Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol cnm bi bakayım nasılmş opuyorumnanaktan fiyatı nedir?

Canım ben kampanyadan almıştım ne kadardı hatırlamıyorum 9 lira falanmıydı acaba,avonun sitesinde katoloğuna bir bak istersen küçük cam şişe yeşil kapaklı advance yazıo üstünde

3.denememi yaptım 7.deneme sonunda aradaki fark için resim koycam şu an uzamış mı bilmiyorum hiç ölçmüyorum çünkü 7.uygulama sonu artık bakalım..

Canım ben kampanyadan almıştım ne kadardı hatırlamıyorum 9 lira falanmıydı acaba,avonun sitesinde katoloğuna bir bak istersen küçük cam şişe yeşil kapaklı advance yazıo üstünde

o seri çok güzel canım gerçekten
ben de boyalı saçlar için olan saç maskesini kullanıyorum ara ara
Advance Teckniques yazıyor benimkinde pembe kapaklı.
Çok memnunum.
senin bahsettiğin cam şişeden de arkadaşım almıştı

ayh ben kullandım ondan
yağlı bi şe di mi
süper kokuyoo ohaoldumsmile

3.denememi yaptım 7.deneme sonunda aradaki fark için resim koycam şu an uzamış mı bilmiyorum hiç ölçmüyorum çünkü 7.uygulama sonu artık bakalım..

Ay ne güzel sabırlısın canım. Ben ilk uygulamadan itibaren diplerimi kontrol ediyordum:roflol:

Umarım iyi etki eder canımkaydirigubbakcemile5

hmm bilmem ki canım şekil falan verdirsen dicem ama kötü durmuyorlar ki gayet şekilli zaten
kötü olursa diye korkuyorum çünkü zaten ince,alttaki dağınıkları aldırsam daha da incelicek.
çok ince de sevmiyorum ben , itici geliyo.böyle de daınık gbi. bilemedim :sinifsinif:

Bence böyle çok iyi canım. Ben de sevmiyorum ince kaş. Hem seninki öyle dağınık da durmuyor ki. Bence aldırıp bozma hiç şekliniboshayallersmile

kötü olursa diye korkuyorum çünkü zaten ince,alttaki dağınıkları aldırsam daha da incelicek.
çok ince de sevmiyorum ben , itici geliyo.böyle de daınık gbi. bilemedim :sinifsinif:

evet canım ince duruyorlar zaten ama alttaki dağınık yerlerini toplaman daha da inceltmez sanırım.Sonuçta kendi şekline dokunmucaksın ki alttaki kısımları topluycaksın
benim de kalın değiller, ama senin gibi dağınık. kendim düzeltiyorum sadece dağınık olanları topluyorum başka bişeye dokunmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…