Ben berbat bi anneyim

Sizin konularınız hep bu minvalde. Uzun zamandır böylesiniz, uzman yardımı almak için daha neyi bekliyorsunuz? Hamileydiniz birde yanlış hatırlamıyorsam.

Vallaha tatil dediği neresi ..eşya filan hazırlıyor mu ondan da emin değilim.Daha önce bir velim oldu .1.Sınıf öğretmeni söyledi çocuk öğle yemeği arasında eve gidiyor kapı açılmayınca geri okula aç dönüyor ..sabahları geç geliyor (çocuk kendi uyanıp okula giyinip geliyormuş) anneyi çağırdım yanında dünya tatlısı 3/ 4 yaşında bir başka çocuk daha ..bir iki daha tekrar edince "sizin sağlıklı bir dönemden geçmediğinizi ,Psikolojik sorunlar yaşamanızı anlarım ama ben artık bu ihmali görmezden gelemem ..sosyal hizmetler işe iletişime geçiyorum" dedim..anne değişeceğini ve psikolojik destek alacağına dair benimle sözleşme yaptı ve gördüm ki gerçekten bambaşka birisi oldu.

Ay evet küflü tencereler,pislik içinde ev. Biri yetmez iki tane çocuk çok bakabileceklermis gibi.
Tatillere, gezmelere, keyiflere enerji var , çocuk bakılıp ev temizlenecek olunca golum galkmiyörrr. Bari 2.çocuğu yapmayın ya hüüöff.

Bu tarz kaçıncı konusu, ocak ayından beri var. İnsan hiç mi adım atmaz şu hali için. O bebeğe yazık günah. Karı koca tatile gidebiliyor ama gel bir psikoloğa gidelim niye böylesin demiyorlar.

Bende diyorum üye adı tanıdık alıntılarda farklı nick var. Birde farklı hesaplardan açıyormuş konuları pes

Tatilden mi döndük yazıyor ben mi yanlış okudumTatildeykende böyle sinirlimiydin ? Benimde en yakınlarım 1300 km uzaklıkta çocuğum 1 yaşında birde kızım var kimi zman yorgun hissediyorum evet ama bu çocukları aç bırakmak için bı bahane değil anne olduysan mizmizlanma valla sen iyisin tatil yüzü görüyorsun biz sadece memlekete git gel başka bişi yok memlekette iki katı daha yorulup geliyoruz ama hiç de şikayet etmedim ailemi görmek bile yetiyor eve gelir gelmez de alışveriş yapariz eşim yada ben he temizliğe hemen girismem biraz yol yorgunlugum geçer iki gün üç gün yavaş yavaş yaparım ama sizin anlatiminiz simarikca geldi

Bir kaç pratik tarif vereyim.

Bebek tarhanaları var. Ben ıspanaklı tarhana aldım mesela. Bir bardak su, bir çay kaşığı tereyağı, bir yemek kaşığı tarhana. Hop cidden tam 10 dakikada hazır. Soğuması dersen 10 dk. 20 dakikada bebeğe çorba yapar yedirirsin.

Havuç patates enginar bezelye. Hepsini küçük minik doğra. At suya haşlansın. Haşlanınca azıcık bebek zeytinyağı dök. Al sana zeytinyağlı enginar. Bunu da seviyorlar.

Evir çevir haşla sebzeleri.

Ya da kabağı ince rendele. Haşla iyice. Yoğurtla buluştur. Üstüne haşlayıp biber salçası soğanla kavurduğun kıymayı ekle. Al sana bebek ali naziği

Dünyaları yapmana gerek yok. Bebek yemekleri zaten pratik.

kazenin yazısını da görünce hatırladım üyeyi. birisi 2. ye de hamileydi yazmış. bu hanımefendi makinadaki çamaşırı asmaya üşeniyor onu geçtim çocuğuna yemek hazırlayamıyor. eşi nerde? durumu bu kadar kötüyse bi aile üyesini evine davet etsin o çocukların hali ne olacak?

açlıktan ağlayıp duruyorlar mı öylece

Bu tarz kaçıncı konusu, ocak ayından beri var. İnsan hiç mi adım atmaz şu hali için. O bebeğe yazık günah. Karı koca tatile gidebiliyor ama gel bir psikoloğa gidelim niye böylesin demiyorlar.
Öyleymiş. Hesaplarını birleştirmişler sonradan.

yok ya bence yemek yapmakla alakalı değil sorunu bu üyenin. ya aşırı derecede bunalımda ya da ciddi anlamda üşengeç.

Ah içim ezildi o çocuğa

15 haziranda da 1 yaşındaki bebeği için zayıfladı iştahsız falan yazmış başka konuda. neredeyse 1 ay olacak daha da fazladır belki. o bebek ne halde?

üyelerin yazdıkları doğru yani tatil için valiz hazırlamaya enerjiniz var da bebeği mi yediremiyorsunuz. linç arıyor bazıları gerçekten ya. yazık değil mi o çocuğa? eşinizin de mi gözü kör.

Ah içim ezildi o çocuğa
Öyle de tatlı ufacık,sessiz bir kızdı ki.Anne sürekli uyuduğu için ihmal ediliyorlardı kardeşi ile birlikte "kendi kendilerine " büyüyorlardı resmen.Ben konu sahibinin zihinsel olarak bu süreçle başedemediğini ,zorlandığını düşünüyorum..keşke aklı başında bir aile üyeleri yanlarına gelip olaya el koysa

Kesinlikle destek alması lazım. Bir adım yol katetemedi aylardır.

Tatilden döndük dediğinize göre maddi durumunuz kötü değildir. Bir çorba sipariş edin ya da herhangi bir yemek. Benim bebeğim 17 aylık yaklaşık 1 yaşından beri aynı şeyleri yiyoruz. Çok zor dönemlerden geçtim 11 aylıktı babası ile yollarımızı ayırdık 1 tane daha çocuğum var ben yiyemezdim ama onlara yapardım birşeyler. Uygulamalardan sipariş verin bir makarna haşlayın yoğurt alın yedirin. Sebzeleri yağlayın fırına verin yine yoğurtla yer. Bugün öğlen yemek yoktu hemen meyve tabağı yaptım çocuklara. Bunlar yarım saatinizi almaz. Temizliği de eşiniz yapsın olmadı bir kadın çağırın 1 gün temizlesin idare eder bir süre sizi. Bir de birşeyler yaptıkça insan açılıyor ama depresyondayım deyip bıraktıkça iyice depresyona giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…