- Konu Sahibi EU3
-
- #3.421
teşekkür ederim canımmm
hadi bakalım sıra sende hihoyyyt
ayh kızlar benim kaşlarla ilgili tavsiyeye ihtiyacım var ama uygun topic bulamadım
var mı bildiğiniz bi yer :uhm:
saol cnm bi bakayım nasılmş opuyorumnanaktan fiyatı nedir?
Canım ben kampanyadan almıştım ne kadardı hatırlamıyorum 9 lira falanmıydı acaba,avonun sitesinde katoloğuna bir bak istersen küçük cam şişe yeşil kapaklı advance yazıo üstünde
ayh ben kullandım ondanCanım ben kampanyadan almıştım ne kadardı hatırlamıyorum 9 lira falanmıydı acaba,avonun sitesinde katoloğuna bir bak istersen küçük cam şişe yeşil kapaklı advance yazıo üstünde
ben de denk gelmedim hiç canım
niye ki?
3.denememi yaptım 7.deneme sonunda aradaki fark için resim koycam şu an uzamış mı bilmiyorum hiç ölçmüyorum çünkü 7.uygulama sonu artık bakalım..
Ay ne güzel sabırlısın canım. Ben ilk uygulamadan itibaren diplerimi kontrol ediyordum:roflol:
ya ben kaşlarımı almıyorum
zaten ince.ama acep bi değişiklik gerekiyor mu diye fikrinizi alıcaktım.du albüme foto ekliyim de ordan bakın tmm mı :kedi:
Ay ne güzel sabırlısın canım. Ben ilk uygulamadan itibaren diplerimi kontrol ediyordum:roflol:[/Q
evet canım sabırlıyım birde asıl derdim uzamsından ziyade gürleştirmek ama uzamasını da röflelerden kurtulmak iç.in istiyorum bakalım sarımsaklı şampuanla ikisi 1 ay sonra nasıl etki edecek sabırla bekliycem....
evet canım sabırlıyım birde asıl derdim uzamsından ziyade gürleştirmek ama uzamasını da röflelerden kurtulmak iç.in istiyorum bakalım sarımsaklı şampuanla ikisi 1 ay sonra nasıl etki edecek sabırla bekliycem....
ya ben kaşlarımı almıyorum
zaten ince.ama acep bi değişiklik gerekiyor mu diye fikrinizi alıcaktım.du albüme foto ekliyim de ordan bakın tmm mı :kedi:
Umarım iyi etki eder canımkaydirigubbakcemile5
yok hayatım hiç almadımcanım kaşların alınmış gibi zatennnn
almadın mı hiç?:uhm:
kötü olursa diye korkuyorum çünkü zaten ince,alttaki dağınıkları aldırsam daha da incelicek.hmm bilmem ki canım şekil falan verdirsen dicem ama kötü durmuyorlar ki gayet şekilli zaten
kötü olursa diye korkuyorum çünkü zaten ince,alttaki dağınıkları aldırsam daha da incelicek.
çok ince de sevmiyorum ben , itici geliyo.böyle de daınık gbi. bilemedim :sinifsinif:
hmmm CADIARZU peki cnm mercieee opuyorumnanaktanBence böyle çok iyi canım. Ben de sevmiyorum ince kaş. Hem seninki öyle dağınık da durmuyor ki. Bence aldırıp bozma hiç şekliniboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?