saç uzatmak için hap kullanmaktansa doğal yöntemleri uygulamak daha doğru olmasmı yada kullanmadan önce bi doktora danışmakopuyorumnanaktan
kardeşimde sonuçta doktora sordu
herkesin kendi tercihi tabi
kullanmau isteyen doktora gidip kullanabilir
ben ikisinide bi arada kullanıcamzemuszemus
kızlar bu zeytin yağında marka önemli mi? yoksa has zeytin yağımı olcak.bide ısıtıyomuyduk? şakkıdı
evet canım ısıtıyosun azıcık... arkadaşlardan birisi demişti has zeytinyağı deilde marketlerdeki komili falan kullanıyrum diye sende has zeytinyağı varsa onu kullan bence ama yoksa dierlerinden alabilirsinyerimseniben
saol canım.evde hazır var valla.onu kullancam bugün.yanlız zeytin yağı saçı sertleştiriyo demişler. doğrumu ?:tomato:
kızlar benim kardeşimde hastanede calısıyor
oda doktoruna sormus saç uzamasıyla ilgili cinko hapı tavisye etmiş
hatta kardeşim banada aldı
ama daha kullanmadım bugünden sonra bende kullancam
en yakın zamandada tarifi uyguluycam
ilaç şu;
ay nebiliyim şekerim korkuttun gözümüzü dedim yine bunalım takıldı heralde ohh afiyet olsu çşkolata iyidir ye ye saç uzatıyomuşdelikafadulden
başım çok üşürse kurutma makinası tutuyorum bi kaç saniyekızlar bu soğuk havalarda 10 saat nası bekletiyosunuz bu maskeyi yaa :uhm:
valla resim çekmekten,bakımdan önce çekildiklerimi incelemekten imanım gevredi şekerimdaha sonuç alan yok mu ?keşke hep sonuç alanlar yazsa resimler konsa topik daha heyecan verici olcak....
2kerelik uygulama demek yolun başındasın demek canımkızlar bende işe yaramadı galiba bu sinamekili formül((((((. İki kere oldu uyguluyorum hala tık yok. Ampüllerim bitene kadar yapacağım ama pek ümitli değilim açıkçası.
valla resim çekmekten,bakımdan önce çekildiklerimi incelemekten imanım gevredi şekerimbiraz da siz koyun resim :dilcikar:
sen de üstüne alınma şekerimhem koymuş olan arkadaşlara demedim ben kontescim üzerine alınma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?