Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evigen kullanan yok canım
bemix kullanıyoruz hepimiz
ama eğer kokusundan rahatsız olursan bepanten olabilir
ama evigen'i ele derim yerimseniben

evigeni neden eledik e vitamini olduğu için mi anlamadım

evigen zararlımı yoksa ben şampuanıma kattım bilmiyorumkismile[/QUOTE]

yok canım evigen zararlı değil sanırım e vitamini olduğu için öyle dedi arkadaş sonuçta oda bir vitamin

canım ben 3-4 uygulamada az az sonuç almaya başladım
gözle görülür fark ise 5-6 uygulamada oldu yanılmıyosambilmiyorumkismile

canım sen ne zamandır yapıyorsun ve ne kadar uzadı göz kararıyla

yawrular,
evigen zararlı kullanmayın ws ws manasında demedim
(resmen küçük çaplı bi kaos olmuş burda kaydirigubbakcemile3)
bu forumda, bu formülü kullanıp saç uzatan bi sürü insan var ve hiç biri evigen kullanmıyor
bu karışımda kullandığımız tek vitamin 'bemiks'
evigen kullanıp,şu kadar uzattım diyen insana rastlamadım.
sonra vay benim saçım neden uzamıyor,bilmem kaç haftadır kullanıyorum tık yok demeyin diye evigen'i eleyin dedim.
kendisine bi garezim yoktur.
ben 1buçuk ayda 7 cm uzattım saçımı a.s.

Son düzenleme:

anladımmmm kaydirigubbakcemile5

turplu su, sarımsaklı şampuan, yılan yağı vs derken 1 aydır ancak 1 cm uzadı. hatta dün gece rüya gördüm saçlarımı tutup çekince upuzun oluyordu ama sonra birden kopuyorduakannehir sanırım saçlarımla yedim kafayı sonunda. Bugün de bu tarifi denicem haftada bir bunu yapıcam uzasın artıkk yaaakafamçokkarıştı

kızlar acil cevap bemix yoktu bepanthene aldırdım onu kullanayım mı yoksa bemix mi bulayım illa bide sinamekiyi aktarlardan mı bulucam

hepsini aynı dönemde kullanırsan rüyan gerçek olabilir
bence bi tanesinde karar kıl ve onu uygula
sarımsaklı şampuan + sinamekili karışım birlikte kullanılınca olumsuz etkisi olmuyor ama
diğerlerini bilemiycem

QUOTE=kkontess;10955525]hepsini aynı dönemde kullanırsan rüyan gerçek olabilir
bence bi tanesinde karar kıl ve onu uygula
sarımsaklı şampuan + sinamekili karışım birlikte kullanılınca olumsuz etkisi olmuyor ama
diğerlerini bilemiycem[/QUOTE]

aman allahım :Saruboceq: saol canım ya bugünden itibaren de sinameki ve sarımsaklı şampuana devam etcem turba ara. denedik gördük turp fayda etmedi umarım sinameki yarar

Evet çok çok fazla değil daha önce demiştim zaten benim hoşuma gitti bu değişiklik. yabancı sitelerde gördüm sinameki kına gibi doğal saç boyamada kullanılıyormuş İngilizce adı "senna".
ya dün saçımı yıkadım kuruttum.. sanki saç rengimde bi koyulma oluyor gibi of ya kafamçokkarıştı acaba bu söylenenlerden sonra ben mi çok üstüne düşüyorum dedim ama annem de farketti bugün...Sanırım biraz boyayıcı etkisi de var sinamekinin
koyu saçlılarda rengini açıyor ama benim saç rengim açık sarı olduğundan koyulttu biraz... pfffffmafoldumben
oo süper sonuç ki buu aklinialirimsmile maşallahhh tütütütütü

teşekkür ederim bebekim maşallah diyelim ama saç rengimi napcaz koyulttu sanki biraz :tomato:

canım ben 3-4 uygulamada az az sonuç almaya başladım
gözle görülür fark ise 5-6 uygulamada oldu yanılmıyosambilmiyorumkismile

tamam canım çok saol bide bunu nasıl yapıosunz yaniii sürerken sankii hep bana yetmio heryerine gelmioo gibime gelioo siznde öle mii???kaç dk bekletiosunzz??

bebeim istediğin boya gelene kdr idare ediver sen de
sonra kürü bırakırsın saçını da boyarsın oh miszemuszemus

tamam canım çok saol bide bunu nasıl yapıosunz yaniii sürerken sankii hep bana yetmio heryerine gelmioo gibime gelioo siznde öle mii???kaç dk bekletiosunzz??
spreyli şişeye koyup diplerine fıslatıyorum canım
zaten sadece diplere sürülüyor
'her yer' den kastın tüm saç değildir umarım opuyorumnanaktan
10-12 saat bekletiyorum canım

spreyli şişeye koyup diplerine fıslatıyorum canım
zaten sadece diplere sürülüyor
'her yer' den kastın tüm saç değildir umarım opuyorumnanaktan
10-12 saat bekletiyorum canım

10-12 saat mı...bende yarın erkenden dıları çıkcam işim var bütün gün kara kara düşünüyordum akşamdan yapsam iii olmaz mı çok tutmak diye ama sende geceden yapıyorsun yanılmıyorsam 12 saat tuttuğuna da göre..
11 gibi sürsem sabah 8 de yıkasam yan etki yapmasın birde daha çok dökme gibi ne dersin tatlım ya fikir istiyorum...

eed hayatım gece sürüp sabah yıkıyorum
olumsuz bi etkisini görmedim
saçım banyo + tarama sırasında toplam 7-8 tel ya dökülüo ya dökülmüo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…