hee sorma kuşum cüce afett kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aaa adım geçtikaydirigubbakcemile3
Gerçekten memnunum bu arada. 2.yi bile aldım kenarda duruyor.
ayh eed cidden harikaymışş ohaoldumsmilekkontess canım bak bunu da şiddetle tavsiye ederim çok şeker bir rengi var kullanıyorum ben de.
flormar 377 çok tatlı duruyor
ohoooo boyla afet olunsaydı anladın sen onu bebişimkaydirigubbakcemile3
ayh kızlar konu ile alakasız ama tüm paramı ojeye ruja yatırır oldum ben bu ara :1shok: tavsiye ettiğiniz marka we renkler var mı?wazgeçemediğiniz filan a.s.
ayh eed cidden harikaymışş ohaoldumsmile
flormar süper yaa
yeni serisi baya bi youn üstelik
tek kat bile yetiyor,günlerce çıkmıyor
kıslarrr herkeslere merabalar.saçımda ikinci uygulamam tv karşısındayım nasılsınız bakalımm
hoşgeldin malory
darısı 7-8.uygulamalara canımzemuszemus
tarçınlı kurabiye resimlerini gördüm. gerçekten kötü olmuş. ama en azından bir süre sefasını sürmişsün. benim bir iki makas darbesiyle bu hale geldi. nasıl olduğunu hala anlamıyorum. saçımın alt tarafı eskisi gibi uzaması da normal. her zamanki gibi. üstteki şemsiye bi acayip. ne bir milim uzuyor ne de normal saçım gibi sağlıklı görünüyor. aynı senin o yıpranmış saçın gibi. şimdi gel de kuaförün eline inanma.
tarçınlı kurabiyemmm bende görücem resimlerii nasıl bakıcam?
canım hangiresimleri? buraya eklediğim saçlarımın haşat olmuş hali mi? yoksa albüm mü? Albümse eğer, arkadaş listemdekiler görebiliyor canım
buraya eklediklerinide görmedim canım.kaçıncı sayfadalar.albümünüde görmedim.
ne olduki canım saçlarına haşat oldu demişsin
kızlar fotoğrafımı ekledim eski saçlarımın. bu fotoğrafta saçımda hiçbir uygulama yok. ne fön ne düzleştirme. boya da yok. mükemmel değil belki ama bu çok hızlı uzardı saçım yaa. bu fotoğraf nisan gibi çekilmişti ve ağustosta saçım nerdeyse belimdeydi. çok üzgünüm yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?