ayy hoşbuldum...napıysnzz bakalım kızlarrr;keyifler ne alemdeeopuyorumnanaktan
eed cnm dooru hatrlıosun,kestirdim de başladm ben sinamekiye ve düzenli de kestiriyorum.hatta yine uçlar azcık çikinleşti ama beklicem biraz daha :asigim:
bilmiyorum valla zeytinyağı çok faydalı ama extra ne katıyor saçıma bilemiyorum besliyordur işte...ama ben şu sonuca vardım bu maskelerin işe yaramaı için önce saçın ölü kısımlarından kurtulmak gerekiyo galiba..:uhm::bbo:
o sonucu çıkardım ben çünkü kkontess de kestirmiş sanırım sonra başlamış ve düzenli olarak kırık aldırıyormuşş...onun da uzadı 7 cm kadar...
2. - 3. de azcık kıpraşma oldu kuşumkontes ilk ayda uzaman oldumu canm? kaçıncı yapıştan sonra oldu
kızlar dün arkadaşım aktarcıdan sinemeki almış aktarcıda arkadaşıma çok kullanma saçların tembelleşir demiş kafam karıştı ya ben bunu bağırsak için biliyordum acaba saçada aynı etkisi olur mu?
canım tabi ki de göz yanılgısından dolayı öyle gelebilir insana opuyorumnanaktankızlar sizde de giydiğiniz şeye göre saç uzunluğunuzun belli olup olmaması durumu değişkenlik gösteriyo mu????mesela boğazlı giyince ya da bol bişey giyince saçların uzunluğu belli olmuyo ama üzerine iyice oturan bişi giyince öyle daha bi iyi duruyo ve uzunluğunu gösteriyo...ben mi yanlış düşünce içindeyim anlayamadım ama zemuszemus
inşallah canımbende dün ikinciyi yaptm bakalım, kararlıyım 4e kadar sabretcem :) çok güzel uzamış saçların maşallah
benm saçımda şuan seninki gbi, ama hepsi aynı boyda olmadığı için uzunluğu belli olmuyor, gür de değil.
inşallah gürleşcek de:hulya:
ay canım ben de zorla kırıyorum onukızlar yine bemiksin şişesini kıramıyorum yaa!
mrv_1987 banada ole gelio cnm giydiğin şeye bağlı olarak saçın uzunluğu pek belli olmuo demekki benle aynı düşünce içinde olan varmış bende hep bunu düşünürdüm..
ay canım ben de zorla kırıyorum onu
dün rahat kırdım ama.
lavabonun iç kenarına dayadım şişeyi
üst kısmına da, hani havanda sarımsak filan döveriz ya,onun tokmağı ile bi vurdum
çat die kırılıverdi :kedi:
ilk defa bemix in tamamını karışım için kullandım
çünkü illa ki döküodum şişeyi kırarken kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?