E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
- #2.681
ay kusura bakmayın saçmaladım biraz dikkatli bakmamışım :kedi: evet çok uzamış maşallah :kedi:
:kedi:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kusura bakmayın saçmaladım biraz dikkatli bakmamışım :kedi: evet çok uzamış maşallah :kedi:
2.5 ayda ne kadar uzadıki saçın merve. allahım ya ben bikez yaptm sinemakiyi.. uçlaı kırıktı deim aldırayımda öyle devam edeyim daha ii olr ama saçlarım gitti kısacıkoldu napcam yaw![]()
inşallah benimkilerde uzar çabucak bugün başlıyorum((= opuyorumnanaktan
kimse saıçını uzatmak isterken kuaföre kestirmesin..çok güvendiği bi kuaför olsun yada arkadaşına falan kestirsin saçlarını.. ben madurum sizde yanmayın herkese duyuruur.. içim yanıyooooooooooooo
merve sen ciddimisin ya keşke benmkilerde öyle olsa... baştan beri biçok mesajı okudum bu uygulamayı yapıpta saçlarım uzamadı diyenler de var kafam karıştı:bbo:
mervecim saçların en son resim koymuştun hani gürleşmiş falan da demiştim ,o resimle hemen hemen aynı fazla uzama olmamış ama 2.5 ayda genel olarak bakıldığında bariz fark var güzell.birde bu maske saça canlılık ve gürlük veriyor ...