Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben de bir heves uğruna güzelim saçlarımı röfle yaptırdım ve yoluk yoluk cansız iğrenç olmuştu... :s kuaföre de gitmeye korktum çünkü şurama kadar şöyle kes diyosn adam bildiğini okuyo yaa bu nasıl iştir...sen ondan ekmek yiyosan madem müşterinin isteiğini yerine geitmek zorundasn...ama nasıl bi psikolojiyle hareket ediyorlar anlayamıyorum ki...

bu arada saçım çoook daha dalgalı ama tepeme toplandığından açıyorum biraz dalgalarını tarayarak kurutuyorum...ama inan dalgaları o kadar güzel ki şuan inşallah maskelerine düzenli devam et eski haline gelicektr..kafamda bi sürü yeni saçım çıktı uzadı ve dolgunlaşıyor...bkıma susamış resmen saçlarım..röfleden ve boyadan saç düzleştiricilerden artık nefret eder oldum...saçlarımızla böyle oynamasak bu hallere de düşmezdik ama napalım heves de ediyoruz. işte bayanız sonuçtayerimseniben

canını sıkma toparlar kendini onlar 3-4 ayda çok büyük değişim olur inşallah sen de faydasını görürsün cnımm...ayrıca teşekkür ederimmma.s.:kedi:

canım herkesde var sıkıntı ömür biter sıkıntı bitmez...herkesin dert tasa var da var...çok sıkma kendini canımm...allah sağlık versin...
:teselli:

iğrenç espri yapıyorum bazen ersin esprime değil iğrençliğine gülüyo hehe yere yatıyoruz sonra gülmekten ama içerik değil çok kötü oolduğundan dolayı yaniii...:roflol::roflol::icecream:

neyse kızlar...çoooookk işim varr baş baaaaşş opuyorumnanaktan

mervecim inşallah dediğin gibi olur.ben senin tarifi iki haftada bir uygulamayı düşünüyorum.daha doğrusu bir hafta yağ bakımı bir hafta senin bakımdan.ama saçımda bir saatten fazla tutamıyorum,işe yarar mı acaba öyle yaptığımda?

Ben de kuaför mağduruyum ((. Ben her zaman aynı kuaföre giderim. saç uzaması konusunda kuaförün eline inanırım. Benim kuaförüm kesince o saç kesinlikle hızlı uzar. Eğer denk gelmediyse ve başka bir kuaföre kestirdiysem de uzamaz. Bu kez perçem kestirmek istedim. Bilmediğim bir kuaföre gittim. Alt tarafı bir perçem dedim. Ne kadar kötü kesilebilir ki diye düşündüm. Adam saçımın tepesini komple kırptı yaa. Bu kadar korkunç bir görüntü olamaz. Ve onun kestiği yerler yoluk yoluk oldu ve uzamıyor. Böylece sanki kuaför eli konusunda kontrollü deney yapmış oldum. Alt taraflar uzarken bu adamın kestiği yerler uzamıyor. Alt taraflar pırıl pırıl bir tane kırık yok çok sağlıklı. Bu adamın kestiği yerler sanki başkasının saçı. Ne yaparsam düzelmiyor. Çok zor durumdayım yaa. Tam tepemde. O kuaförü bulup dövesim var. Ama kabahat biraz da bende ne diye gidip bilmediğim yere kestirdiysem. Salak kafam.

saç tembelliğini de ilk defa duyuyorum kaydirigubbakcemile3

valla benimki tembelliği bırakalı çok oldu uzuyor artık...

hem de normalin üzerinde uzuyoooo:icecream:

canım bende ilk defa duydum aktarcı öyle diyince şaşırdım neyse bakalım yapmaya devam çünkü uzama varrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

canım bende ilk defa duydum aktarcı öyle diyince şaşırdım neyse bakalım yapmaya devam çünkü uzama varrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile2

şekerim ben ikl kez duymadım gerçekten böyle tıpkı barsaklar gibi saç alıştımı artık istenilen reaksiyonuda veremiyor zamanla bu yüzdende ben ibrahm saraçoğlunun yalancısıym o demişti yapılan uygulamalarda mutlaka ara verilmeli sonra tekrar devam edilmeli diye bana mantıklı geldi ben sarımsaklı şampuan kullanıyorm ama bir ay kullanıp bir hafta ara veriyorum sinamekili tarfide 2 ay dolduktan sonra iki hafta kadar ara vermeyi düşünüyormyerimseniben

evt canım mantıklı o zaman ara ara kullanalım bi de alıştırmayalım zaten zor uzuyo küstürmeyelim saçlarımızıkafamçokkarıştı

geçmiş olsun canım,inan ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki.bir de benim perçemleri-ki ben ona perçem kes falan demedim-usturayla kesti,uçları tülerik duruyor,alttaki saçlarım zaten komedi gibi,hepsinin aynı boya geldiğini görmek kimbilir ne kadar süremi alır allah bilirfisfisfis

kontess maşallah sacların çok güzel saglıklı görünüyor
orjinal rengi de cok hoş bence..

saol bebeimm
inşallah siz de böyle olcaksınız ohh :Saruboceq::sm_cool:

benim haftaya 8. uygulamam olucak
ondan sonra bi ara vereyim madem :1shok:
zaten şehir dışına gitme planım vardı
süper denk gelir delikafadulden

katlı kesimden nefret ediyorum artık
annem senelerdir derdi hepsini aynı boyda kestir,katlı çok cansız duruyor diye ama dinlemezdim
en sonunda aklım başıma geldi de hepsini aynı boyda toparladım
asıl katlı kesimde saç kafaya yapışıyo bence
hatta başkalarında nasıldır bilmem ama bende katlı kesim varken tabak gibi yüzüm çıkıyo meydana
zaten yuvarlak yüzüm,iyice acayip duruyo akannehir

vallahi benim içimden geçenleri yazmışsınkaydirigubbakcemile5 bu salak kuaför kafana yapışır dedi katlı kesti asıl böyle yapıştı kafamalmaz: benim de hep annem ısrar etti katlı kestir diye -tatlicadiarzu-çok pişmanım çooook:gitme: ama çok azim geldi kızlar bu formülle hemen uzatıp sonra da aynı boyda kestiricem.ama aynı boyda tek seferde kestirmek istiyorum o yüzden bekliycem uzamaları için.:Saruboceq:keşke o gün başka kuaföre gidip kestirseydim,hazır uzundu da istediğim gibi olacaktı şimdiye.

katlı gene iyi. en azından bir kaç kat söz konusu. benim sadece iki kat var. bir normal saçım. bir de tepemdeki perçem niyetine kesilmiş şemsiye.

katlı gene iyi. en azından bir kaç kat söz konusu. benim sadece iki kat var. bir normal saçım. bir de tepemdeki perçem niyetine kesilmiş şemsiye.
:roflol: kızma canım ama halimiz çok komik gerçekten de.sen de sinamekiyle uzatıp aynı boyda kestiricen benim gibi.şimdi düzeltsin diye başka kuaföre gitsen daha beter edip bırakacak.onu düşündüm sonra vazgeçtim.ya böyle kuaförleri şikayet edecek bir yer olmalı,bunlara kuaförlük yaptırmamak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…