Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim sen kaçıncı uygulamanı yaptın ben ilk paylaştığın resimleri hatırlıyorum hatta ıslakken çekip koydum demiştin en son resimlere baktım bence uzama var yani ben fark edebildimyerimseniben

Yarın 3. uygulamamı yapcam canımm
Bana da uzama var gibi geliyor
resmi doğru hatırlıosun canım yeni yıkamıştım çekmiştim resmi bulamıyorum bulsam karşılaştırma yapcam ama bana uzadı gibi geliyor:lepi:

evet yaza kadar uzar inşallah da hepsini bir boy kestiririm. bu kez kendi kuaförüme tabi. gerçekten de şikayet edebileceğimiz bir yer olmalı. aslında kuaförler odası var ama herhangi bir yaptırımları var mı bilmiyorum. bence yapılması gereken bu gibi şikayetlerle başvurulacak bir kurum oluşturmak ve belli bir sayıdan fazla şikayet alan kuaförün lisansını bir süreliğine durdurmak. çok zor bir şey değil. hem o zaman kuaförler biraz daha tedbirli davranmak zorunda kalırlar.

ben de yarın üçüncüyü yapacağım ama ilk ikiden sonra hiçbir gelişme yok. bence bu kuaförün eli lanetli. hayır zaten her zaman hızlı uzar saçım benim. o adamın kesmediği yerler gene uzuyor. sinamekisiz de. şimdi sinamekiyi kullanınca aradaki fark daha da artacak gibi. adamın kesmediği yerler daha da hızlı uzayacak kestiği yerler yerinde sayacak. off yaa. bu ne biçim iş.

yok canım okadarda deil bence memnuniyetsizliği sert bir dille uyarmalı yada istenmedik durumlarda o kuaföre bidaha gitmemeli daha temkinli davranmalıyız. saçı ciddi anlamda yakmak cilde zarar verici bi durumla karşılaşmak yada bir hastalığa sebebiyet vermek vs. bu gibi durumların dışında sadece saç kesiminden dolayı bu kadar ileri boyuta vardırmamak gerekir bence opuyorumnanaktan

sen tamemen takıntı yapmışsın bu durumu öyle şey olurmu yaww saç ya uzar yada uzamaz kaydirigubbakcemile3

sen tamemen takıntı yapmışsın bu durumu öyle şey olurmu yaww saç ya uzar yada uzamaz kaydirigubbakcemile3

gerçekten o adamın kestiği yerler uzamıyor bir tek. zaten bakınca ve dokununca da anlaşılıyor onun kestikleri başkasının saçı gibi. çevremdekiler de aynı fikirde. hadi desem ki oraya fön filan çektim ya da başka bir uygulama yaptım diğer taraflardan farklı olarak, öyle bir şey de yok. ben fön ya da düzleştirici vs. kullanmıyorum, ya da herhangi başka bir şekillendirici. saçımın uzun olan kısmı o zamandan beri üç parmak kadar uzadı. bu tepemdeki şemsiye sadece bir parmak.

bilemem şekerim garip ama gerçek gibi bişe oldu ozaman o adamın makasında bir sorun var ne diyeyim esrarengiz bir durum:jeyyar:

bugün 2 denememden sonra 1 haftada uzama görmesem de bi canlılık dolgunluk hissediyorum :)
çok sevdim ben bu kürü. uzatmasa da besliyor. bi de bana 2-3 kişi saçının uçlara doğru rengi açılmış diyip durdu bu hafta. annem ve sevgilim de dahil.

valla neden oldu bilmiyorum ama çok sevindim :))

hayırlı olsun kuşum zemuszemus
uygulamaya devam et,uzamayı da gözlemliycekssin :kedi:

Saçlarım hafta 1

Hemen yıkadıktan sonra çekmiştim. O yüzden pek bi havalılar...

Saçlarım hafta 2 AMA YAĞMURDA ISLANINCA KÖTÜ OLDULAR

görüldüğü üzere pek de farklı değil :) ama ben daha sağlıklı olduklarını hissediyorum. özellikle saç derimde.

kkontes sizin saç resimlerinizi görebilmem mümkün mü acaba?yani beni ekleyebilir msnz?çok merak ediyorum :kedi: ben ilk defa yaptım ama devam edicem )

neyse nasıl arkadaşlık teklif edildiğini öğrendim ben yolluyorum istek

evet saçlarında uzama konusunda pek bişey fark edemedimde ama kesinlikle daha sağlıklı ve canlı duruyor bende aynı benimde öyle eskiye nazaran daha parlak ve canlı duruyor:Saruboceq:

dove aynı zamanlarda başladık sanırım.
bende şu ana kadar 2 uygulama yaptım yarın 3. uygulamayı yapcam.
Ama sanki uzadıklarını farkediyorum omuzlarımı geçtiler çünkü.. hatta son halini de ekledim önceki sayfalarda.
Sağlık bakımından evet daha sağlıklılarr bir de istediğim uzunluğa ulaşsam benden keyiflisi yok:lepi:

evet saçlarında uzama konusunda pek bişey fark edemedimde ama kesinlikle daha sağlıklı ve canlı duruyor bende aynı benimde öyle eskiye nazaran daha parlak ve canlı duruyor:Saruboceq:
eed ben de kesinlikle katılıyorum buna
uçları filan dha ii görünüyorsositososito

sağlıklı görünüyorlar gerçekten,hacimliler maşallah
kısa saçta uzama daha çabuk oluyor ve gözlemlenleniyor bence
kısa sürede göğüs üstüne ulaşacağına eminm bn:1closedeyes:yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…