Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada iyi haberlerle papatyacım, herkes gönlündeki saçlarına kavuşsun inş, ama önce sağlıkk...

bu arada iyi haberlerle papatyacım, herkes gönlündeki saçlarına kavuşsun inş, ama önce sağlıkk...

inşallah şekerim yaa.. seninde saçların çok güzel duruyor saçlardaki matlık gitti deilmi yani benim öyle oldu daha canlı parlak duruyor röflelerim bile ki dipteki saç rengim dahada parladı hani bazı arkadaşlar diyoya saç rengim sanki acıldı diye bana öyle geliyor ama sanki saç kendine geliyor parlıyor canlanıyor filan ondan renk acılmış gibi gözüküyor bence sanırım senin saçlarda daha parlak duruyor artıkkaydirigubbakcemile5

senin bayağı olmuş başlayalı ama söylediklerin mantıklı bende zaten sinemakiyi bu ay sonuna kadar yapıp ara vercektim şampuanada öyle devam ederim yerimseniben

kesinlikle öyle yap daha etkili merve de dediya sanki arada uzaması duruyor gibi geliyor diye işte bence saçı dinlendirmediği için saç tembelleşmeye başlıyor aynı etkiyi göstermemeye başlıyor gerçi sanırım mervenin sanırım böyle bir şikayeti yok artık ama olsun yinede ara vermek lazım diye düşünüyorum:kedi:

evet papatyacım saçlarımda açılma oldu kumrallarımda hafiften ama çok belli değil.
katır kuturluk yok gibi şimdilik ama bakalım zamanla tatlış gerçi uzasa kendi parlak saçlarım gelceği için sertlik problemimde olmucak ama şu röflelerden bir an evvel kurtulma istiyorum mayısa kadar uzasın gitcem hemen omuzlarda küt kestircemzemuszemus

mrv_1987 sen bu förmülü bayadan uyguluyorsun sanirim saclari gürlestiriyormu yani yeni sac cikiyormu canim ????

kesinlikle canım..yeni yeni ufak saçlarım var tepemde alnımda çıkmaya başladılarr:1shok:

maşallah canımmm

Arkadaslar su sarimsakli sampuan olayina pek yapma niyetim yoktum ama simdi herkesin memnun oldugunu görünce deniyeyim bari arkadaslar 200ml sampuanima kac dis sarimsak rendeleyim bunun beklemesi gerekiyormu kullanmak icin :uhm: kullanan arkadaslar bir yardimci olabilirmisiniz

canım merhaba ben sarımsaklı şampuanı 2 aydır kullanıyorum ve çoook memnunum saçlarım gürleşmeye başladılar kesinlikle tavsiye ederim ben 400ml 6 diş falan koyuyorum sende 3 yada 4 diş koyabilirisin dişin büyüklüğüne göre deişiryerimseniben

3-4 tane eklemeni öneririm
2-3 gün bekletiyorum ben opuyorumnanaktan

eed ben de papattyya gbi çok memnunum opuyorumnanaktan bu arada hg kkk kaydirigubbakcemile3

cvp icin cok tessekür canim opuyorumnanaktan gürlesme demissin yeni saclar cikiyor yani sırnaşık şey adina cok sevindim canim :teytey:

3-4 tane eklemeni öneririm
2-3 gün bekletiyorum ben opuyorumnanaktan

kkontecsim seni cok sevdim canim her soruma hizir gibi yetisiyorsun usanmadan cevabliyon cok saol tatlim :1hugpuyorumnanaktan kokmuyor degilmi canim sırnaşık şey anneme sampuana sarimsak rendeligcemi desem aklini sasirdin sen felan digcek kesin sırnaşık şey

cvp icin cok tessekür canim opuyorumnanaktan gürlesme demissin yeni saclar cikiyor yani sırnaşık şey adina cok sevindim canim :teytey:

rica ederim canım ne demek yardımmcı olabildiysem ne mutlu bana koku olayı şöyle kendi adıma konuşayım kuruyana kadar kuruduktan sonra koku olmuyor bende son zamanlarda sonuncu yıkamayı normal şampuanla yıkmaya başladım şimdi hiç kokmuyor yerimseniben

süpermis artik saci uzatan ayni anda dökülmeyi önleyen ve saclari gürlestiren bir sampuan var :teytey: bende yarin 3-4 dis rendeliycem benim 200 ml sampuana sali günüde sinameki yapcam 2 yapisim olcak bakalim bu sampuan olayi ise yararsa sarimsak zeytinyagi saca sürmekde gerekmez artik :teytey:

merhaba kızlar başlığınız çok yararlı paylaşımda bulunan herkese çok teşekkürler...aslında ne zamandır kadınlar kulübüne girmiyordum..ta ki bugün saçımın yani kahkül tarafında önemli bir seyrelme olduğunu farkettim ve bir anda paniğe kapıldım...

aklıma bu site geldi belki bir bilgi alabilirim diye hemen giriş yaptım...ve bu başlığı görünce içime bir umut ışı doğdu...ben bu seyrelmeyi farkedince bir anda bayanlardaki kellik durumları aklıma geldi ve çok korktum...

çoğu kişi şampuanın içine sarımsak rendelemekten bahsetmiş bu gerçekten işe yarıyormu?...benim yazdan kalma bir şampuanım var yarısına kadar dolu dove un therapy şampuanı ..sizce onun için kaç diş sarımsak rendelemem lazım?..ve ne kadar bekletmeliyim?...bir de bu sinemaki tarifini uygulayanlarda başarılı sonuç alan varmı? tüm sayfaları okuyamadım...10 cm değilde 4-5 cm uzasa razıyım...

ben bu siteden gerçekten çok faydalandım..bir kaç yıl önce spor cd si ile zayıflamayla ilgili topiklerden vücudumu biçime sokmuştum...

inşallah bu saçımada bir çare bulabilirim....saçlarımın ön kısmında kellik olsun istemiyorum senağlamasenağlama

EVET tatlımm uzaması içinn gürleşmede ve de canlanmada gayet etkili...kullanmanı tavsiye ederimmm hoşgeldinnn

saçım 2 katına çıktı desem yeridir...uzunluktan önce sağlığı önemli ve gayet sağlıklılar artıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…