çok uç bir nokta. Üyenin eşi nerelerde?
Yani diyelim ki kadın bu kadar ihmalkar ve sorumsuz eşinin bu işe bir el atması gerekir. Psikolojik destek anlamında da, korunma anlamında da, bebeğe bakım anlamında da. Çok değişik bir konu, inşallah fake'dirBende onu merak ediyorum bilgim yok o durumdan
Sürekli bu tarz konular açıyorYani diyelim ki kadın bu kadar ihmalkar ve sorumsuz eşinin bu işe bir el atması gerekir. Psikolojik destek anlamında da, korunma anlamında da, bebeğe bakım anlamında da. Çok değişik bir konu, inşallah fake'dir
Profilini görüntüleyemiyorum. Ya inşallah gerçek değildir, inanılmaz üzgünüm şu andaSürekli bu tarz konular açıyor
Birkaç ay sonra aç iki bebek olacak. Tatile gitmek için eşya hazırlamaya vakit bulup nasıl markete bulamaz insan. Çocuğu bebek arasına atar yine gidersin. Çocuk zayıfladı diyor birde kafayı yiyeceğim. İnsan kendi yemez ama çocuğa yedirir.Her şekilde şu an aç bir bebek var yanikeşke konular birleşince fake konu olduğunu anlayacağım bir tutarsızlık ortaya çıksaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?