yaa benim çabuk yağlanıyor. mesela bu akşam yıkıycam. cuma sabahı da yıkamam gerekiyor
müstakbel rapunzellerim, burçtaşlarım ve sevgili meslekdaşım,
ben geldimmm....a.s. ama çok kalamıcam şimdilik
çünkü....
kafayı yemek üzereyim tez proje derken, yarına da sunum var...laelaelaelaelaeheh işte bu haldeyim tamlaelaelaelaelae
bir deee mutluyum... çünkü yarın benim kara kuzum tam iki aylığına hava değişime geliyoropuyorumnanaktanalkisalkisalkistam iki ay burda benimle olacak:lepi:
bir de göz attım sayfalara yaş muhabbeti yapmışsınız... ben de söyleyeyim yaşımı tam olsun... ben 30 yaşındayım... öğrenciyim evet, bununda uzuuun bir hikayesi var, anlatırım bir arazemuszemusama şöyle söyleyeyim... bir hatun için 30 yaş süper bir yaşkaydirigubbakcemile2
ama yine de benden 8 yaş küçük kardeşimi abim sanıyorlar... sanırım azucuk genç gösteriyorum...yerimseniben
sevindim canım ne güzell oh bol bol hasret giderirsin kaydirigubbakcemile5
çünkü....
kafayı yemek üzereyim tez proje derken, yarına da sunum var...laelaelaelaelaeheh işte bu haldeyim tamlaelaelaelaelae
bir deee mutluyum... çünkü yarın benim kara kuzum tam iki aylığına hava değişime geliyoropuyorumnanaktanalkisalkisalkistam iki ay burda benimle olacak:lepi:
bir de göz attım sayfalara yaş muhabbeti yapmışsınız... ben de söyleyeyim yaşımı tam olsun... ben 30 yaşındayım... öğrenciyim evet, bununda uzuuun bir hikayesi var, anlatırım bir arazemuszemusama şöyle söyleyeyim... bir hatun için 30 yaş süper bir yaşkaydirigubbakcemile2
ama yine de benden 8 yaş küçük kardeşimi abim sanıyorlar... sanırım azucuk genç gösteriyorum...yerimseniben
ay çok uzun oldu... tamam sustum
çünkü....
ay çok uzun oldu... tamam sustum
hoşgeldin canımcım
aşkınla güzel günler diliyorum sana tatlım..
aynı renk boyadım tatlımm açık sarı hihoyyyt dibim gelmiştideekaydirigubbakcemile3
akannehir aa 30 yaşında mısınnnn cidden. asker yolu gözlediğinden bahsettiydin de ben de sandım bizimle falansın akannehir maşşallah 30luk fıstık hatun çıktı benim burçtaş kaydirigubbakcemile3
gözün aydın bu arada 2 aylık hava değişimii size de iyi gelirr opuyorumnanaktan
evet canım kurabiyem, valla 30 oldum, bir de evde kaldım, şu adam gelsin kessin evlencem , kararlıyım bu seferkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:
birde bir 100 mesaj olsun foto da koyarım, az kaldı zatenyerimseniben
benimki de öyle,o yüzden normal geldi senin yıkama periyodun bana kaydirigubbakcemile5yaa benim çabuk yağlanıyor. mesela bu akşam yıkıycam. cuma sabahı da yıkamam gerekiyor
2günde 1 yıkıyorm ben de,ama çok üşenirsem topuz yapıp takılıyorum:kedi:valla çok güzel bende yarın sarımsaklı şampuanımla yıkıcam
bu arada kıslar kaç günde bir saçlarınızı yıkıyorsunuz ben 3.gün hep yıkarım.
ay canım benim belliki keyfin yerinde neşen buralardan hissediliyor buarada askerdemi kara kuzunzemuszemus
evet canım kurabiyem, valla 30 oldum, bir de evde kaldım, şu adam gelsin kessin evlencem , kararlıyım bu seferkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3:lepi:
birde bir 100 mesaj olsun foto da koyarım, az kaldı zatenyerimseniben
yerinde valla canım ya,askerdeydi ama hava değişimi için 2 ay izin aldı, şu an yolda yarın sabah burda olacak, sabah karşılamaya gidicem:kedi::asigim:
yerinde valla canım ya,askerdeydi ama hava değişimi için 2 ay izin aldı, şu an yolda yarın sabah burda olacak, sabah karşılamaya gidicem:kedi::asigim:
kızlar biraz dağılalım tekrar toplarızyılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var e planda vardır heralde
yok canım yokyarın doğumgünüm ertesi gün yılbaşı ama bi plan yok, biz kutlamıyoruz çünkü böyle günleri. ama şimdi canım bişeyler yapmak istedi yaa....
kızlar biraz dağılalım tekrar toplarızyılbaşı planlarınız nedir görüyorumki herkesin bi romeosu var e planda vardır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?