Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bi sn pc de kayıtlı resim varsa eklicem
ay ekleyemedimm

Son düzenleme:
[
bende ekledim sana göstermek için ama bu 5 eylülde kestirdiğim saçlarım fönlü olduğu için uzun gözüküyor.silicem gördükten sonra.

Son düzenleme:
şimdi ölçtüm 5 cm uzamış galiba yarın fön çekicem birde öyle çekcem bakalım kaç cm uzamış ama bişey yapmadan maske falan uzamış hali olucak.aslında ben uzaması değil senin gibi gürlüğündeyim.birde şampuana sarımsakları rendeledim onunla yıkıcam bakalım iyi gelecek mi...

olmadı tatlım hizliresim.com dan girebilirsin gözattan 3 şıkkı kopyala yapıştır.

gördüm canım şimdi oldu ,o boya gelmesi için 7-8 cm uzaması lazım galiba.

ya su anki boyu bu ama ben gögüş hizzalarına gelsin istiyorum boy aslında cok önemli degil gürleşmeni daha cok istiyorum sarımsaklı sampuan yapacaktım hazır evdeyken gidip hazırlayayım sonra görüşürüz

yok ya nerde orda hamileyim süper gür saclarım diyorum ya bekarken ve hamileykende gürdü ama
doğum sonrası dökülme oldu ve cok sık boyama yaptım senağlama
düşün 2 ayda 3 kez boya yaptım üst üste olunca saclarım yıprandı bu saglıklı hali yok artık..

tamam canım ben dünden yaptım ...

aaa ama ben göremedim bidaha koyarmısın elacım :Saruboceq: ayrıca sarımsaklı şampuanı iki aydır kullanmaktayım az önce duş aldm şunu söyleyebilirim sonuç olarak artık saçlarım hiç dökülmüyor yani cook az ben onları saymıyorum bile ama sayılacak kadar azlar kaydirigubbakcemile3 bilginize gür saç isteyenler içüün....opuyorumnanaktan

uzun saçlı şişko bi hatun mu olmak istion kaydirigubbakcemile3

şişko deilde az biraz şöööyle hamur işi hali olmalı kadın dediğin yalanmı yahua.ssositososito

Son düzenleyen: Moderatör:

2 ayda 3 kez miiii:1shok:
ondan çok dökülmüş canım ya şok oldum gözenekleri tıkamış olmasın boyalar..gerçi herkes boyuyor da sen biraz çok boyamışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…