P
papattyya
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
- #2.841
oufff biz kardeş miyis :roflol:
seni kk kankam ilan ediorm sengözlerimebaksanab kkk :roflol::asigim:
canım benim sen kaçıncı uygulamanı yaptın ben ilk paylaştığın resimleri hatırlıyorum hatta ıslakken çekip koydum demiştin en son resimlere baktım bence uzama var yani ben fark edebildimyerimseniben
:roflol: kızma canım ama halimiz çok komik gerçekten de.sen de sinamekiyle uzatıp aynı boyda kestiricen benim gibi.şimdi düzeltsin diye başka kuaföre gitsen daha beter edip bırakacak.onu düşündüm sonra vazgeçtim.ya böyle kuaförleri şikayet edecek bir yer olmalı,bunlara kuaförlük yaptırmamak lazım.
evet yaza kadar uzar inşallah da hepsini bir boy kestiririm. bu kez kendi kuaförüme tabi. gerçekten de şikayet edebileceğimiz bir yer olmalı. aslında kuaförler odası var ama herhangi bir yaptırımları var mı bilmiyorum. bence yapılması gereken bu gibi şikayetlerle başvurulacak bir kurum oluşturmak ve belli bir sayıdan fazla şikayet alan kuaförün lisansını bir süreliğine durdurmak. çok zor bir şey değil. hem o zaman kuaförler biraz daha tedbirli davranmak zorunda kalırlar.
ben de yarın üçüncüyü yapacağım ama ilk ikiden sonra hiçbir gelişme yok. bence bu kuaförün eli lanetli. hayır zaten her zaman hızlı uzar saçım benim. o adamın kesmediği yerler gene uzuyor. sinamekisiz de. şimdi sinamekiyi kullanınca aradaki fark daha da artacak gibi. adamın kesmediği yerler daha da hızlı uzayacak kestiği yerler yerinde sayacak. off yaa. bu ne biçim iş.
sen tamemen takıntı yapmışsın bu durumu öyle şey olurmu yaww saç ya uzar yada uzamaz kaydirigubbakcemile3
gerçekten o adamın kestiği yerler uzamıyor bir tek. zaten bakınca ve dokununca da anlaşılıyor onun kestikleri başkasının saçı gibi. çevremdekiler de aynı fikirde. hadi desem ki oraya fön filan çektim ya da başka bir uygulama yaptım diğer taraflardan farklı olarak, öyle bir şey de yok. ben fön ya da düzleştirici vs. kullanmıyorum, ya da herhangi başka bir şekillendirici. saçımın uzun olan kısmı o zamandan beri üç parmak kadar uzadı. bu tepemdeki şemsiye sadece bir parmak.
neyse kızlar...çoooookk işim varr baş baaaaşş opuyorumnanaktan
sadece arkadaş listesinde olanlar görebiliyor canımkaydirigubbakcemile2canım ben saçlarının resmini göremedim bende yapmak istiorum ama önce bi resim görseem
bugün 2 denememden sonra 1 haftada uzama görmesem de bi canlılık dolgunluk hissediyorum :)
çok sevdim ben bu kürü. uzatmasa da besliyor. bi de bana 2-3 kişi saçının uçlara doğru rengi açılmış diyip durdu bu hafta. annem ve sevgilim de dahil.
valla neden oldu bilmiyorum ama çok sevindim :))
bugün 2 denememden sonra 1 haftada uzama görmesem de bi canlılık dolgunluk hissediyorum :)
çok sevdim ben bu kürü. uzatmasa da besliyor. bi de bana 2-3 kişi saçının uçlara doğru rengi açılmış diyip durdu bu hafta. annem ve sevgilim de dahil.
valla neden oldu bilmiyorum ama çok sevindim :))
ekliyim tabi cnmkkontes sizin saç resimlerinizi görebilmem mümkün mü acaba?yani beni ekleyebilir msnz?çok merak ediyorum :kedi: ben ilk defa yaptım ama devam edicem)
eed ben de kesinlikle katılıyorum bunaevet saçlarında uzama konusunda pek bişey fark edemedimde ama kesinlikle daha sağlıklı ve canlı duruyor bende aynı benimde öyle eskiye nazaran daha parlak ve canlı duruyor:Saruboceq:
dove aynı zamanlarda başladık sanırım.
bende şu ana kadar 2 uygulama yaptım yarın 3. uygulamayı yapcam.
Ama sanki uzadıklarını farkediyorum omuzlarımı geçtiler çünkü.. hatta son halini de ekledim önceki sayfalarda.
Sağlık bakımından evet daha sağlıklılarr bir de istediğim uzunluğa ulaşsam benden keyiflisi yok:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?