Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tam da 2.yapışımdı benimde çok dökülmüştüfisfisfis
ama ben ilkinden fazla bekletmiştim,o yüzden oldu sanırım
sonrakilerde dökülme olmadı merak etme canımyerimseniben

benimde son yapışımda çok döküldü canm.yağdan dolayı dökülüyor benmki.3 kez yaptım ben bu aradaboshayallersmile
ha bi de ben de en fazla 3 saat bekletiyorum dökülmesnden korktuğum için

deydey canım şimdi gördümm neredeyse 1 ay gibi bir süre sanırım...ve gördüğüm kadarıyla 2 cm kadar bir fark olmuşş devamm a.s

deydey kendi saç rengin çok hoşmuş... saçların da uzamış :))) ojelerin rengi de çok tatlı

tarçınlım kurabiyem sağol tatlımmaklinialirimsmile

deydey kendi saç rengin çok hoşmuş... saçların da uzamış :))) ojelerin rengi de çok tatlı

canım teşekkürler dove'cum:kedi:

Son düzenleme:
Kızlar normal mi diyorsunuz şimdi bu dökülme valla o kadar moralim bozulduki dedim heralde bana yaramadı bu yağlar.:sinifsinif:
Haftaya tekrar deneyeyim bakalım inşallah dökülme yapmaz bir daha ama artık asla çok bekletmem saçlarımın hepsi gitcek sandım.mafoldumben

canım sen kaç saat bekletiyosun ki saçında?
ben 6-7 saat bekletiyorum dökülme hiç olmadıı :uhm:

sLm kızlar..
Ben pazar günü ilk uygulamamı yaptım ve ondan biraz kirpiklerim icin ayırdım.
Saclarıma sürerken kirpiklerime de sürdüm kızlar belki inanmazsınız ama 3 saat durdu ama ben kirpiklerimdeki uzamayı kesinlikle gördüm.Kızlar ben bu formulün ise yarayacagına eminim ama benim bir sorunum var saclarım hep elektrkleniyo hep biyerlerden kücük kücük saclar cıkıyo sizce napmalıyım?

Son düzenleme:
valla canım normaldir belkii.. bende bilemedim.. Benim tam tersi dökülme neredeyse durdu yani

Normalde saçlarım oldukça sağlıklı gözüküyor canım ve bu kadar dökülmüyor uzun olduğu halde.
Sinamekiden sonra dökülünce heralde bana yaramadı diye düşündüm.
1 kere daha yapıcam ama 2 saat falan bekletirim tekrar dökülürse deva edemicem maalesef.:gitme:

ya demek kirpiklere bile etki ediyo...o zaman bende kaşlarımada biraz süreyim..ama bu uygulama saati çok uzun olduğu için fırsat bulup hala yapamadım :gitme:

ya demek kirpiklere bile etki ediyo...o zaman bende kaşlarımada biraz süreyim..ama bu uygulama saati çok uzun olduğu için fırsat bulup hala yapamadım :gitme:

yap gece yatarken, sabah kalk yıka..
ben bazen sadece 3 saat tutuyorum...

hmm tamam öyle yapiyim o zaman başka türlü olmuyo çünkü..hafta sonuna denk getiricem en son çare

bu arada deydey arkadaşın resminde ikincisinde saçlarında bir gürleşme olmuş sanki...bu kür gürleşme etkisi yapıyomu ?...ben çabuk uzamasından ziyade seyrelen saç diplerimde saç çıksın istiyorum...geç uzasada olur...saçım gürleşsin başka bişey istemem kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…