• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamlar kkontes bana şampuanla ilgili bir şey sormuş alıntı yapamadım ama cevabım şu: elseve'in neredeyse her çeşidini kullandım. kremli kremsiz hepsini.pek farketmiyor aslında. ama en uzun süre pembe olanını kullandım ayna ışıltısı kaşmir yumuşaklığı. şimdi saçım boyalı olduğu için boyalı saçlar için olanını aldım. onun kreminin kıvamı daha ymuşak. daha çok sevdim. hepsi güzel elevein şsampuanlarının. ama şampuanla beraber saç kremini de kullanmanızı tavsiye ederim.

yaaa bende görmek istiyorum resimleri:çok üzgünüm: ya bn 3 yıldır saçımı uzatmaya çalışıorum çabaladıkça kısalıo galiba:D valla bunu yeni duydum yarın hepsini alıp denicem..alaahım inşallah uzar...bide saç rengini açıo demişsiniz bn hint kınası yakmıştım koyu tuttu onu da açar mı ki:roflol: açsa güsel olur:dance:

açıyor demeyelım tatlım. bu benim saçımın kendınden kaynaklı bişiyi oldu sanırsam, kendım pek farketmedim ama arkadaşlarım falan dedi. bu konuda benden başka böyle diyen yok sanırım :))

saçımızn rengini açtı diyen arkadaşlar, ben daha önce yazmıştım benim saçım kızıl boyalı benim boyamı akıttı galiba diye. demek ki haklıymışım. kızıl boyam ilk bir kaç yıkamada çok akıyordu ama sonra azalıyordu akması. karışımı artık akması bayağı bir azaldığnda uyguladımve sanki ilk yıkamalardaki kadar aktı. ama başkasından böyle bir yorum okumayınca fazla düşmedim üstüne. ama şimdi saçımı çikolata brownie boyadım ve akmasını istemiyorum. dn gece üçüncüyü yapacaktım. dün de bugün de vaktim olmadı. şimdi siz sdaçımız açıldı deyince tereddüte düştüm. naapsam acaba yaa?? yarın gece yapsam mı yoksa artık bıraksam mı? zaten benim tepemdeki şemsiyenin uzayacağı da yok gibi.

Bu gece 4. uygulamamı yaptım:)
Ama ben yarım çay bardağı değilde yarım su bardağıyla yapıyorum.Sizler nasıl yapıyorsunuz kızlar?

selamlar kkontes bana şampuanla ilgili bir şey sormuş alıntı yapamadım ama cevabım şu: elseve'in neredeyse her çeşidini kullandım. kremli kremsiz hepsini.pek farketmiyor aslında. ama en uzun süre pembe olanını kullandım ayna ışıltısı kaşmir yumuşaklığı. şimdi saçım boyalı olduğu için boyalı saçlar için olanını aldım. onun kreminin kıvamı daha ymuşak. daha çok sevdim. hepsi güzel elevein şsampuanlarının. ama şampuanla beraber saç kremini de kullanmanızı tavsiye ederim.
hımmmCADIARZU
mersi canımm a.s.

günaydın ela. kıslar bugün 3. uygulamamı yapıorum şuan saçlarımda beklioruz bakalım her yaptığımda heyecanlanıorum uzama var birazcık ama 5.den sonra daha belirginleşiomuş çok heyecanlanıorum..kaydirigubbakcemile2

ben bukadara razıyım

bu kadının saçlar uzun aslında ama kadında afedersiniz öyle büyük göğüs bölgesi var ki yani saç aşağıya inemiyo bi türlü kısa gibi duruyoo...
kaydirigubbakcemile3

açıyor demeyelım tatlım. bu benim saçımın kendınden kaynaklı bişiyi oldu sanırsam, kendım pek farketmedim ama arkadaşlarım falan dedi. bu konuda benden başka böyle diyen yok sanırım :))

ben de diyorum açıyor diye. daha doğrusu boyayı akıtıyor.

sinameki mi hah bir bu eksikti bu da eklendi tam oldufaydalarında harici kullanımından hiçbiryerde bahsedilmiyiyor bu galiba arkadaşımızın keşfi !!!

sinameki mi hah bir bu eksikti bu da eklendi tam oldufaydalarında harici kullanımından hiçbiryerde bahsedilmiyiyor bu galiba arkadaşımızın keşfi !!!

TARİF KUAFÖR "JAPONGÜLÜ" ARKADAŞIMIZINDIR HEP BAHSETTİĞİM GİBİ....BEN SADECE UYGULADIM VE YAZDIM....
:1closedeyes:

