Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah benimkilerde uzar çabucak bugün başlıyorum((= opuyorumnanaktan

2.5 ayda ne kadar uzadıki saçın merve. allahım ya ben bikez yaptm sinemakiyi.. uçlaı kırıktı deim aldırayımda öyle devam edeyim daha ii olr ama saçlarım gitti kısacıkoldu napcam yaw:(

2.5 ayda ne kadar uzadıki saçın merve. allahım ya ben bikez yaptm sinemakiyi.. uçlaı kırıktı deim aldırayımda öyle devam edeyim daha ii olr ama saçlarım gitti kısacıkoldu napcam yaw:(

resimleri gördün mü???ben ölçtüm arada uzaması durdu filan uzamadı bi ara ama 12-13 cm oldu....zemuszemuszemuszemus

dene bi canım uçlarını aldır bi miktar 2-3 cm kessin sonra başla...

ölçmedim de aslında bu ara biraz daha uzadı biliyorum ama cetvelle ölçüm yapmadım dur hemen bi yapayım yazarım...

bi 13-14 olmuş heralde...kaydirigubbakcemile2

kimse saıçını uzatmak isterken kuaföre kestirmesin..çok güvendiği bi kuaför olsun yada arkadaşına falan kestirsin saçlarını.. ben madurum sizde yanmayın herkese duyuruur.. içim yanıyooooooooooooo

evde uçlarının kırığını annen alabilir aslında her bi tutamı dolayıp en uçtan çıkan kırıkları ve tutamdan çıkan kırıkları kesecek ...ama elinin yatkın olması lazım annem kırıklarımı hep öyle aldı aylarca...saçımı da annem kesmişti zaten :)))

merve sen ciddimisin ya keşke benmkilerde öyle olsa... baştan beri biçok mesajı okudum bu uygulamayı yapıpta saçlarım uzamadı diyenler de var kafam karıştı:bbo:

kimse saıçını uzatmak isterken kuaföre kestirmesin..çok güvendiği bi kuaför olsun yada arkadaşına falan kestirsin saçlarını.. ben madurum sizde yanmayın herkese duyuruur.. içim yanıyooooooooooooo

sonuna kadar haklısın canım evet:1no2:

merve sen ciddimisin ya keşke benmkilerde öyle olsa... baştan beri biçok mesajı okudum bu uygulamayı yapıpta saçlarım uzamadı diyenler de var kafam karıştı:bbo:

düzenli yapıp sabretmek gerekiyo;herkesde de işe yarıyor mu bilemiyorum ki tatlim uzamazsa da en azından bakım yapmış olursun ya da normalde ayda 2 cm uzıycaksa bunla 3 felan uzar bilemiyorum ki :çok üzgünüm:

canım benim adımın üzerine bas sonra benim profilim açılınca resimler ve albümlere gir orda tamam mı canımmm

kullanıcının profilini göster diyo ya heh bas oraya gir sonra orda albüm diye görceksin canımmm

mervecim saçların en son resim koymuştun hani gürleşmiş falan da demiştim ,o resimle hemen hemen aynı fazla uzama olmamış ama 2.5 ayda genel olarak bakıldığında bariz fark var güzell.birde bu maske saça canlılık ve gürlük veriyor ...

seni arkadş olarak eklemiiştm canım zaten irtibat listenizde diyo ama seninkinde benim adım gözükmüyo allah allah :(((( kari arkadaşım anlamadım sebebini arkadaş olmadan da bakılamıyo albüme canım eklemiştim ama

mervecim saçların en son resim koymuştun hani gürleşmiş falan da demiştim ,o resimle hemen hemen aynı fazla uzama olmamış ama 2.5 ayda genel olarak bakıldığında bariz fark var güzell.birde bu maske saça canlılık ve gürlük veriyor ...

1cm cik daha uzamış :kedi::kedi:

bende 3.uygulamamı yarın yapıcam ama bizim senden farkımız çoğumuzun zeytinyağı yapmaması bende yapmıyorum onun yerine şampuanıma sarımsak rendeledim öyle yıkıyorum....

gördüm çok teşekkür ederim saol.. cidden çok belirgin epey bi uzama var.. inş. benmkilrde böyle uzar.. bikaç kişi uzamadığını yazmı .. sen ned üşünüyorsun bu konuda!

Back
X