- 1 Ağustos 2009
- 7.068
- 1.033
- 198
- 36
- Konu Sahibi bikedimbileyokanliyomusun
-
Herzaman demişimdir elimde 3 dilek hakkım bulunsa biri bu kıllar için harcardım :84:
Son zamanlarda verdiğim en doğru karardı lazer epilasyon. Genital bölge için cesaretimi zor topladım ama başladım. Aşırı bir acı hissetmedim ben.
Ne ağda acısı ne de kıl kökü izi var. Ağda sonrası oluşan kızarıklıktan nefret ediyordum zaten.
Para biriktir ve ailenden gizli başla. Bioderle falan uğraşmana değmez.
İleride hormon dengesizliği nedeniyle çıkabilir ama eskisi kadar yoğun olmaz.
ne enteresan ailen varmış? ne alaka sadece kol ve bacak?
ayrıca lazer esnasında başında bekçi gibi durmayacaklarsa, bunların paket uygulamaları var...üç farklı bölge 1000tlgibi... kol,bacak ve bikini bölgesi seçersin mesela ama onlara sacede kol ve bacak için gittiğini siylersin...açıp kontrol mu edecekler burana da mı yaptırdın diye?kaldı ki yaptırsan nolacak? temiz diye açıp gezmenden mi korkuolar
Bende aynı durumdayım maalesef... Sırtım,göbeğim,göğsüm her yerde varlar. Yüzümde bile :'( Sanırım seni en iyi ben anlarım bu konuda.
Bende şimdi para biriktiriyorum,genital bölge dışında tüm vücuduma yaptırmayı düşünüyorum açıkçası. Orada olsa bile sorun değil ağdayla bir şekilde halledilebilir ama anormal yerlerde olunca insanın kendine güveni de kalmıyor :'( Keşke acıya katlanabilip iğneli yaptırabilsem ama maalesef :'( kan aldırırken bile canım yanıyor iğneliye nasıl dayanırım bilmiyorum bir denemeyi düşünmüyor değilim yüzümde... Ne kadar canım yanıcaksa yansın toplum içinde kendimi yerin dibinde hissetmekten alaylara mağruz kalmaktan iyidir değil mi ama?
Ben de bıktım. Yapacak bir şey yok, biz alacağız, onlar yine çıkacak, biz yine alacağız, kadın olmanın doğası bu =)Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum.Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?
Lazer günahmış mı??Ben de nispeten kıllı sayılırım yardımcı olayım :)
1. Göbek bölgesini ağda ile alabilirsin. Kalınlaşma yapmaz. Ancak iyi gerdirmen gerekir.
2. Güneş gören bölgelere lazeri kış aylarında yapıyorlar. O nedenle hazır önümüz yaz iken genital bölge lazerine başlayabilirsin. Ailen neden izin vermez genitale? Günah olduğu için mi? Sen yaptırmak istiyorsan bence harçlığından da birikim yapabilirsin. Seansı yaklaşık 100 tl.
3.Biodere boşuna para harcama. Ağda yaptır, biodere vereceğin parayı lazere sakla bence daha iyi.
benim amcamın kızı çok kıllıydı her yerinde vArdı göğsü dahil ve koyuydu rengi.. Bacaklarında bile bi kökten 3tane kıl cıkıyodu. 5senedir lazere gidiyo ilk zamnlar 3-5ayda bi gidiyosa şimdi senede 1. Yani o şekilde 5senee geçti şimdi mesela en son gecen yıl agustosta gitmiş. Şuan vücudu pamuk gibi zerre kıl yok. Genital icin arada jilet yapıyo çünkü 1-2 tane cıkyo jilet etkilemiyo daha... Yani lazere gittiiğiniz yer de önemli galiba. Ucuz yerler cok da tercih edilmemeli... Bide şimdi ablam 2aylık hamile genitale gittiği için hamile kalamz diyenler vardı yani öyle endişesi olanlar da korkmasın :)
Ben de nispeten kıllı sayılırım yardımcı olayım :)
1. Göbek bölgesini ağda ile alabilirsin. Kalınlaşma yapmaz. Ancak iyi gerdirmen gerekir.
2. Güneş gören bölgelere lazeri kış aylarında yapıyorlar. O nedenle hazır önümüz yaz iken genital bölge lazerine başlayabilirsin. Ailen neden izin vermez genitale? Günah olduğu için mi? Sen yaptırmak istiyorsan bence harçlığından da birikim yapabilirsin. Seansı yaklaşık 100 tl.
3.Biodere boşuna para harcama. Ağda yaptır, biodere vereceğin parayı lazere sakla bence daha iyi.
Şaşırmıştım ben de =)Yok günah değil
Şaşırmıştım ben de =)
Genital lazer günahmış mı? =) YineKol ve bacak hariç deyince genital anlaşıldı. Ben göbek ve sırtı kastetmiştim oysa
Genital lazer günahmış mı? =) Yine
Temizlik imandan gelir diye biliyorum ben, o kılları bir şekilde almamız gerekiyor zaten. Lazeri veya başka bir epilasyon türünü bayan yapıyorsa sorun yok bence.
Yani =) .Ay yok anam orası da günah değil. Erkeğe açmıyoruz sonuçta
Lazer günahmış mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?