- 20 Mayıs 2013
- 7.274
- 3.528
- 248
- Konu Sahibi bikedimbileyokanliyomusun
-
yüz bölgene lazerli epilasyondansa iğneli epilasyon tavsiye ederim, ömür boyu çıkmaz genelde diye duymuştum..tabii araştırmaya devam. göbek ve bel kısmına genelde tüy sarartıcı kullandım, kol bacak ağda işkencesimaalesef bende kıl tüy muzdaribiyim.. bu sene lazer yaptırıyım demiştim şimdide tiroid olduğu için yaptıramıyorum ama lazer düşünürsen diode lazer araştır.. cilt rengin açıksa, tüy koyu ise sonuç daha çabuk olur demişti doktor..
Evlenmeden once insallah gokten para duserde en azindan su genitaldekileri lazerle kokunu kuruturum... Ogrenciyim aga para birikmiyor ama bu killarda cekilmiyor acisini hele offf(
Ya bir şey demezler de ne bileyim. Ben ağdayla bile zor alıyorum o bölgeyi bir de lazer.. :44:
Ya bir şey daha diycem ben göbeği lazer yaptırırsam göğsümü de yaptırırım orda da var çünkü. (Göbekteki kadar olmasa da) Göğüse lazer yaptırmanın sakıncası olur mu? Meme ucuna falan yapılır mı?
bende çok kıllıydım maymun gibi yanihatta annem görünce ağlamıştı
lazere gittim şimdi çok rahatım
hiçbir zararda vermiyor.
bak şimdi hamileyim :))
genitalide ailene söylemeden gidebilirsin gelip bakcak halleri yok
paran oldukça genitale seans seans git haberleri bile olmaz
Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum.Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?
sen hangi lazeri kullandın genital tüm bacak ve kol altına ben de gittim ama yarısı kayboldu...
Hala ağdaya devam
Canim troid oldugu icin neden yaptiramiyorsun bende bu kisa dogru yaptirmayi düsünüyordum bende troid varda o yüzden soruyorum
Göpüste tek tüktür muhtemelen ona lazer yaptırma sakın. İğneli daha iyi. Lazer arttırabilir o bölgedeki kılları bölgesel taradığı için.
Ablacım tek tük falan değil. Göbeğime oranla az ama çok. Anlatabildim mi?
Anladım canım. O zaman bir epilasyon merkezine gidip bir uzmana göster. En iyi bilgiyi o verir sana.
yüz bölgene lazerli epilasyondansa iğneli epilasyon tavsiye ederim, ömür boyu çıkmaz genelde diye duymuştum..tabii araştırmaya devam. göbek ve bel kısmına genelde tüy sarartıcı kullandım, kol bacak ağda işkencesimaalesef bende kıl tüy muzdaribiyim.. bu sene lazer yaptırıyım demiştim şimdide tiroid olduğu için yaptıramıyorum ama lazer düşünürsen diode lazer araştır.. cilt rengin açıksa, tüy koyu ise sonuç daha çabuk olur demişti doktor..
bende de tiroid var ve basimdan rezil bir lazer macerasi gecmisti.zarari nedir
Nedir çektiğim. Vücudumun her yeri kıllarla kaplı ve utancımdan yaz sıcağında uzun kolluyla gezer oldum.Evlenme hayali bile kuramaz oldum. Kıllı bir maymun gibi hissediyorum kendimi. Doktora gittim bir şey yok dedi. Hormonlar gayet normal. Of of ! Lazer yaptırabilirim ama ailem sadece kola ve bacağa izin verir. Tüm vücuduma yaptırıcam diyecek halim de yok. Maddiyat açısından da sıkıntı Göbeğindeki kılları ağda ile almayı deneyen var mı? Gittikçe kalınlaşıyor mu azalıyor mu ne oluyor? Bir de bioder işe yarar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?