- Konu Sahibi EU3
- #3.161
uzaması nasıl canım???
canım uzaması da gayet iyi ama ölçmedim ama uzadığı fark edilebiliyo gürleşmesine daha etkili oldu benim saçlarımdahihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzaması nasıl canım???
yaaa bende görmek istiyorum resimleri:çok üzgünüm: ya bn 3 yıldır saçımı uzatmaya çalışıorum çabaladıkça kısalıo galibavalla bunu yeni duydum yarın hepsini alıp denicem..alaahım inşallah uzar...bide saç rengini açıo demişsiniz bn hint kınası yakmıştım koyu tuttu onu da açar mı ki:roflol: açsa güsel olur:dance:
hımmmCADIARZUselamlar kkontes bana şampuanla ilgili bir şey sormuş alıntı yapamadım ama cevabım şu: elseve'in neredeyse her çeşidini kullandım. kremli kremsiz hepsini.pek farketmiyor aslında. ama en uzun süre pembe olanını kullandım ayna ışıltısı kaşmir yumuşaklığı. şimdi saçım boyalı olduğu için boyalı saçlar için olanını aldım. onun kreminin kıvamı daha ymuşak. daha çok sevdim. hepsi güzel elevein şsampuanlarının. ama şampuanla beraber saç kremini de kullanmanızı tavsiye ederim.
bakımla çoğalırlar da kuzucukben de böyle isterdim ama saçlarım çok az iştesüpürge gibi olur benımkıler....
canım uzaması da gayet iyi ama ölçmedim ama uzadığı fark edilebiliyo gürleşmesine daha etkili oldu benim saçlarımdahihoyyyt
ben bukadara razıyım
hımmmCADIARZU
mersi canımm a.s.
açıyor demeyelım tatlım. bu benim saçımın kendınden kaynaklı bişiyi oldu sanırsam, kendım pek farketmedim ama arkadaşlarım falan dedi. bu konuda benden başka böyle diyen yok sanırım :))
sinameki mi hah bir bu eksikti bu da eklendi tam oldufaydalarında harici kullanımından hiçbiryerde bahsedilmiyiyor bu galiba arkadaşımızın keşfi !!!
saçımızn rengini açtı diyen arkadaşlar, ben daha önce yazmıştım benim saçım kızıl boyalı benim boyamı akıttı galiba diye. demek ki haklıymışım. kızıl boyam ilk bir kaç yıkamada çok akıyordu ama sonra azalıyordu akması. karışımı artık akması bayağı bir azaldığnda uyguladımve sanki ilk yıkamalardaki kadar aktı. ama başkasından böyle bir yorum okumayınca fazla düşmedim üstüne. ama şimdi saçımı çikolata brownie boyadım ve akmasını istemiyorum. dn gece üçüncüyü yapacaktım. dün de bugün de vaktim olmadı. şimdi siz sdaçımız açıldı deyince tereddüte düştüm. naapsam acaba yaa?? yarın gece yapsam mı yoksa artık bıraksam mı? zaten benim tepemdeki şemsiyenin uzayacağı da yok gibi.
kızlar ben de aldım biraz önce bepanteni.yalnız eczanedeki bayan dedi ki biz bu üçünü öneriyoruz saç için dedi ben de kullandım dedi.bu üçü dediği bepanthen c vitaminli olanı artı bepanthenin içinde başka bişeyler olanı artı evigen.ben de evigen hariç diğer ikisini aldım.kız dedi ki gerçekten çok işe yarıyor dedi.onun verdiği tarif biraz farklı ama.bu üçünü karıştırıyormuş badem yağı da katıyormuş.ısıtma falan yok.bu şekilde saça sürüp bir saat bekletiyormş.bende bir saatten fazla olsa 6-7 saat bekletilse bi zararı olur mu dedim.hayır olmaz vitamin sonuçta dedi.bi de bunlar kokar mı dedim.hayr bemix kokar bu kokmaz dedi.ha bir de son olarak o kız haftada 3 kez yapmış ve çok çok çok çok faydasını görmüş.çok heyecanlndım kızlar mazur görün:):) sizce aldığım bu iki vitaminin ampullerini karıştırayım mı yoksa birini kullanim bittikten sonra diğerine mi geçim.mervecim kontescim cevaplarınızı bekliyorummmm:)