Ben berbat bi anneyim

siz alışverişe çıkamıyorsanız sipariş verin kapınıza getirsinler?

Hayır da ben şunu anlamıyorum benim oğlum şuan 2.5 yaşında . 1 yaşındayken ona özel yemek yapmayı bırakmıştım normal biz ne yiyorsak onu yiyordu sadece tuza dikkat ediyordum birde şekere . Sadece öğlen özel çorba yapardım . Bunlar evde ne yiyorlar aç mı yaşıyorlar anlamadım ki çocuk neden böyle

Buna bakamayıp şu an yine hamile olmanız inanılmaz.

Yanlış anlamayın ama, sizde yıllardır olan bir durum bu. Ev işleriniz konusunda konu açmıştınız, küflenen tencereler, sararan gömlekler, uçuşan tozlar.. ta o zamandan size öneriler verilmişti, değişen bir şey olmamış. Depresyondayımın arkasına sığınıyormuşsunuz gibi geliyor bana. El kadar bebek açlıktan kilo vermiş, çocuğa çok üzüldüm. Siz bir annesiniz, her şeyi geçin size muhtaç o bebeğe acıyın bari…

Sonradan gördüm, pes, tekrar mı hamilesiniz??

Internetten sipariş edin getir uygulaması a101 kapıda falan. Bir de her zaman hazır yiyecek bir şeyler bulundurun. Açlık krizine girmeden yemeği hazırlayın. Bunları yapacak enerjiyi bulamıyorsanız uzman yardımı alın.

Eşi konu sahibinden farklı mıdır sizce?
Öyle olsa ikinciye hamile olmazdı kendisi.
Eve üç gündür alışveriş yapılmadığını yemek yapılmadığını görmüyor mu?
Gerçekten duyarlı olsa o da yapar birseyler.
Tencere kapak gibi uyumlu bir çift var ortada malesef.

Eşiniz iş dönüşü alışveriş yapamaz mı?Eger konu alışveriş ise çözüm çok basit.
Birde şunu sorucam 1 kaşıkla olsa mercimek bulgur pirinçde mi yok?hani bir çorba bile pişer o minige.
Canım istemiyor kolum kalkmıyor diyorsanız eşiniz 2 saat izin alsın kan tahlili verin diye öneride bulunabilirim

Ben bırakmazdım şahsen.

Acaba göreve mi gidiyor diye düşündüm bilmiyorum.

Hiç kolay değil. Kendinize haksızlık etmeyin. Siz kendinizi bıraktıkça sarpa sarar daha zorlaşır. Dünyanın en mükemmel insanı olmayabilirsiniz ama o çocuğun herşeyisiniz. Kolay iş değil herşeye koştururken herşey üst üste birikiyor haliyle. Skin olun planlı hareket etmeye gayret edin düzelecek ve kolaylaşacak allahınz izniyle. Eşinizden iş durumu nedir bilmiyorum ancak desdek almaya çalışın. Eğer olabilirse tetapi alın çok çok fayda ediyor. Ben de çok zorlul yaşadım 1 dakika boşluğum olmadı çocuktan ayrı. Dinlenmeden kolay olmuyor. Rabnim en kısa süere feraha çıkaraın diliyorum

Eşinin gece çalıştığını yazmış, gündüz evde oluyor bu durumda. Evin, eşinin, çocuğun halini görmemesi mümkün değil. Konu sahibinin bu hali yenide değil zaten. Biliyordur muhakkak eşini.
O zaman gerçekten ruh eşiler diyecek bir şey yok. Olan çocuklara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…