Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saç uzatmak için hap kullanmaktansa doğal yöntemleri uygulamak daha doğru olmasmı yada kullanmadan önce bi doktora danışmakopuyorumnanaktan

kardeşimde sonuçta doktora sordu
herkesin kendi tercihi tabi
kullanmau isteyen doktora gidip kullanabilir
ben ikisinide bi arada kullanıcamzemuszemus

kardeşimde sonuçta doktora sordu
herkesin kendi tercihi tabi
kullanmau isteyen doktora gidip kullanabilir
ben ikisinide bi arada kullanıcamzemuszemus

tabikide şekerim herkes istediğini yapmakta özgür ben sadece fikir belirttim umrarım güzel sonuçlar olsunopuyorumnanaktan

kızlar bu zeytin yağında marka önemli mi? yoksa has zeytin yağımı olcak.bide ısıtıyomuyduk? şakkıdı

kızlar bu zeytin yağında marka önemli mi? yoksa has zeytin yağımı olcak.bide ısıtıyomuyduk? şakkıdı

evet canım ısıtıyosun azıcık... arkadaşlardan birisi demişti has zeytinyağı deilde marketlerdeki komili falan kullanıyrum diye sende has zeytinyağı varsa onu kullan bence ama yoksa dierlerinden alabilirsinyerimseniben

saol canım.evde hazır var valla.onu kullancam bugün.yanlız zeytin yağı saçı sertleştiriyo demişler. doğrumu ?:tomato:

daha sonuç alan yok mu ?keşke hep sonuç alanlar yazsa resimler konsa topik daha heyecan verici olcak....

saol canım.evde hazır var valla.onu kullancam bugün.yanlız zeytin yağı saçı sertleştiriyo demişler. doğrumu ?:tomato:

zeytinyağlı sabun sertleştirir bende birara zeytin yağının şampuanını kullnmıştım oda cok sertleştirdi ama zeytinyağını sürmenin sertleştireceğini sanmıyorum hatta tam tersine yumuşatır gibi geliyor ben zeytin yagını kullanmıyorum sadece sinamekili tarifi uyguluyorum onun için yapan arkadaşlara sormak lazımyerimseniben

Bizim komşumuzun kızının da saçlarıyla ilgili bir problemi vardı. Seyrek ve kötü görünüyordu ve uzamıyordu. Doktor ona da çinko vermiş. Ama çocuk o zaman henüz 4 yaşındaydı ne şekilde verdiklerini bilemiyorum. Şimdi saçları gayet iyi, uzadı ve o yoluk yoluk hali gitti. Kız da büyüdü okula bile başladı. :)

kızlar bende işe yaramadı galiba bu sinamekili formül ((((((. ıki kere oldu uyguluyorum hala tık yok. Ampüllerim bitene kadar yapacağım ama pek ümitli değilim açıkçası.

daha sonuç alan yok mu ?keşke hep sonuç alanlar yazsa resimler konsa topik daha heyecan verici olcak....
valla resim çekmekten,bakımdan önce çekildiklerimi incelemekten imanım gevredi şekerim biraz da siz koyun resim :dilcikar:

kızlar bende işe yaramadı galiba bu sinamekili formül ((((((. İki kere oldu uyguluyorum hala tık yok. Ampüllerim bitene kadar yapacağım ama pek ümitli değilim açıkçası.
2kerelik uygulama demek yolun başındasın demek canım
sabret biraz

valla resim çekmekten,bakımdan önce çekildiklerimi incelemekten imanım gevredi şekerim biraz da siz koyun resim :dilcikar:

ben sabah koydum zaten canım ,hem yeni yapmaya başladığımız için bir gelişme olsa her gün koyarım niye gocunayım ki...

hem koymuş olan arkadaşlara demedim ben kontescim üzerine alınma..

kızlar da ben de ekleyecegim de dijital kardesimde yılbasında artık anca çekilecegiz o zaman eklerim olur dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…