ben gördüm, süper olmuşş yawrummm, son gaz dewam zemuszemussaçlarımı gördünmü uzamışmı:kedi:
ben gördüm, süper olmuşş yawrummm, son gaz dewam zemuszemus
Kızlar dün gece 2. uygulamamı yaptım bugün öğlen yıkadım.
İnanılmaz derecede saçım döküldü olamaz böyle bir şey.:sinifsinif:
O kadar moralim bozulduki neden böyle oldu anamadım.mafoldumben
Zaten adet sancısından acillik oldum bugün çok kötüydü.:1no2:
Sanırım devam edemicem ben bu küre çünkü normalde hiç bu kadar döküldüğünü hatırlamam.
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Fazla beklettim desem ilk uygulamamda da ece yapıp ertesi gün yıkamıştımHala gözümün önüne geliyor sapasağlam sağlıklı saçlarımın dökülmesimafoldumben
Çok üzüldüm böyle olmasınaişe yarayacak bu bakım diyordum.:gitme:
saçlarımı gördünmü uzamışmı:kedi:
Kızlar dün gece 2. uygulamamı yaptım bugün öğlen yıkadım.
ınanılmaz derecede saçım döküldü olamaz böyle bir şey.:sinifsinif:
O kadar moralim bozulduki neden böyle oldu anamadım.mafoldumben
Zaten adet sancısından acillik oldum bugün çok kötüydü.:1no2:
Sanırım devam edemicem ben bu küre çünkü normalde hiç bu kadar döküldüğünü hatırlamam.
Böyle bir şey yaşayan var mı?
Fazla beklettim desem ilk uygulamamda da ece yapıp ertesi gün yıkamıştımHala gözümün önüne geliyor sapasağlam sağlıklı saçlarımın dökülmesimafoldumben
Çok üzüldüm böyle olmasınaişe yarayacak bu bakım diyordum.:gitme:
yoo görmedim canıım nerde kaçıncı sayfada??
deydey kendi saç rengin çok hoşmuş... saçların da uzamış :))) ojelerin rengi de çok tatlı
tarçınlım kurabiyem sağol tatlımmaklinialirimsmile
canım teşekkürler dove'cum:kedi:
Kızlar normal mi diyorsunuz şimdi bu dökülme valla o kadar moralim bozulduki dedim heralde bana yaramadı bu yağlar.:sinifsinif:
Haftaya tekrar deneyeyim bakalım inşallah dökülme yapmaz bir daha ama artık asla çok bekletmem saçlarımın hepsi gitcek sandım.mafoldumben
canım sen kaç saat bekletiyosun ki saçında?
ben 6-7 saat bekletiyorum dökülme hiç olmadıı :uhm:
10 saat kadar kaldı canım ama ilkinde de o kadar bekletmiştim ve hiç bu kadar dökülmemişti.:1no2:
valla canım normaldir belkii.. bende bilemedim.. Benim tam tersi dökülme neredeyse durdu yani
ya demek kirpiklere bile etki ediyo...o zaman bende kaşlarımada biraz süreyim..ama bu uygulama saati çok uzun olduğu için fırsat bulup hala yapamadım :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?