bu arada iyi haberlerle papatyacım, herkes gönlündeki saçlarına kavuşsun inş, ama önce sağlıkk...
senin bayağı olmuş başlayalı ama söylediklerin mantıklı bende zaten sinemakiyi bu ay sonuna kadar yapıp ara vercektim şampuanada öyle devam ederim yerimseniben
diadermine purity nin nemlendiricisi var bende,yağlı ciltler için özel.
o olur herhalde di miboshayallersmile
mrv_1987 sen bu förmülü bayadan uyguluyorsun sanirim saclari gürlestiriyormu yani yeni sac cikiyormu canim ????
hoşbulduk cnm
valla bu gece yatana kadar bekletcem..11-12-1 falan yıkarım bayanssulusmile
bu 4. uygulamam benim
memnunum şu ana kadar yanlış hesaplamadıysam yaklaşık 2 cm gibi bir uzama var.. ve de hiç olmadığı kadar sağlıklı görünüyor.
bugün 5.yi haftayada sonuncuyu yapıyorum neden uzamıyor yaaamafoldumben
Arkadaslar su sarimsakli sampuan olayina pek yapma niyetim yoktum ama simdi herkesin memnun oldugunu görünce deniyeyim bari arkadaslar 200ml sampuanima kac dis sarimsak rendeleyim bunun beklemesi gerekiyormu kullanmak icin :uhm: kullanan arkadaslar bir yardimci olabilirmisiniz
3-4 tane eklemeni öneririmArkadaslar su sarimsakli sampuan olayina pek yapma niyetim yoktum ama simdi herkesin memnun oldugunu görünce deniyeyim bari arkadaslar 200ml sampuanima kac dis sarimsak rendeleyim bunun beklemesi gerekiyormu kullanmak icin :uhm: kullanan arkadaslar bir yardimci olabilirmisiniz
eed ben de papattyya gbi çok memnunum opuyorumnanaktan bu arada hg kkk kaydirigubbakcemile3canım merhaba ben sarımsaklı şampuanı 2 aydır kullanıyorum ve çoook memnunum saçlarım gürleşmeye başladılar kesinlikle tavsiye ederim ben 400ml 6 diş falan koyuyorum sende 3 yada 4 diş koyabilirisin dişin büyüklüğüne göre deişiryerimseniben
eed ben de papattyya gbi çok memnunum opuyorumnanaktan bu arada hg kkk kaydirigubbakcemile3
canım merhaba ben sarımsaklı şampuanı 2 aydır kullanıyorum ve çoook memnunum saçlarım gürleşmeye başladılar kesinlikle tavsiye ederim ben 400ml 6 diş falan koyuyorum sende 3 yada 4 diş koyabilirisin dişin büyüklüğüne göre deişiryerimseniben
3-4 tane eklemeni öneririm
2-3 gün bekletiyorum ben opuyorumnanaktan
cvp icin cok tessekür canim opuyorumnanaktan gürlesme demissin yeni saclar cikiyor yani sırnaşık şey adina cok sevindim canim :teytey:
merhaba kızlar başlığınız çok yararlı paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler...aslında ne zamandır kadınlar kulübüne girmiyordum..ta ki bugün saçımın yani kahkül tarafında önemli bir seyrelme olduğunu farkettim ve bir anda paniğe kapıldım...
aklıma bu site geldi belki bir bilgi alabilirim diye hemen giriş yaptım...ve bu başlığı görünce içime bir umut ışı doğdu...ben bu seyrelmeyi farkedince bir anda bayanlardaki kellik durumları aklıma geldi ve çok korktum...
çoğu kişi şampuanın içine sarımsak rendelemekten bahsetmiş bu gerçekten işe yarıyormu?...benim yazdan kalma bir şampuanım var yarısına kadar dolu dove un therapy şampuanı ..sizce onun için kaç diş sarımsak rendelemem lazım?..ve ne kadar bekletmeliyim?...bir de bu sinemaki tarifini uygulayanlarda başarılı sonuç alan varmı? tüm sayfaları okuyamadım...10 cm değilde 4-5 cm uzasa razıyım...
ben bu siteden gerçekten çok faydalandım..bir kaç yıl önce spor cd si ile zayıflamayla ilgili topiklerden vücudumu biçime sokmuştum...
inşallah bu saçımada bir çare bulabilirim....saçlarımın ön kısmında kellik olsun istemiyorum senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?