Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kimse yok mu gene nerdesiniz kızlar???? :)))))

neyse kimse yok ben kaçar baş baaaaşşş :)))opuyorumnanaktan

ben de yeni çektim arkadaşlar albüme koyuyorum bakabilirsiniz :)))))

ben de yeni çektim arkadaşlar albüme koyuyorum bakabilirsiniz :)))))

ya ben albümü göremedim sizin..saçınızın eski ve son halini mi koymuştunuz.gerçi haftaya koyup haber vereceğinizi söylemiştiniz ama yine de merak ettim ((=

canım yeni koydum bak sana arkadaşlık yollamıştım teklifi kabul ettiysen görebilirsin canımm...şimdi koydum açıklamasını da yazdım canımmm

ya ben albümü göremedim sizin..saçınızın eski ve son halini mi koymuştunuz.gerçi haftaya koyup haber vereceğinizi söylemiştiniz ama yine de merak ettim ((=

görmüşsündür umarım :)))opuyorumnanaktan

Merhaba merve bı konuda yardım ıstıcektım. AlbÜmde nasıl ıstedıĞınız kıŞının resmını buluyorsunuz bırsÜrÜ var ama sırayla bakmak olmaz yolu ne?

mervecim avatarındaki foto kıvırcık sa.lı dmıı onuda koysana mrak ettim vallaha xD

canım artık koymuyorum fotoğraf yüzüm kapalı koyuyorum evet orda dalgalı saçlarım kendi hali...aslında daha da kıvır kıvır ama tarayarak kurutuyorum biraz...fotoğraf koymuyorum artık albüme koyuyorum resimleri görebilmek için arkadaşlık yollamanız gerekiyo arkadaşlar...sonra da o kişiye gelip tıklayın albümlerini o zaman görebilirsiniz...
a.s.

Merhaba merve bİ konuda yardım İstİcektİm. AlbÜmde nasıl İstedİĞİnİz kİŞİnİn resmİnİ buluyorsunuz bİrsÜrÜ var ama sırayla bakmak olmaz yolu ne?

arkadaşım teklif yolladım kabul edip albümüme bakabilirsin...

canım orda msn??ay merak ettim valla bakabildin mi diye yardım edeyim bakamadıysan canımm

evet resmen takıntılı oldum bu konuda ben,
çok sinir bozucu ya
diyorum üstüne düşmüyüm bırakıyım kendi haline
takıntılı olmuşum duramıyorumki :)

canım oaraya yazdım ilk hali diye röfleli olanlar kestirdiğim zamanki saçlarımdı 3 ay felan oldu kestireli ve 2,buçuk aydır da sinameki yapıyorum bu kadar uzadı işte...koyu saçlı olanlar uzun halleri resimlerin altlarına yazdım onları bugün çektim canmm

baktım fotonuza benim için tekrar koyduğunuz için teşekkür ederim.bu arada saçınız ilk başta neredeydi boyu yani;ensenizde miydi yani küt müydü? :kedi:

canım oaraya yazdım ilk hali diye röfleli olanlar kestirdiğim zamanki saçlarımdı 3 ay felan oldu kestireli ve 2,buçuk aydır da sinameki yapıyorum bu kadar uzadı işte...koyu saçlı olanlar uzun halleri resimlerin altlarına yazdım onları bugün çektim canmm

evet kısa hali görüldüğü gibi küttü nerdeyse...

ay kusura bakmayın saçmaladım biraz dikkatli bakmamışım :kedi: evet çok uzamış maşallah :kedi:

Back
X