Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım ben aralığın ilk haftası başladım,bu c.tesi 6. uygulamamı yapacağım
ilk başladığımda diplerim 2 cm çıkmıştı ve şimdiki durumu buzemuszemus
gözle görülür şekilde uzamışlar gerçekten delikafadulden

bende pazar günü ilk denememi yaptım kızlar bakalım haftada 1 kere olmak üzere devam etcem sonucları yazarım

kızlar merhabalar herkese.dey dey arekadaşım çok güzel uzamış saçların darısı başımıza.ben cunartesi ikinci uygulamamı yapıcam.bi taraftan florisene ve zinco c ye devam ediyorum.hergünde bir bardak mayalı süt.şimdilik bi gelişme yok

hoşgeldin canımmm...ii uzatmalarrr:dance:

yok canım başka bişeye canım sıkıldı.mesela saçımız kısa deyip uzatabiliyoruz bi çaresi var ama başka çaresi olmayan şeyler olabiliyo işte malesef:çok üzgünüm:

ölüm dışında her şeye çare vardır derlerryerimseniben:teselli:

hoşş geldin tatlımmm....umarım istediğin uzunluğa kavuşursunnnopuyorumnanaktan

Bu kürden sonra saç diplerinde kaşıntı olan oldumu ..Kürü uygulayalı 5 gün oldu kokuda hala çıkmadı deli olucam yaaa..Bazılarınki kokmazken bazılarınknde koku kalıyor.demek cildin yapısı ile alakalı

Kızlar dün gece 2. uygulamamı yaptım bugün öğlen yıkadım.
İnanılmaz derecede saçım döküldü olamaz böyle bir şey.:sinifsinif:
O kadar moralim bozulduki neden böyle oldu anamadım.mafoldumben
Zaten adet sancısından acillik oldum bugün çok kötüydü.:1no2:
Sanırım devam edemicem ben bu küre çünkü normalde hiç bu kadar döküldüğünü hatırlamam.
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Fazla beklettim desem ilk uygulamamda da ece yapıp ertesi gün yıkamıştımHala gözümün önüne geliyor sapasağlam sağlıklı saçlarımın dökülmesimafoldumben
Çok üzüldüm böyle olmasınaişe yarayacak bu bakım diyordum.:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…