kızlar ben de aldım biraz önce bepanteni.yalnız eczanedeki bayan dedi ki biz bu üçünü öneriyoruz saç için dedi ben de kullandım dedi.bu üçü dediği bepanthen c vitaminli olanı artı bepanthenin içinde başka bişeyler olanı artı evigen.ben de evigen hariç diğer ikisini aldım.kız dedi ki gerçekten çok işe yarıyor dedi.onun verdiği tarif biraz farklı ama.bu üçünü karıştırıyormuş badem yağı da katıyormuş.ısıtma falan yok.bu şekilde saça sürüp bir saat bekletiyormş.bende bir saatten fazla olsa 6-7 saat bekletilse bi zararı olur mu dedim.hayır olmaz vitamin sonuçta dedi.bi de bunlar kokar mı dedim.hayr bemix kokar bu kokmaz dedi.ha bir de son olarak o kız haftada 3 kez yapmış ve çok çok çok çok faydasını görmüş.çok heyecanlndım kızlar mazur görün:):) sizce aldığım bu iki vitaminin ampullerini karıştırayım mı yoksa birini kullanim bittikten sonra diğerine mi geçim.mervecim kontescim cevaplarınızı bekliyorummmm:)

ve bütün arkadaşlardan öneri bekliyorm.önemli olan hızlı hızlı uzaması değil mizemuszemus :enbuyukkk:

canım aldığın bepantene ile bemiks sanırım.her ikisi de b vitamini.evigen de e vitaminidir.e vitamini de b vitamini de saçlar için yararlıdır.bence iki tane b vitamini almak yerine bir evigen bir bemiks veya bepanten şeklinde tercih etseydin daha iyi olurdu.ben haftanın bir günü yağ karışımı yapıyorum.zeytinyağı sarmısak badem yağı vs.karıştırıp içine bir evigen bir bepantene kırıyorum.ikinci uygulayışım ve dökülmem durdu diyebilirim.

saçımızn rengini açtı diyen arkadaşlar, ben daha önce yazmıştım benim saçım kızıl boyalı benim boyamı akıttı galiba diye. demek ki haklıymışım. kızıl boyam ilk bir kaç yıkamada çok akıyordu ama sonra azalıyordu akması. karışımı artık akması bayağı bir azaldığnda uyguladımve sanki ilk yıkamalardaki kadar aktı. ama başkasından böyle bir yorum okumayınca fazla düşmedim üstüne. ama şimdi saçımı çikolata brownie boyadım ve akmasını istemiyorum. dn gece üçüncüyü yapacaktım. dün de bugün de vaktim olmadı. şimdi siz sdaçımız açıldı deyince tereddüte düştüm. naapsam acaba yaa?? yarın gece yapsam mı yoksa artık bıraksam mı? zaten benim tepemdeki şemsiyenin uzayacağı da yok gibi.

canım ben de aynı tereddüte düştüm.saçımdaki sarıları kapatabilmek için üç kez koyu kahveye boyattım,artık saçımı boyamak istemiyorum.koyu boya da yaktı saçımı iyice çünkü.hatta renk koyu dursun diye haftanın bir günü uyguladığım yağ bakımıma ceviz yağı koyuyorum.koyu saçları iyice koyulturmuş ceviz yağı diye.e şimdi bir yandan da rengi açılırsa böyle ne yapayım bilemedimfisfisfis tam da heveslenmiştim uzuyacaklar diye.hevesim kursağımda kaldı yaamafoldumben

kızlar ben de aldım biraz önce bepanteni.yalnız eczanedeki bayan dedi ki biz bu üçünü öneriyoruz saç için dedi ben de kullandım dedi.bu üçü dediği bepanthen c vitaminli olanı artı bepanthenin içinde başka bişeyler olanı artı evigen.ben de evigen hariç diğer ikisini aldım.kız dedi ki gerçekten çok işe yarıyor dedi.onun verdiği tarif biraz farklı ama.bu üçünü karıştırıyormuş badem yağı da katıyormuş.ısıtma falan yok.bu şekilde saça sürüp bir saat bekletiyormş.bende bir saatten fazla olsa 6-7 saat bekletilse bi zararı olur mu dedim.hayır olmaz vitamin sonuçta dedi.bi de bunlar kokar mı dedim.hayr bemix kokar bu kokmaz dedi.ha bir de son olarak o kız haftada 3 kez yapmış ve çok çok çok çok faydasını görmüş.çok heyecanlndım kızlar mazur görün:):) sizce aldığım bu iki vitaminin ampullerini karıştırayım mı yoksa birini kullanim bittikten sonra diğerine mi geçim.mervecim kontescim cevaplarınızı bekliyorummmm:)

canım sen bilirsin kızın saçları nasıldı??uzun ve güzel miydi???tatlım demek ki vitaminlerin bi zararı yok haftada 3 kez ay çok güzelmiş yaaa...kaydirigubbakcemile2

sinameki de bitki sonuçta ben de tarifi haftada 2 kez mi yapsam napsam kii...ama hangisini yapmak istiyosan öyle yap canım...sorsaydın kıza sen uzatmak için mi yaptın ne kadar zamanda ne kadar uzadı saçın diye canım....haftada 3 kere aslında ben de tarifi 2 ye çıkarmak istiyorum da zararı olmaz diyemiyorum tam olarak ama bi yandan da sonuçta bitki ve vitamin diyorum yani....tatlım o da iyiymiş...kendi saçları da güzelse kızın onun dediğini de yapabilirsin..demek ki yapmış ve sonuç almış demektir bi de ben görseyidm şu kızı ne kadar uzamış saçları nasıl olmuş merak ettim valla
:sm_cool:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X