Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy napayım nette takılıyorum öyle :)))

o da sıkıyo tabi bi yerden sonra...neyse çıkıyorum kuzularım hadi ii gecelerrrr
kaydirigubbakcemile2

kızlar dün arkadaşım aktarcıdan sinemeki almış aktarcıda arkadaşıma çok kullanma saçların tembelleşir demiş kafam karıştı ya ben bunu bağırsak için biliyordum acaba saçada aynı etkisi olur mu?

eed cnm dooru hatrlıosun,kestirdim de başladm ben sinamekiye ve düzenli de kestiriyorum.hatta yine uçlar azcık çikinleşti ama beklicem biraz daha :asigim:

kontes ilk ayda uzaman oldumu canm? kaçıncı yapıştan sonra oldu

bende dün ikinciyi yaptm bakalım, kararlıyım 4e kadar sabretcem :) çok güzel uzamış saçların maşallah
benm saçımda şuan seninki gbi, ama hepsi aynı boyda olmadığı için uzunluğu belli olmuyor, gür de değil.
inşallah gürleşcek de:hulya:

kızlar yine bemiksin şişesini kıramıyorum yaa!

saç tembelliğini de ilk defa duyuyorum kaydirigubbakcemile3

valla benimki tembelliği bırakalı çok oldu uzuyor artık...

hem de normalin üzerinde uzuyoooo:icecream:

kızlar sizde de giydiğiniz şeye göre saç uzunluğunuzun belli olup olmaması durumu değişkenlik gösteriyo mu????mesela boğazlı giyince ya da bol bişey giyince saçların uzunluğu belli olmuyo ama üzerine iyice oturan bişi giyince öyle daha bi iyi duruyo ve uzunluğunu gösteriyo...ben mi yanlış düşünce içindeyim anlayamadım ama zemuszemus

mrv_1987 banada ole gelio cnm giydiğin şeye bağlı olarak saçın uzunluğu pek belli olmuo demekki benle aynı düşünce içinde olan varmış bende hep bunu düşünürdüm..

canım tabi ki de göz yanılgısından dolayı öyle gelebilir insana opuyorumnanaktan

inşallah canım
benimkiler de aynı boyda değildi ama öyle çok sönük duruyordu
uçlar cılız cılızdı
ben de hepsini aynı boyda toplatma kararı aldım
tabi en kısası omzumda olduğundan,birden kestirmedim
7aylık bi süre zarfında bu şekilde toplandılar bi boyda opuyorumnanaktan

kızlar yine bemiksin şişesini kıramıyorum yaa!
ay canım ben de zorla kırıyorum onu
dün rahat kırdım ama.
lavabonun iç kenarına dayadım şişeyi
üst kısmına da, hani havanda sarımsak filan döveriz ya,onun tokmağı ile bi vurdum
çat die kırılıverdi :kedi:
ilk defa bemix in tamamını karışım için kullandım
çünkü illa ki döküodum şişeyi kırarken kaydirigubbakcemile3

mrv_1987 banada ole gelio cnm giydiğin şeye bağlı olarak saçın uzunluğu pek belli olmuo demekki benle aynı düşünce içinde olan varmış bende hep bunu düşünürdüm..

ben de saçmaladığımı sanmıştım canımm biraz ama yoo doğru valla fark ediyo...dar bi body giy mesela çok daha güzel duruyo ve uzunluğunu belli ediyo...zaten bol bişi ve boğazlı giyildiğinde saçlar toplanmalı bence çünkü hem kısa duruyo hem de boğuyo :s
:bbo:

bunlara hiiiç gerek yok...bemixin o ince belli yerinin az üzeründe sarı bir nokta var bıçağı alıp orayı sürteceksiniz ama tam o hizada olucak başka yeri sürterseniiz olmuyoo...sürtündüğünü hissediyosunuz zaten camın ve ondan sonra az bi kuvvet uyguluyosunuz pıt diye kırılıveriyo....bu kadarcık tertemiz çıkıyo ondan sonra ne cam kırığı ne bişi....zaten hemşireler de öyle yapıyolar ya ellerinde ufak bi bıçakları var sürtüp kırıveriyolar...opuyorumnanaktan

yani sarı noktanın olduğu er değil haaa sarı noktanın hizasındaki o ince belli kısımdan sürtüp kırcaksınızzz... :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…