Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayh bu ara ölçmüyorum artık
çünkü durdu uzaması
hep aynı yerde çıkıyolar ölçtüğümde
moralim bozuluyor mafoldumben
ördüm ööle,ilgilenmiyorum huh:dilcikar:

ayyy keşke ben de senin gibi sonuç alsam da uzaması dursaa razıyımm bilmiyorumkismile
hesapladım Nisan'a kadar 10 cm e ihtiyacım vaarrrrrr :Saruboceq:

ayyy keşke ben de senin gibi sonuç alsam da uzaması dursaa razıyımm bilmiyorumkismile
hesapladım Nisan'a kadar 10 cm e ihtiyacım vaarrrrrr :Saruboceq:
benim de 10 cm ihtiyacım var bilmiyorumkismile
ama temmuzda gidicem yazlığa, o yüzden temmuza kadar yolu var opuyorumnanaktan

Bu arada az önce ölçtüm, 1,5 cm'lik bir uzama var.. Ne zaman hızlanır acebaaaa :sinifsinif:
Çok sabırsızlanıyorumm eyvahedigeldismile

bana 50 cn gerek akannehir ölme eşiğim ölme.....:çok üzgünüm:

İşte 4 ayda bu kadar uzasınlar yeterr bana boshayallersmile

:Saruboceq:

Şeyy yaa benim saçım bundan biraz daha uzun ama ben belimi de geçsin istiyorum olmuyor uzamıyor. :1no2: Belime kadar gelmişti ama kestirdim uçlarından. Ne zaman uzucak yaa.

Şeyy yaa benim saçım bundan biraz daha uzun ama ben belimi de geçsin istiyorum olmuyor uzamıyor. :1no2: Belime kadar gelmişti ama kestirdim uçlarından. Ne zaman uzucak yaa.

saçının kıymetini bil ve şükret o zaman canım boshayallersmile
ama uzar merak etme..
uyguluyo musun sinamekiyi?

herkese selamlaropuyorumnanaktan
herkes nasıl görüşmeyeli? keyifler nasıl? nerdeyse bir haftadır hiç uğrayamadım buralara,yoğunluktan:hulya:
ben de birazdan 4. uygulamamı yapıcam

her zaman söylüyorum tek derdiniz uzatmak olsun ,ya saçlarınız dökülseydi ne kadar kötü bir durum ben bu durumu 2 yıldır çektim ve azaldı şükür ama benim yerimde biri olsa feryat figan eder saçlarım çok dökülüyor diye ...her zaman şunu bilicez hayatta beterin beteri var ...şükredelim hep...

herkese selamlaropuyorumnanaktan
herkes nasıl görüşmeyeli? keyifler nasıl? nerdeyse bir haftadır hiç uğrayamadım buralara,yoğunluktan:hulya:
ben de birazdan 4. uygulamamı yapıcam

hoşgeldin tatlım ben dün 3.uygulamamı yaptım ,sarımsaklı şampuanda bir yandan hart hurt kaşındıra kaşındıra gidiyoz bakalım inş güpgür saçlarımıza kavuşuruz bir an evvel:Saruboceq:

aynen canım olaylara bu açıdan bakmak şükrettiriyor insanı...
dediğin gibi beterin beteri var ama uzasalar süper olcak hanibayanssulusmile

kızlar ben bir kere yaptım.normalde saçımın ucundan tutup çektiğimde birsürü saç gelirdi çok dökülürdü ama o sona erdizemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…