- Konu Sahibi bikedimbileyokanliyomusun
-
Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum.Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?
Bu dünyada erkekler kadar rahat varlık yok diyorum inanmıyorlar.O kadar kılları var yine de şort,atlet giyip herkesin karşısında rahat rahat gezebiliyorlar,kimse yadırgamıyorBize gelince millet bu şekli alıyor >>>
Çalışma yaşamına adım atınca ki bu sanırım yazın olacak ilk işim lazer parası biriktirmek olacak.
Al al bitmiyoki anam bunlarda
Ben de nispeten kıllı sayılırım yardımcı olayım :)
1. Göbek bölgesini ağda ile alabilirsin. Kalınlaşma yapmaz. Ancak iyi gerdirmen gerekir.
2. Güneş gören bölgelere lazeri kış aylarında yapıyorlar. O nedenle hazır önümüz yaz iken genital bölge lazerine başlayabilirsin. Ailen neden izin vermez genitale? Günah olduğu için mi? Sen yaptırmak istiyorsan bence harçlığından da birikim yapabilirsin. Seansı yaklaşık 100 tl.
3.Biodere boşuna para harcama. Ağda yaptır, biodere vereceğin parayı lazere sakla bence daha iyi.
yüz bölgene lazerli epilasyondansa iğneli epilasyon tavsiye ederim, ömür boyu çıkmaz genelde diye duymuştum..tabii araştırmaya devam. göbek ve bel kısmına genelde tüy sarartıcı kullandım, kol bacak ağda işkencesimaalesef bende kıl tüy muzdaribiyim.. bu sene lazer yaptırıyım demiştim şimdide tiroid olduğu için yaptıramıyorum ama lazer düşünürsen diode lazer araştır.. cilt rengin açıksa, tüy koyu ise sonuç daha çabuk olur demişti doktor..
Bu dünyada erkekler kadar rahat varlık yok diyorum inanmıyorlar.O kadar kılları var yine de şort,atlet giyip herkesin karşısında rahat rahat gezebiliyorlar,kimse yadırgamıyorBize gelince millet bu şekli alıyor >>>
Çalışma yaşamına adım atınca ki bu sanırım yazın olacak ilk işim lazer parası biriktirmek olacak.
ben koparmaktan
Onlar da çıkmaktan bıkmıyor
Kökü kesilmedi gitti
Aynen aynen. Ya istenmiyorsunuz işte çıkmayın artık demi ya
Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum.Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?
Tüy sarartıcıyı göbeğime kullandım kullanmaz olaydım. Daha beter oldu uzun uzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?