- Konu Sahibi EU3
-
- #2.621
arkadaşlar ben bunu haftada 2-3 kere kullansam kahküllerim 1 haftada uzarmı? kahkül çabuk uzuyor ya genelde uzarmı?
ben warıııııımmmm laelaelaelaelaekimse var mııııı acebaaa:uhm:
oh herkes yeni yıla hazırlanıyoo tabiiii
arkadaşlar çıkıyorum ben, yavaştan akşam için hazırlanmam gerekzemuszemus
şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum, yeni yılda şans, huzur ve sağlık hepimizle olsun... tabii ki uzuuun ve gür saçlar da...a.s.
hepinizi tek tek sevgiyle kucaklıyorum ve öpüyorum...Şeniz
ben makyaj yapmam öyle...fondöten aslaaa kullanmam günlük hayatta sadece kalem arada rimel...ve parlatıcı...makyajsız da dolanırım hiç ya da sadece kalem çekerim...bence çirkin bi insanı makyaj daha da çirkin gösteriyo...ya da silince tanınmaz hale geliyolar...çok sade bi makyaj hem güzel insana farklı bi hava katar ama silince de pek bişi fark etmez bence...ünlüleri makyajsız bi görüyoruz bişeye benzemiyolar işte:roflol::roflol:
makyaj az ve öz olmalı o zaman silince pek bişi fark etmez.:jeyyar:
(fondotenden hiç hoşlanmıyorum bu arada :s))
cildim çok berbattı 1 sene ilaç kullandım losyon gibi şimdi maşallah kaymak gibi oldu...çok güzel...cildim kötüyken bile kullanmadım hiç hoş değil silince resmen bambaşka olunuyo...
ben warıııııımmmm laelaelaelaelae
ehehe hoşgördüm bebikkk hihoyyytdelikafadulden hoşgeldin canııımm
benim sorunlu bi cildim var :kedi: sivilce ilacı kullanıyorum
dönem dönem azalıyorlar baya ama lekeleri oluyo
fontoden kullanmak zorunda kalıyorum çünkü kırmızı benekli gibi duruyo yüzüm mafoldumben
ne losyonu kullandın sen?
kuşum o losyonu mervecik söylesin sana ama benim de duyduğum bişey var o da sivilcelere iyi geliyor diye biliyorum.
Yoğurt, limon falan karıştırıp yüzüne sürüyorsun ılık suyla yıkıyosun falan.. Öyleydi galiba sanırım kafamçokkarıştı Şeniz
ben de maya + yourttan bi mask yabıorm
bi de imex ilacım & sabunum var
3haftada baya toparladı yüzüm ama
bi şeye stress yaptğmda ertesi gün pörtlüolar
nası iş bilemedmkafamçokkarıştı
eed feci yağlı hem de sırnaşık şeyhmmm bünye ile alakalıdır belki canım cildin yağlı ise o sebeple de olabilir.
Ben ergenlikte bile sivilce çıkarmamıştım :kedi: çok şükür
amaa her regl dönemimde kocaman sivilce çıkarıyorum deli oluyorummm
arkadaşlar bu tarife başladığımda hiç böyle sonuç alacağımızı ummamıştım..sadece ben değil arkadaşlarım da sonuç aldılar hem de gerçekten normal uzamanın çoook çok üzerinde...mutlaka uygulamalısınız hem gürleştirme hem uzama ..harika bir formül...JAPONGÜLÜ arkadaşımızın tarifidir bu tarif...zeytinyağını ayrıca ekledim ben...evet işte tarif:
sinamekili tarif: bir avuç sinameki yarım çay bardağı suda kaynatılır içine bir bemix ya da bepanthene ampul ve bir kapak tatlı badem yağı eklenir karıştırılır....saç diplerine ve uçlarına masajla iyice yedirilir...4-5 saat bekletebilirsiniz...bu tarif haftada yalnız bir kere fazla yapmayın sakın arkadaşlarımm...
ve de zeytinyağı tarifi:bimiktar zeytinyağını alıyoruz elimizi yakmayacak kadar ısıtıyoruz diplere ve uçlara iyice masajla yedirip 4-5 saat bekletip yıkıyoruz...bu da haftada yalnız bir kere
2 tarif haftanın farklı günleri yapılmalıdır..... :)))
sinameki paket:1,5-2 lira civarı
bemix:4 lira
tatlı badem yağı:3,75 civarı fiyatları var arkadaşlar...ayrıca bemixi kırarken sarı noktanın olduğu hizadan bıçakla biraz sürterseniz ve biraz güç uygularsanız hemen kırılıyo...sarı noktanın hizasından unutmayınnn....
hadi kızlar saç uzatmayaaaaaa!!!!!!
zemuszemusopuyorumnanaktan:dance:a.s.:enbuyukkk:
resim ekliycem bekleyinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn::jeyyar::jeyyar::
bu arada ;
yarın 7. uygulamamı yapıcam
çok heycanlıyım
saçlarım yavaş yavaş dirseklerime doğru yol alıyor :icecream:
insanın,saçlarının,hareket ederken,eline koluna dolanması da süper bi hismiş hee :1shok::dance:
ay harika yaaaaa:sm_cool:
ama ben böyle şeyleri yapmaya üşeniyorum malesef:kedi:
bu arada ;
yarın 7. uygulamamı yapıcam
çok heycanlıyım
saçlarım yavaş yavaş dirseklerime doğru yol alıyor :icecream:
insanın,saçlarının,hareket ederken,eline koluna dolanması da süper bi hismiş hee :1shok::dance:
kontescim senin zaten uzun uzun saçların var maşallahzemuszemus
inş bebemm opuyorumnanaktanayy canımm rapunzel olmana ramak kaldı zatenn delikafadulden maşallahh
darısı başıma ya
4 ay süre tanıdım kendime
4 ay boyunca hiç aksatmadan uyguluycam inşallah
Doğum günümü uzamış saçlarımla kutlamak istiyorum :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?