kızlar fotoğrafımı ekledim eski saçlarımın. bu fotoğrafta saçımda hiçbir uygulama yok. ne fön ne düzleştirme. boya da yok. mükemmel değil belki ama bu çok hızlı uzardı saçım yaa. bu fotoğraf nisan gibi çekilmişti ve ağustosta saçım nerdeyse belimdeydi. çok üzgünüm yaa(
valla ben hayatımda ilk defa perçem kestirmeye karar verdim. biraz saçımı kısalttırdım. ama çok değil. gene omuzlarımı geçiyordu. normal uzamasıyla yaza kadar o reimdeki haline gelirdi. sonra bilmediğim bir kuaföre gidip perçemimi biraz kalınlaştırmak istedim. adam tutmuş benim saçımın ortasından almış perçemi. e tabi şemsiye gibi açıldı tepemde fönü bozulunca. meğer o iş hüner istermiş. ben basit bir şey sanmıştım. bir de adamın elinden olduğuna inanıyorum o kısım hem uzamıyor hem de yoluk yoluk. sanki başkasının saçı gibi.
valla ben hayatımda ilk defa perçem kestirmeye karar verdim. biraz saçımı kısalttırdım. ama çok değil. gene omuzlarımı geçiyordu. normal uzamasıyla yaza kadar o reimdeki haline gelirdi. sonra bilmediğim bir kuaföre gidip perçemimi biraz kalınlaştırmak istedim. adam tutmuş benim saçımın ortasından almış perçemi. e tabi şemsiye gibi açıldı tepemde fönü bozulunca. meğer o iş hüner istermiş. ben basit bir şey sanmıştım. bir de adamın elinden olduğuna inanıyorum o kısım hem uzamıyor hem de yoluk yoluk. sanki başkasının saçı gibi.
allaa allaaaa :uhm:
ben de bir anlam veremiyorum. saçımı boyadım sonra. boyadan oldu desem. heryeri yıpranır geri kalan yerlerde bir şey yok yani. düzleştirici de kullanmıyorum. oraları yaktım desem o da olamaz. yeni aldım düzleştiricimi valla şu saçlar düzelsin bekliyorum.
canım kuaförün elinden demekki enteresan ya kötü olmuş :bbo:
ama düzelir canım merak etme:teselli: benim o yapak saçlarım bile düzeldiyse kaydirigubbakcemile3
peki uzatıp kestirip mi düzelttin yoksa bakımla filan onarılmasını mı sağladın? bakımla düzelttiysen neler yaptın anlatabilir misin?
benim hiç bu tarz kuaför sorunlarım olmadıgeçmiş olsun canım bi kuaför gazabı dahaklava:
bende kuaför eline çok inanırımbilmiyorumkismile
benim hiç bu tarz kuaför sorunlarım olmadı
Allah korusun diyeyim bilmiyorumkismile
aksine , renk konusunda kararsız olduğumda , kuaförüm sen bana bırak diyip tam da istediğim muhteşem rengi çıkarmıştı ortayaopuyorumnanaktan
canım benim saçlar permadan sonra bozulmuştu ve üzerine birde orealle açtırınca yandı uçlardan.. O yüzden kısacık kestirdim erkek gibi... O günden itibaren de uzatıyorum..Özel bir şey yapmadım gliss'in saç spreyini falan kullandım.. Bi kaç defa uzatmak için turp suyu falan yaptım ama devamını getiremedim çok kokuyordu... O kadar yani canım.. Şimdi 1 ay oldu bu sinamekiye başlayalı
minik kuşlarrr ben kaçıyorumm :gitme:
öptüm sizleriii iyi geceler diyim ŞenizŞenizŞeniz
normalde sürekli gittiğim kuaförde benimde öyle bir sorunum olmadı canım
ama sen bilirsin demiryolu cd'sinde meşhur bi kuaför var
uçlarından alın diye girmiştim geçen kış,rahat 15-20 cm saçımı kestilerklava:
normalde sürekli gittiğim kuaförde benimde öyle bir sorunum olmadı canım
ama sen bilirsin demiryolu cd'sinde meşhur bi kuaför var
uçlarından alın diye girmiştim geçen kış,rahat 15-20 cm saçımı kestilerklava:
benim de bilmediğim kuafördü. fön çektirmeye diye girdim. biraz da perçemimi düzeltin azıcık daha yoğun olsun dedim. demez olaydım.
işte bilmedik yerde yabtırmıcan hiç eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?