- Konu Sahibi EU3
-
- #2.781
bunlara hiiiç gerek yok...bemixin o ince belli yerinin az üzeründe sarı bir nokta var bıçağı alıp orayı sürteceksiniz ama tam o hizada olucak başka yeri sürterseniiz olmuyoo...sürtündüğünü hissediyosunuz zaten camın ve ondan sonra az bi kuvvet uyguluyosunuz pıt diye kırılıveriyo....bu kadarcık tertemiz çıkıyo ondan sonra ne cam kırığı ne bişi....zaten hemşireler de öyle yapıyolar ya ellerinde ufak bi bıçakları var sürtüp kırıveriyolar...opuyorumnanaktan
yani sarı noktanın olduğu er değil haaa sarı noktanın hizasındaki o ince belli kısımdan sürtüp kırcaksınızzz... :)))
ben de havluyla tuttum tam ince yerinden kırıldı :)
şimdi yıkamaya gidiyorum bakalım..
bu hafta 2 buçuk saat tutabildim, malesef dışarı çıkmam gerek
Kızlarr tünaydınn bayadır giremiyorum sankii yaa
uzak kaldım biraz :kedi:
Bugün dışarı çıkmazsam 3. uygulamayı yapcam,eğer çıkmam gerekirse de yarın artıkdelikafadulden
sinamekiyi ne zaman yapcak olsamm heycanlanıyorum vallaahii
dün akşam saçımın resmini çektim yine paylaşcam kızlar...
daha sonraki günlerde tekrar tekrarr..ve aradaki farkı paylaşcam inşallah.
ama bana sanki biraz uzadı gibi geliyorrrfisfisfis
he bu arada albümüme sen de baksana tarçıncık :asigim:
saol cnm yerimsenibenbaktım tatlımm maşallah çok hoş rengi de hoş duruyor bence sıkılmamalısın yakışıyor sanaşimdi ben de ekliycem buraya bakalımm:sm_cool:
valla badem yağı kirpiğe sürülüyo ama sinameki ve bemiks i bilmiyorumkıslar bişe soracağım bilen varsa cevaplayabilirmi.bu yaptığımız karışımı kulak çöpüyle kipriğimizede uygulasak bişey olurmu
valla badem yağı kirpiğe sürülüyo ama sinameki ve bemiks i bilmiyorum
ama mantıken düşündüğünde o da saç gibi kıl kaydirigubbakcemile3
rc ederm tatlımcevabın için teşekkürler gözüme kaçırmadan deneyebilirsem deniycem bakalım
sadece ark listemdekiler görebiliyo canımkkontes resimlerini göremiyorum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?