P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.201
Beni saçlar zeytinyagı ve sarmısaktan sonra ipek gibi oldu ya kaydirigubbakcemile3
inşallah canım ama haftada 2 kere yapma bence canım çünkü saçların nefes alması lazım cok yapılınca saçlar ters tepmesin bide :bbo:
ayy aman allah korusun :1ninca:
ben ozaman bide zeytinyagıı ısıtım o maskkeyi kullanım ozaman haftada birer kez bu maskeleri deneyeyim barinem belime kadar gelen saclar istiyorum gelişmeleri resimleyip onaylatırım sizlere insallah:jeyyar:
hanimiş ben de göriim :kedi:[
bende ekledim sana göstermek için ama bu 5 eylülde kestirdiğim saçlarım fönlü olduğu için uzun gözüküyor.silicem gördükten sonra.
yalan benceşişko deilde az biraz şöööyle hamur işi hali olmalı kadın dediğin yalanmı yahua.ssositososito
eiyim qız yok bişi kaydirigubbakcemile2anam bugün pek bi asabiopuyorumnanaktan yine ne oldu yavyuuua.s.
boyun kaç ki?ay allah korusun ben zayıf severim...51 kilo civarıyım tatlımmm ama 48 filan olsam diyorum daaa bi veremedimmm:umursamaz:
yalan bence
63 kiloyum hiç memnun değilimmafoldumben
boyun kaç ki?
ben 55 in altına düşünce iğrenç oluyorum,iskelet gibi :hulya:
boyun kaç ki?
ben 55 in altına düşünce iğrenç oluyorum,iskelet gibi :hulya:
168'im canım zemuszemushoşgeldin hayatım... boyun kaç kontescim resimler uzun boylu duruyosun artı cok hoş güzüküyordun hiçte kilolu durmuyodun vallaopuyorumnanaktan
hımm o zmn bnm bi göslük dha takmam gerekmiş -tatlicadiarzu-hyr tatlım küt hepsini aynı boy yaptırmıştım.şimdi 5 cm daha uzun.
ya kızlar bugün kuaföre perçem kestirmeye gittim. Kuaför düzeltmek için fön çekince perçemime sıcak havanın da etkisi sanırım direkt burnuma BEMIX kokusu geldi.
bana öyle gelmiştir dedim ama sevgilimle buluştuk bugün. saçlarımı kokladı veeee saçların Vitamin hapı gibi kokuyor dedi yaaaa!!!!
kurabiye geldi kızlarrrrrrrzemuszemus
ela kız uzunmuş saçlarınnn senin de
ay herkesin uzun en kısa benim saçım sanırım akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?